2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yuzde doksandokuz erkek dedi
Ama bu sefer gttigim doktordan msmnun kalmadm ..
Baska doktora randevu alicam

Hayırlı akşamlar güzel anneler nasılsınız iyi misiniz , benim köy tatilim bana yarıyor galiba mide bulantım tamamen geçti çok şükür darısı bulantısı olanların başına inşallah , bir de bizim size bir müjdemiz var dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım artık çok şükür Rabbime darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah

O rüyalardan ben çok gördüm canım herkes kız bebeğe işarettir diyor ben de öyle kendimi motive ettim ve kiz bebeğe hazırladım kendimi o zamandan beri görmüyorum o kanlı rüyalardan çok şükür sen de iyiye yor korkunu yen o zaman eminim görmeyeceksin inşallah , USG konusunda Dr bana da bir şey demedi ben şu an 16.haftamdayim ama randevuma gittiğimde 17.haftamda olacagim demek ki 16 dan sonra da oluyormuş yoksa Dr söylerdi eminim

Hastanede ben gecelik kullandım. Doğum bittiğinde altıma hasta bezi bağladılar, hafif doğruldum, geceliğimi giydirdiler. 1 gece kaldım hastanede. 2-3 defa hasta bezi değişti. Gecelik ile rahat oldu.

Maşallah suphanallah canım benim :)

h
Hastanede gecelik çok rahat oldu benim için sezeryanla doğum yaptım çünkü ama eve geçince pijama almıştım onu kullandım

Kesinlikle gecelik. Özellikle normal doğum için ya da sadece pijamanın üstünü giyebilirsin :)

Bulantilarm kusmalarim benimde hafifledi canim
Bugun yine kustum iki defa
Dun kusmadim ara ara yokluyor

Bulantilarm kusmalarim benimde hafifledi canim
Bugun yine kustum iki defa
Dun kusmadim ara ara yokluyor
İnşallah sende de en kısa zamanda tamamen geçer canım hamileliğinin doya doya tadını çıkarırsın inşallah

Canım aynen bende çok şiştim. Mideme kadar yay gibi karnım. Aslında sadece 2 kg aldım ama yolda giderken tıkanıyorum nefes nefeseyim

Bende hastalığı her gün meyveyi abartarak 2 günde atlattım. Portakal greyfurt mandalin ve limon sıkıp içiyordum 1er tane. Akşamda kivi yiyordum. Zencefilli su deneyen arkadaşlarda vardı ona gerek kalmadı bende.

Canım meyveye fazla yüklenme, gebelik şekeri olmasın. Bana günde 3 porsiyon dedi. Ablam taze meyve suları içerdi babamda şeker vardı onunda etkisiyle şeker yüklemesi pozitif geldi.şimdiden tedbirli olmak lazım

Kızlar daha önce konuşuldu sanıyorum ruyada gördüğümüz seyı yemek gerekiyor mu acaba :) öyle bir yiyorum ki hemde ruyamda bile çok yedim şiştim dıye geçiyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…