- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.801
sen yolla buraya resmi yorumlayalım bakalım elbet çıkar birileri 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sen beni öldürecenYok canım 32 de erkek çıkıyo heralde bu sadece Suriyeliler için geçerli![]()
walla bişiler olduğu kesin genelde akşam evde uzanırken hissederdim de bugün bu saatlerde hissetmeye başladım kazı çalışması var kesin nereyle uğraşıyorsa sıpa yerim onu benolabilir tatlim takla atiyordur senin bebis
Benimki ultrasonda oyle gorunuyordu cunku kendi cevresi seklinde yuvarlaniyordu zipliyordu. cok komik ya.
Benim ilk hamileligimde kizdi. Ve devamli ayaklariyla tepiniyordu kosuyormus gibi. Ama bu hamileligimde farkli zipliyor kendi cevresinde donuyor falan bilmiyorum artik kiz mi erkek mi bu seferki
nub teorisi var canim resim at bakalim nasilİnşallah Allah gönlüne göre verir ve sonuçların iyi çıkar :)
7.haftada kesedeki konumu benim tam ortada olduğu için o teori hakkında bi fikrim yoktu ama.
teoriler tutmadı derken aslında takvimlerden bahsetmiştim başka da ne teorisi var bilmiyorum.
sen yolla buraya resmi yorumlayalım bakalım elbet çıkar birileri![]()
ikinci resim de bariz belli erkek olduguMerhaba, ultrason görüntülerinde sat'a göre 11+4 üz.
cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı:)
Eki Görüntüle 2087608 Eki Görüntüle 2087609 Eki Görüntüle 2087610 Eki Görüntüle 2087611
Yok canım 32 de kız çıkıyo heralde bu sadece Suriyeliler için geçerli![]()
Ah bide benimkinin nubu görüneydinub teorisi var canim resim at bakalim nasil

rabbim gonlundeki nasip etsin yorma kendini canim yarin 3 beben olunca yeteri Kadar yorulcançenem düştü bugün biri beni sustursun![]()

su siralar cekilde net nir goruntu ile belli olur en iyisin ben bi makine alayim siraya girin de gurbet teyzeleri süleyiversin ukumu pipimi oldugunuAh bide benimkinin nubu görüneydi![]()
gurbetgüzeli varken yorum yapmak ne derece doğru bilmiom ama sanki kız gibihadi ortaya atiyorum resimleri 13 haftalik. ben deli olmadan beni kuratin su meraktan.![]()
Ayy süpersin ya yani Suriyeli doktor hazırladığına göre en çok hangi yaş hangi ay kız erkek doğuruyor biliyordurcanim suriyelilerin 7-8 cocugu oluyor tabi onlarda tutar deneye deneye kendileri artik biliyordur. Bizde sudan cikmis balik gibiyiz 1-2 cocukla nerden bilcez kiz mi erkek.
walla bişiler olduğu kesin genelde akşam evde uzanırken hissederdim de bugün bu saatlerde hissetmeye başladım kazı çalışması var kesin nereyle uğraşıyorsa sıpa yerim onu ben![]()
o gördugum nubsa ki kordn gibi uzun % 70 kizhadi ortaya atiyorum resimleri 13 haftalik. ben deli olmadan beni kuratin su meraktan.![]()
hay sen çok yaşaaa :) ne de güzel doğruları süleyiverdinrabbim gonlundeki nasip etsin yorma kendini canim yarin 3 beben olunca yeteri Kadar yorulcan![]()

resim yokmu cnmHerkese selam az önce doktordan geldim kızlar 3 hafta önce yüzde 80 erkek dedi bugün de yüzde 80 kız dedi sinir oldum bugün doktora vitamin yazmayacakmisiniz diyorum kadın yooo gerek yok gibi diyor ama hic bir değerime bakmadan bu nasıl bir şey yaa şimdi bebeğim kız mi erkek mi offf offf hayırlısı diyelim en iyisi![]()
Perşembe gidicem ama düzgün resim vermiyorki uyuz adam normal bi gebeliğim olaydı da özele gitseydim inşallah normale dönersu siralar cekilde net nir goruntu ile belli olur en iyisin ben bi makine alayim siraya girin de gurbet teyzeleri süleyiversin ukumu pipimi oldugunu![]()