Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım çocuk olsada olmasada boşansan nafakanı verecek hakim kaçarı yok benim aklıma gelen şu bu kadar boşanmak istemesindeki sebep acaba bi sevgilisi mi var zaten gelmiyoda, bi araştırsan
Olabilir canım vardır takıldığı ama benim umrumda bile değil evet donuna kadar alıcam yoksa hayatta boşanmam ondan herşey o kadar basit değil kusura bakmasın hesabımı verecek
Buda erkek dedi çığlık attım erkekmi diye:) çok cüretkar bacak arasını açıp yüzünü kapatıyor dedi . En sondada birsürü fotosunu verdi. Çok ama çok net birşey varsa erkek olması dedi
Buda erkek dedi çığlık attım erkekmi diye:) çok cüretkar bacak arasını açıp yüzünü kapatıyor dedi . En sondada birsürü fotosunu verdi. Çok ama çok net birşey varsa erkek olması dedi
Günaydın Güzel Anneler
1 aydır girmiyordum herkes cinsiyetini öğrenmiştir bir ben öğrenememişimdir diyordum. Yalnız değilmişim 13+4 olduk hala göstermedi 3 lü testte belli olur dedi doktorum. Cumartesi ikili testimi yaptırdım sonuçları bekliyorum ense kalınlığı normal burun kemiği var dedi. Kan sonuçlarını bekliyoruz.
Hepinizin ikili testleri temiz çıkmıştır inşallah Rabbim Minnaklarımızı herşeyden korusun.