2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy yavrum benim nasil yatioo ay biz ayni haftadayiz ya benimkide bukadar buyumusturre

Bizleri haberdar et canım :)

pitircik66 hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz

pitircik66 canim doktordan geldin mi

Merhaba kızlar.. merak edip sormuşsunuz teşekkür ederim...
Bebişim iyi çok şükür.. doktor 3'lü ye gerek görmedi 2'li iyi olduğu için şubatın sonuna detaylı ultrason için gün aldım..
cinsiyetimizde netleşti...
2 prensten sonra 1 prenses geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle

çok teşekkür ederim inşallah ilk defa böyle şeyler yaşayacak biri olarak aydınlandım. sezeryandan sonra uyuşukluğun geçmesi 3-4 saat alıyor diye duymuştum ona rağmen hastanede odaya geçince bezi kendiniz takabildiniz mi?

Ayyyy yavrum benim nasil yatioo ay biz ayni haftadayiz ya benimkide bukadar buyumusturre
Geçen gün kızımın 12 haftalık usg göndermiştim hatirliyomusun yüzüstü yatıyordu bu da aynı şekilde yatıyordu :) herhalde benim içimde ancak öyle rahat duruluyor neye benziyor sence teyzesi

Kizlar video bu cok ama cok basit bu ipin mavi pembesi de varyine ebruli aralarda bu teknik uygulaniyor .Bence yapabilirsiniz
Çok kolaymış gerçekten canım benim izlediğim daha karışıktı bende heveslendim ipi şuan alamam yaşadığım yerde yok ama bulur bulmaz başlıcam bende

Merhaba arkadaşlar sizleri hep takipteyim. Herkese ağrısız hamilelik diliyorum.
Bugün bebeğimi gördüm çok şükür iyi durumda. Ancak miyom oluşmuş beni tedirgin etti. Doktor takip etcez dedi. Var mı miyomu olan ?
Birde bugün devit-3 damla ile gynoferon verdi. Devit günde 9 damla kullanacağım da çok geldi bana doktorada ulaşamadım. Devit kullananlar nasıl kullanıyor?

Merhaba arkadaşlar benim de 1 ağustos tahmini doğum tarihim muhtemelen temmuz annesiyim haftaya perşembe ikili tarama testi olacak cinsiyet öğrenebilir miyim 13+1 olacağım

Bana doktorum Devit i günde 15 damla verdi Yoğurt ile alabilirsin dedi. Akşam yemeklerinden hemen sonra bir küçük kase yoğurt ile alıyorum ben de.

Gyno ferro da vermişti ama o beni mahvetti hiç içemiyodum, içtiğimin ertesi günü ishal mide bulantısı yaptı hep. Dr.uma söyledim değişti, solgar gentle iron verdi. Şimdilik alabiliyorum çok şükür dokunmadı.

Ooooo cok sevindim canim yaa hadi darisi bedef

Benim o kadar sürmedi uyuşukluk. 1 saat kadar sürdü. Odaya geçince annemin yardımıyla değiştirmiştim yine de. Kendiniz yapmanız zor olabilir. Ama bu kişiden kişiye göre değişir:) Ben biraz ağrı sızıya dayanıksızım.. Biraz da naz yapmıştım galiba:) Bu sefer nasıl olacak bilmiyorum. Çünkü ilkinde girerken başına ne geleceğini bilmiyorsun:) Ama ikinci de her şeyi bilerek giriyorsun.

Canım zaten ameliyat bittikten sonra koyuyorlar hemşireler falan ben 6 lı paket almıştım 2 ciyi kullanmadan normal pede geçmiştim

Merhaba kızlar cuma doktora gidicem inşallah cinsiyeti öğrenmek için ama benim doktor 16 dan önce söyleyen biri değil bekleyim mi acaba kararsız kaldım

Ayyy çok mutlu oldum ağlıcam sevinçten rabbim kucağına almayı nasip etsin canım senin teoriler benim takvim falan çıktı mı bu arada

Bana saglik ocagi 5 damla dedi
Doktor degerlerine gore oneriyoe genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…