- 22 Aralık 2017
- 2.098
- 1.694
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.241
Ayyyy yavrum benim nasil yatioo ay biz ayni haftadayiz ya benimkide bukadar buyumusturreBen de geldim dr dan ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1.22mm cıktı muazzam her şey dedi gel gelelim cinsiyeti sorduğumda çok erken daha anlaşılmaz yanıltır dedi ve yorum yapmadı karnının üstüne yatmış benim göbegime dayamış göbüşünü uyuyor biguzel çok tatlıydısonra dr salladı karnımı biraz hemen uyandı
Ben de 12+1 de erkek olduğunu öğrendim,hala erkek mi acaba diye merak ediyorum,değişir diyen var:)Oh oh ohhh erkek bebisleriii cogaliyorrrr
Bizleri haberdar et canım :)
pitircik66 hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz
pitircik66 canim doktordan geldin mi
çok teşekkür ederimÖzel hamile külot bezleri var. Ondan almıştım. Markasını şimdi hatırlamıyorum. Ama doktor bile görünce ne kadar kullanışlı demişti. Yandan yırtıp çıkartıyorsun. Külot gibi giyiyorsun. Ben sezeryan oldum. Çıktığımda hemşireler gazlı bez koymuşlardı. Sonrasında dediğim gibi o bezi taktım. Ertesi gün eve gelince de normal ped kullandım 20 gün boyunca. Sezeryan olunca da hemen kanama başlıyor. İlk zamanlar ayağa kalkıp tuvalete tek başına gidemiyorsun tabi. Muhakkak birisinin sana yardımcı olması gerekiyor. Bana annem ve kayınvalidem yardımcı olmuştu. Fakat ertesi gün her şeyimi kendim hallettim şükür. Umarım sorularına cevap verebilmişimdir:)
Geçen gün kızımın 12 haftalık usg göndermiştim hatirliyomusun yüzüstü yatıyordu bu da aynı şekilde yatıyordu :) herhalde benim içimde ancak öyle rahat duruluyor neye benziyor sence teyzesiAyyyy yavrum benim nasil yatioo ay biz ayni haftadayiz ya benimkide bukadar buyumusturre
Çok kolaymış gerçekten canım benim izlediğim daha karışıktı bende heveslendim ipi şuan alamam yaşadığım yerde yok ama bulur bulmaz başlıcam bendeKizlar video bu cok ama cok basit bu ipin mavi pembesi de varyine ebruli aralarda bu teknik uygulaniyor .Bence yapabilirsiniz
Merhaba arkadaşlar sizleri hep takipteyim. Herkese ağrısız hamilelik diliyorum.
Bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi durumda. Ancak miyom oluşmuş beni tedirgin etti. Doktor takip etcez dedi. Var mı miyomu olan ?
Birde bugün devit-3 damla ile gynoferon verdi. Devit günde 9 damla kullanacağım da çok geldi bana doktorada ulaşamadım. Devit kullananlar nasıl kullanıyor?
Erkek diorum cnim insallahGeçen gün kızımın 12 haftalık usg göndermiştim hatirliyomusun yüzüstü yatıyordu bu da aynı şekilde yatıyordu :) herhalde benim içimde ancak öyle rahat duruluyor neye benziyor sence teyzesi
Ooooo cok sevindim canim yaa hadi darisiMerhaba kızlar.. merak edip sormuşsunuz teşekkür ederim...
Bebişim iyi çok şükür.. doktor 3'lü ye gerek görmedi 2'li iyi olduğu için şubatın sonuna detaylı ultrason için gün aldım..
cinsiyetimizde netleşti...
2 prensten sonra 1 prenses geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle
Benim o kadar sürmedi uyuşukluk. 1 saat kadar sürdü. Odaya geçince annemin yardımıyla değiştirmiştim yine de. Kendiniz yapmanız zor olabilir. Ama bu kişiden kişiye göre değişir:) Ben biraz ağrı sızıya dayanıksızım.. Biraz da naz yapmıştım galiba:) Bu sefer nasıl olacak bilmiyorum. Çünkü ilkinde girerken başına ne geleceğini bilmiyorsun:) Ama ikinci de her şeyi bilerek giriyorsun.çok teşekkür ederiminşallah ilk defa böyle şeyler yaşayacak biri olarak aydınlandım. sezeryandan sonra uyuşukluğun geçmesi 3-4 saat alıyor diye duymuştum ona rağmen hastanede odaya geçince bezi kendiniz takabildiniz mi?
Canım zaten ameliyat bittikten sonra koyuyorlar hemşireler falan ben 6 lı paket almıştım 2 ciyi kullanmadan normal pede geçmiştimpeki bu regli gibi olan süreçte ped yeterli oluyor mu? hasta bezi falan mı kullanmak gerekiyor? bir de hastaneye giderken de yanımıza alacağımız ped yeterli mi hasta bezi mi lazım? çok sordum ama diyelim sezeryandan çıktık o kanama hemen başlıyor mu? belden aşağısı uyuşukken kim ped koyuyor?
Inşallah kızımın kalbindeki hayırlısı olur çünkü o çok kız kardeş istiyorErkek diorum cnim insallah
Ayyy çok mutlu oldum ağlıcam sevinçten rabbim kucağına almayı nasip etsin canım senin teoriler benim takvim falan çıktı mı bu aradaMerhaba kızlar.. merak edip sormuşsunuz teşekkür ederim...
Bebişim iyi çok şükür.. doktor 3'lü ye gerek görmedi 2'li iyi olduğu için şubatın sonuna detaylı ultrason için gün aldım..
cinsiyetimizde netleşti...
2 prensten sonra 1 prenses geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle
sen blirsin canm bn oglumdada yaptirdim bundada yaptircam allah izin verirse insallahÜçlü yaptırmayı düşünmüyorum canım ben en iyisi 15 tatilde gideyim net bi şekilde göreyim bebeğimi
Merhaba arkadaşlar sizleri hep takipteyim. Herkese ağrısız hamilelik diliyorum.
Bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi durumda. Ancak miyom oluşmuş beni tedirgin etti. Doktor takip etcez dedi. Var mı miyomu olan ?
Birde bugün devit-3 damla ile gynoferon verdi. Devit günde 9 damla kullanacağım da çok geldi bana doktorada ulaşamadım. Devit kullananlar nasıl kullanıyor?
senin takvim kızdı.. çin rus ve biyolojik takvimde kızdı.... net kız yaniAyyy çok mutlu oldum ağlıcam sevinçten rabbim kucağına almayı nasip etsin canım senin teoriler benim takvim falan çıktı mı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?