2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim belli seyler icin beklemek gerekiyoe ama insan az cok ne alacağını kafasinda belirlemistir diye sormak istedim
Bende foto cekimi
Park yatak ,ayaksiz tulumlar , kokuli tas veya magnet dusunuyorum ama detatli karar vermedim

saol canım benim tşk ederim... cinsiyetle alakalı rüya görmedim... bir kere kolyelere bakıyordum işte ona baktım tabire oda kıza delaletmiş
Benim randevuya tam 4 haftavar catliyacam meraktan .
Ben daha 7 haftalıkken oğlum olduğunu gördüm. kız istediğimiz için bilinçaltı oyunu diye düşündüm. Dün çok net gördükki erkek
Ruyalar gercek olsaaa cok heyecan yaptim

Gecmiyor ya belki cinsiyet ogrensem rahatlarım su an renkli alisveris yapamiyorum ya ondan gecmiyor .Dun ip aldim fistik yesili beyaz turuncu filan .Gozlerim pembeye kaysa da
eşim kız olduğunu duyunca ocağıma incir ağacı dikersin sen dedi...
dedim hele bi nisan mayıs gelsin bak gör incir ağacımı dikiyorum başka ağaç mı

Insallah ....
Erkek bebegi yetistirmek nasil birsey...
Gozumu korkutuyor bu bilgisizlik erkekler hakkinda...
tarif edilemez bi mutluluk o
gözlerimin içine aşkla bakan 2 erkeğim var
yetiştirmekte gayet rahat...
takıntıları yok mesela... illa o kıyafet olacak derdimiz yok.. ne dersem onu giyerler...
gayet düzenliler.. her ikisi de
herşey yetiştirme tarzında aslında...

Gecmiyor ya belki cinsiyet ogrensem rahatlarım su an renkli alisveris yapamiyorum ya ondan gecmiyor .Dun ip aldim fistik yesili beyaz turuncu filan .Gozlerim pembeye kaysa da

Ben daha hicbisey almadim bebegime ya
Alsam mi acaba bende
Halam yelek ormus turunculu beyazli.
Turuncular nokta gibi duruyr

Battaniye orecegim ama ne renk oreyim.
Erkek diye mavi mi yoksa burdaki battaniye gibi mi

Canım çok sevindim senin adına darısı bedef ile bana malum bizde de iki prens var ve prenses yolu bekliyoruz Allah'tan önce sağlıklı ve hayırlısıyla....

Ne guzel ne sanslisinn benim ilk bebegim.
O yuzden korkuyorum kayinvalide vs gibo karışan cok olacak. Esimde destek olmaz bu konuda.
O yuzden korkuyorum acikcasi
Seninkiler yaz bebegi miydi
Ne almistin nerelerden almistin

Benim de yüzde doksan erkek :) haftaya 17.haftada olucam kesinleşir. Ben de erkek kardeşim vs olmadığı için çok korkuyorum erkek çocuk yetiştirmekten. Bi de öğrencilerimi görüyorum. Bi kızlara bi erkeklere bakıyorum. Dur durak bilmiyorlar. Nasıl baş ederim sözümü dinletirim yada şımarık bi çocuk olursa naparım? Kafamda deli sorular???

Ben daha hicbisey almadim bebegime ya
Alsam mi acaba bende
Halam yelek ormus turunculu beyazli.
Turuncular nokta gibi duruyr

Battaniye orecegim ama ne renk oreyim.
Erkek diye mavi mi yoksa burdaki battaniye gibi mi
Bu her ikisine de olur illa pembe veya mavi dersen biraz bekle canim . Beyaz da cok yakisiyor bebeklere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…