• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl canım o merak ettim 7 aya kadar kilo almadın mı ve ne kadar kilo aldın
Canin yani anormal almadim 6 aylik hamistim 3.5 kilo anca almistim yani cok hafif kabarikti karnim 36 beden pantalon giyyodum ben herseyim oluodu yani 7 aydan sora ben bir kilo aldim ama karnim buyudukce buyudu 26 kilooo aldim tamm su ikizi dedi doktor ozaman

Su ikizi? Dr mu söyledi sana böyle bir şey var diye? Benimki görmezlikten geliyo senin önceden de göbeğin vardı bı de şimdi aldığın kilo göbeğine gidiyor falan diyor ama yoktu yani dumduzdu karnım ve sıfır kilo aldım. Biraz sallıyor beni heralde ya... Öyle olması sorun yarattı mı sana sadece büyüklük mu mesele?
Niye sallasın canım seni senin tüp bebek değil mi ? Tedavini o yapmadı mı ?

Canin yani anormal almadim 6 aylik hamistim 3.5 kilo anca almistim yani cok hafif kabarikti karnim 36 beden pantalon giyyodum ben herseyim oluodu yani 7 aydan sora ben bir kilo aldim ama karnim buyudukce buyudu 26 kilooo aldim tamm su ikizi dedi doktor ozaman
:eek:Ne 26 kg mu :oha:şok oldum

Hayır bilmiyor sadece ablam eşimle onun memleketine gitmediğim için kavga ettiğimizi tavır yapıyor diye biliyor ayrıntısını öğrense kıyamet kopar zaten önce çocuğu aldır derler ki ben onu yapmak istemiyorum
Canım kimse artık çocuğu aldır diyemez deseler bile boş bu saatten sonra. Onun yasal bir süresi var. Üstelik bu senin kararın kimseyi konuşturma dik dur bu konuda.

Kızlar duşta farkettim göğüs halkam baya koyulaşmış neredeyse siyaha yakın öncekilerde hiç böyle olmamıştı hatta takip etmiştim ama hep kahverengi kalmıştı bu bebeğimde şimdiden koyulaşmış aboo hele ucu kapkara eneem
Benimde öyle ya genital bölge koyulaşıyor mu canım merak ettim zaten Ağdadan koyu kaldı tenim beyaz çünkü bir tek genital bölgem simsiyah

Canım kimse artık çocuğu aldır diyemez deseler bile boş bu saatten sonra. Onun yasal bir süresi var. Üstelik bu senin kararın kimseyi konuşturma dik dur bu konuda.
Canım bu çocuk sorun olur dediğinde üniversite hastanesi eşim gelmedi ve o zaman henüz 7 haftalıktı beyfendi salladı umursamadı bizi

Su ikizi? Dr mu söyledi sana böyle bir şey var diye? Benimki görmezlikten geliyo senin önceden de göbeğin vardı bı de şimdi aldığın kilo göbeğine gidiyor falan diyor ama yoktu yani dumduzdu karnım ve sıfır kilo aldım. Biraz sallıyor beni heralde ya... Öyle olması sorun yarattı mı sana sadece büyüklük mu mesele?
Yok icerdeki afacan icinde iyiydi iki kisilik yerde tek takiliodu banada zorlugu uyurken filan rahat edemiodum cift kisilik yatak dar geliodu :KK70:

Back
X