- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.281
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin ıns.bende kız demiştim12+3 te kıza benziyo demişti ama net diyemem demişti... bugün 15+4 net kız dedi...
rüyaların tersi çıkar derler ama bilemedim
Şuan bişey almadım canım daha. Nisan gibi alırım diyorum. Tabi araştırıp takip ediyorum. Kıyafet için bi arkadaşım 2,3tane 0-1aylık al dedi. O daha çok 0-3aylık almış ama bebeği 2500gr doğunca büyük geldi onlar Bikaç tane küçük almıştım işime yaradı dedi. Kıyafetleri zaten yazlık sezon çıkınca alırız diyorum.
Oda düşünmüyorum bebek için. Park yatak ve beyaz renk bi gardrop var aklımda. Anne yanı beşiği kuzenim verecek zaten.
Araba konusunda çok kararsızım. Travellar çok pahalı ve ağır geliyor. Bastonlar da ilk etapta nasıl olur bilmiyorum. Puset takılan bastonlar varmış onlara bakıcam. Ayrıca oto koltuğu olarak kullanmak da önemli tabiki.
Lohusa takımı,bebek için çikolata,kokulu taş vs bişeyler istiyorum. Velilerimden de yapanlar var bu tarz şeyler. Onlarla da konuşurum ilerde.
Şuan aklıma gelenler bunlar canım. Bi de hamileliğin sonlarına doğru güzel bi şifon elbise ve taç alıp foto çekilmek istiyorum. Kardeşim profesyonel Makine ile çekim yapıyor. Bi haftasonu gelicek inş. Planlarım bu şekilde. Hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)
evet sen bildin canım :)Gözün aydın canım sağlıkla gelsin ıns.bende kız demiştim
hayırlı olsun canımBen de bugun ogrendim cinsiyeti, kizimiz olcakmis
Benim randevuya tam 4 haftavar catliyacam meraktan .saol canım benim tşk ederim... cinsiyetle alakalı rüya görmedim... bir kere kolyelere bakıyordum işte ona baktım tabire oda kıza delaletmiş
Ruyalar gercek olsaaa cok heyecan yaptimBen daha 7 haftalıkken oğlum olduğunu gördüm. kız istediğimiz için bilinçaltı oyunu diye düşündüm. Dün çok net gördükki erkek
bugün öğrenenler kız mı yoksa :)
sağlıklı olsun da canım... benim 3. gebeliğim digerleri erkek Allah biliyor gönlümü hep kız istedim verdi Rabbim şükürler olsun.. senin de olur inşallahBen bugun ogrendim erkekmis canim benim.
Ama kizim olsun isterdim
zaman çabuk geçiyor hayatım... o günde gelirBenim randevuya tam 4 haftavar catliyacam meraktan .
Ruyalar gercek olsaaa cok heyecan yaptim
Gecmiyor ya belki cinsiyet ogrensem rahatlarım su an renkli alisveris yapamiyorum ya ondan gecmiyor .Dun ip aldim fistik yesili beyaz turuncu filan .Gozlerim pembeye kaysa dazaman çabuk geçiyor hayatım... o günde gelir
sağlıklı olsun da canım... benim 3. gebeliğim digerleri erkek Allah biliyor gönlümü hep kız istedim verdi Rabbim şükürler olsun.. senin de olur inşallah
eşim kız olduğunu duyunca ocağıma incir ağacı dikersin sen dedi...Gecmiyor ya belki cinsiyet ogrensem rahatlarım su an renkli alisveris yapamiyorum ya ondan gecmiyor .Dun ip aldim fistik yesili beyaz turuncu filan .Gozlerim pembeye kaysa da
tarif edilemez bi mutluluk oInsallah ....
Erkek bebegi yetistirmek nasil birsey...
Gozumu korkutuyor bu bilgisizlik erkekler hakkinda...
Kiz kiyafetleri cok albenili tek hevesim o degilse Rabbim den gelen basim gozum ustune.eşim kız olduğunu duyunca ocağıma incir ağacı dikersin sen dedi...
dedim hele bi nisan mayıs gelsin bak gör incir ağacımı dikiyorum başka ağaç mı
Gecmiyor ya belki cinsiyet ogrensem rahatlarım su an renkli alisveris yapamiyorum ya ondan gecmiyor .Dun ip aldim fistik yesili beyaz turuncu filan .Gozlerim pembeye kaysa da
Canım çok sevindim senin adına darısıMerhaba kızlar.. merak edip sormuşsunuz teşekkür ederim...
Bebişim iyi çok şükür.. doktor 3'lü ye gerek görmedi 2'li iyi olduğu için şubatın sonuna detaylı ultrason için gün aldım..
cinsiyetimizde netleşti...
2 prensten sonra 1 prenses geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle
tarif edilemez bi mutluluk o
gözlerimin içine aşkla bakan 2 erkeğim var
yetiştirmekte gayet rahat...
takıntıları yok mesela... illa o kıyafet olacak derdimiz yok.. ne dersem onu giyerler...
gayet düzenliler.. her ikisi de
herşey yetiştirme tarzında aslında...
tarif edilemez bi mutluluk o
gözlerimin içine aşkla bakan 2 erkeğim var
yetiştirmekte gayet rahat...
takıntıları yok mesela... illa o kıyafet olacak derdimiz yok.. ne dersem onu giyerler...
gayet düzenliler.. her ikisi de
herşey yetiştirme tarzında aslında...
Bu her ikisine de olur illa pembe veya mavi dersen biraz bekle canim . Beyaz da cok yakisiyor bebeklere .Ben daha hicbisey almadim bebegime ya
Alsam mi acaba bende
Halam yelek ormus turunculu beyazli.
Turuncular nokta gibi duruyr
Battaniye orecegim ama ne renk oreyim.
Erkek diye mavi mi yoksa burdaki battaniye gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?