• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

olabilir tatlim takla atiyordur senin bebis :KK45:

Benimki ultrasonda oyle gorunuyordu cunku kendi cevresi seklinde yuvarlaniyordu zipliyordu. cok komik ya.

Benim ilk hamileligimde kizdi. Ve devamli ayaklariyla tepiniyordu kosuyormus gibi. Ama bu hamileligimde farkli zipliyor kendi cevresinde donuyor falan bilmiyorum artik kiz mi erkek mi bu seferki
walla bişiler olduğu kesin genelde akşam evde uzanırken hissederdim de bugün bu saatlerde hissetmeye başladım kazı çalışması var kesin nereyle uğraşıyorsa sıpa yerim onu ben :nazar:

İnşallah Allah gönlüne göre verir ve sonuçların iyi çıkar :)
7.haftada kesedeki konumu benim tam ortada olduğu için o teori hakkında bi fikrim yoktu ama.
teoriler tutmadı derken aslında takvimlerden bahsetmiştim başka da ne teorisi var bilmiyorum.
nub teorisi var canim resim at bakalim nasil

Herkese selam az önce doktordan geldim kızlar 3 hafta önce yüzde 80 erkek dedi bugün de yüzde 80 kız dedi sinir oldum bugün doktora vitamin yazmayacakmisiniz diyorum kadın yooo gerek yok gibi diyor ama hic bir değerime bakmadan bu nasıl bir şey yaa şimdi bebeğim kız mi erkek mi offf offf hayırlısı diyelim en iyisio_O

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 76
  • 2.webp
    2.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 96
walla bişiler olduğu kesin genelde akşam evde uzanırken hissederdim de bugün bu saatlerde hissetmeye başladım kazı çalışması var kesin nereyle uğraşıyorsa sıpa yerim onu ben :nazar:

yerini bol buldu tabi artik kendi basina uzun essek oynuyordur belki :KK49:

Ben hicbirsey hissetmiyorum afedersin kabizliktan hergun karnim agriyor ama. Zaten kabus bulantilardanda kurtulamadim. Sarhos gibiyim :KK45:

Herkese selam az önce doktordan geldim kızlar 3 hafta önce yüzde 80 erkek dedi bugün de yüzde 80 kız dedi sinir oldum bugün doktora vitamin yazmayacakmisiniz diyorum kadın yooo gerek yok gibi diyor ama hic bir değerime bakmadan bu nasıl bir şey yaa şimdi bebeğim kız mi erkek mi offf offf hayırlısı diyelim en iyisio_O
resim yokmu cnm

Back
X