2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

senin takvim kızdı.. çin rus ve biyolojik takvimde kızdı.... net kız yani

halay çekesim var yeminle
Çek canım çek yakışır sana inşallah bende çekerim pek umudum yok ama.gece rüyamda adet okuyormuşum gördüm allahım inşallah bebeğim düşmemiştir diyorum sonra tabirlere baktım hamile kadını rüyada adet olduğunu görmesi kız çocuğa delalet miş inşallah rüyam çıkar 2 hafta sonra özele gidicem kontrole bakalım hayırlısı olsun

Iki kez tahlil istedi dr um B 12 eksikligim oldugu icin hem onu takip ediyor hem diğerlerini. OMEGA 3 u ben sordum alabilirsin dedi.

bende kolyelere bakıyordum rüyamda oda kız çocuğa delaletmiş bak tuttu... sende de tutar inşallah

pitircik66 cok sevindim saglikla gelsin
Esim de kiz kiz deyip duruyor ruyamda hep kiz bebeklerle uğraşıyorum.
Ruyasinda cinsiyet gorup dogru cikan var mı ?

pitircik66 cok sevindim saglikla gelsin
Esim de kiz kiz deyip duruyor ruyamda hep kiz bebeklerle uğraşıyorum.
Ruyasinda cinsiyet gorup dogru cikan var mı ?
saol canım benim tşk ederim... cinsiyetle alakalı rüya görmedim... bir kere kolyelere bakıyordum işte ona baktım tabire oda kıza delaletmiş

Demekki benim 9 damla doğru
Gyno ferro da gebelik öncesinde kullanmışlığım vardı bana baya enerji veriyor inşallah bir sorun çıkarmaz.

Süpermiş yaa ben de alıp başlıyım bari :) örgüyü severim zaten. Bebek yelekleri ve patikleri örmüştüm önceden. Tabi annemin yanında olunca yanlış yapsam hemen düzeltiyor anlatıyordu:)) şimdi tek olunca cesaret edemiyorum karışık örgülere. Ama bu ipi görünce çok sevdim, dediğin gibi puf puf gerçekten. Kışın kullanırız diye öreyim ben de :)

Kizlar bebeginiz icin ne gibi hazirliklar yapmaua basladiniz.
Ne yapacaksiniz hazirlik olarak
Esya giysi aksesuar olarak paylasalim bilgilenelimmm

Şuan bişey almadım canım daha. Nisan gibi alırım diyorum. Tabi araştırıp takip ediyorum. Kıyafet için bi arkadaşım 2,3tane 0-1aylık al dedi. O daha çok 0-3aylık almış ama bebeği 2500gr doğunca büyük geldi onlar Bikaç tane küçük almıştım işime yaradı dedi. Kıyafetleri zaten yazlık sezon çıkınca alırız diyorum.

Oda düşünmüyorum bebek için. Park yatak ve beyaz renk bi gardrop var aklımda. Anne yanı beşiği kuzenim verecek zaten.

Araba konusunda çok kararsızım. Travellar çok pahalı ve ağır geliyor. Bastonlar da ilk etapta nasıl olur bilmiyorum. Puset takılan bastonlar varmış onlara bakıcam. Ayrıca oto koltuğu olarak kullanmak da önemli tabiki.

Lohusa takımı,bebek için çikolata,kokulu taş vs bişeyler istiyorum. Velilerimden de yapanlar var bu tarz şeyler. Onlarla da konuşurum ilerde.

Şuan aklıma gelenler bunlar canım. Bi de hamileliğin sonlarına doğru güzel bi şifon elbise ve taç alıp foto çekilmek istiyorum. Kardeşim profesyonel Makine ile çekim yapıyor. Bi haftasonu gelicek inş. Planlarım bu şekilde. Hayırlısı ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…