- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karatay dieti ney oluo kizlarEvet şuanda bile yapabiliriz ama ben bulantıdan dolayı ekmek yiyorum kuruyemişten tiksindim
Hamur işi ve tatlı gerçekten süt yapmıyor ama yabancılar sebze ve bakliyatı bol tüketiyor ve suyu çok içiyorlar sütleri oluyor bizlerin alışkanlığı maalesef karbonhidratlı beslenme
2 sene emzirdim oglusumu sutum artsin die extra bise tuketmedim ne yaptiysam onu yedim yani ve bebisimede masallahhh sutum iyi yaramistiHamur işi ve tatlı gerçekten süt yapmıyor ama yabancılar sebze ve bakliyatı bol tüketiyor ve suyu çok içiyorlar sütleri oluyor bizlerin alışkanlığı maalesef karbonhidratlı beslenme
Sadece baş boyun ve gögüs resmi verdi vesikalık gibiresim verdimi cnm
ilk vesikaligi bebisin isim dusundun mu canim cinsiyette netlestiyaSadece baş boyun ve gögüs resmi verdi vesikalık gibi
Neden fedakar olduysam her türlü hakareti yedim şimdi artık acımıyorum para gönder diyorum neymiş ben paradan başka birşey bilmiyormuşum dedim olsa zaten istemem senden dünde eleman geldi şehirdışında işim var dükkAnı bekleyemeceğim dedi bende benim sorunum değil eşimle konuş dedi onu dediğimde geçenlerde önce şunu dedi o zaman sana istediğimi yaparım demişti dün birşey yazmadı dedim başka neyim eksik cevap Yok
Canım bence gurur yapma evlenmicekti o zaman boşansanda bence götündeki donuna kadar al afedersin ama onu çocuk yapmadan önce düşüncekti hiç acıma parasını da al bebeğini de büyüt he yarın bi gün ödemedimi açarsın dava parası yoksada girsin hapse sakın gurur yapmayın zaten çocuğuna bakmak zorunda oDua ettim canım hiçbirşeyin olmasın dedim kızdı köpürdü benim hiçbirşeyim olmazsa sen ve o çocuk açlıktan ölürsünüz dedi bende şimdi ve doğumda yanımda olmayan insan ondan sonra hayatımızda olmaz dedim sorma çok havaya girdi Allah sonunu hayır etsin
Canım çocuk olsada olmasada boşansan nafakanı verecek hakim kaçarı yok benim aklıma gelen şu bu kadar boşanmak istemesindeki sebep acaba bi sevgilisi mi var zaten gelmiyoda, bi araştırsanHiç sanmam canım istemiyorum o çocuğu diyor başkada birşey demiyor aldırmamı sonrada Benimle direk boşanacak canım hiçbirşey vermeden çocuk olursa her ay nafaka vereceğim diye hesap ediyor
Ben normalde aktardan türlü türlü bitkiler alan, çeşit çeşit bitki çayı, karışımları falan yapan biriyim. Fakat doktor sadece ıhlamur içebilirsin dedi. Zencefil çok hayat kurtarıyor kış günü diye onu da sordum yine, günde çok az miktarda olursa problem olmaz dedi. Benim çok azdan anladığım bir bozuk para kadar taze zencefil. Onun dışındaki herşeyet tereddüt ile yaklaşıyorum ama açıkcası doktorların da bitkilerin etkilerini bildiğini sanmıyorum.Aynen bende öyle yapıyorum ilaç içemiyoruz bitki çayları hangisinin zararı yok bilmiyoruz allah kolay atlatmamıza yardım etsin
Aynen bende öyle yapıyorum ilaç içemiyoruz bitki çayları hangisinin zararı yok bilmiyoruz allah kolay atlatmamıza yardım etsin
Aynen bende öyle yapıyorum ilaç içemiyoruz bitki çayları hangisinin zararı yok bilmiyoruz allah kolay atlatmamıza yardım etsin
Çok saçma bi yorum olabilir ama biz bugünleri düşünerek Ford c max almıştık, memnunuz. Oldukça büyük bi modelAy sorma ya bagaja sığmadı benim. Ama arabam ufak ford fiesta. Yani daha büyük bir model olsa sığardı. Arabayı değiştirmek zorunda kalcaz sanırım.![]()

Nereden aldın mahsuru yoksa söyleyebilir misin :)Benim miniklerin cinsiyeti çoktan belli oldu 12 haftalıktım ikiside erkek dedi doktorum ama sadece kendime bir tane lohusa pijama takımı aldım onuda çok indirimli buldum diye yani.

Yaaa kahve benim kafama çok takılıyor. Kahve delisiyim. İlk gebeliğimde hiç içmedim. Hatta emzirirken de hiç içmedim. Ama bu hamileliğimde biraz meyilliyim sanki. Yine bu saate kadar içmedim. günde 1 fincan mı içiyorsunuz? Türk kahvesi mi? Filtre kahve mi? Nescafe mi?![]()
Bu bacak ultrasonu mu? Eğer öyleyse pipi görüyorum.Eki Görüntüle 2095267 Kızlar cinsiyet tahmini lütfen![]()
yanlış görmüyorsam orda bir pipi varEki Görüntüle 2095267 Kızlar cinsiyet tahmini lütfen![]()