- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.321
Çok teşekkür ederiz kiOyy nasıl da tatlılar ya:) sağlıkla doğsun güzel günlerde giysin inş canım :)
Benim topigimde de paylas neyi nerden kac tl ye aldığıni bir deMerhaba güzel annelerBebişe minik minik bişeyler almaya başladım Sizinle de paylaşmak istedim .
Evet ben de ondan yapmayı düşünüyorum. Beyazla karışık her renk olur. Yada tek renk olursa sarı rengi de çok tatlıydı görmüştüm. Ama pembe de çok şirin duruyordu :) bakalım henüz kararsızım. Cinsiyet kesin derse ona göre örerim artık :) sana kesin erkek dedi mi doktor ?
Nerdeymiş senin topiğin acaba , habersizim .Benim topigimde de paylas neyi nerden kac tl ye aldığıni bir de
Cok tatli hepsi
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/Nerdeymiş senin topiğin acaba , habersizim .
O rüyalardan ben çok gördüm canım herkes kız bebeğe işarettir diyor ben de öyle kendimi motive ettim ve kiz bebeğe hazırladım kendimi o zamandan beri görmüyorum o kanlı rüyalardan çok şükür sen de iyiye yor korkunu yen o zaman eminim görmeyeceksin inşallah , USG konusunda Dr bana da bir şey demedi ben şu an 16.haftamdayim ama randevuma gittiğimde 17.haftamda olacagim demek ki 16 dan sonra da oluyormuş yoksa Dr söylerdi eminimKızlar bende gece kötü bi rüya gördüm adet oluyordum hemde baya yoğun şekilde sonra allahım bebeğim gitmişmidir acaba diye ağlıyorum tırstım şimdi ben rabbim hayırlara çıkarsın inşallah abuk sabuk rüyalar görüyorum karmakarışık çoğu zamanda hep kötü zombiler falan kovalıyo bi akşam allahım korusun hepimizi ayrıca bişi sorucam hemen hemen hepiniz 16 haftadan bahsediyorsunuz özeldeki doktorum beni bir ay sonra çağırmıştı bir ay haftaya doluyo acaba bende 16 haftayı mı bekleyeyim gitmek için ayrıntı usg 20 haftadan sonra olmuyor muydu
Hastanede ben gecelik kullandım. Doğum bittiğinde altıma hasta bezi bağladılar, hafif doğruldum, geceliğimi giydirdiler. 1 gece kaldım hastanede. 2-3 defa hasta bezi değişti. Gecelik ile rahat oldu.Önceden Doğum yapmış olanlar, sizce hastanede lohusa geceliği mi pijama takımı mı daha iyi oluyor? Kanama olacak,hasta bezi vs olacak ne almak daha iyi olur acaba??
Resimdeki takımı beğendim aslında. Ama mavili taçla nasıl olur karar veremedim. Krem rengi varsa o olabilir belki. Şimdilik öyle bakıyorum beğendiklerimi kaydediyorum :)
Maşallah suphanallah canım benim :)Merhaba kızlar.. merak edip sormuşsunuz teşekkür ederim...
Bebişim iyi çok şükür.. doktor 3'lü ye gerek görmedi 2'li iyi olduğu için şubatın sonuna detaylı ultrason için gün aldım..
cinsiyetimizde netleşti...
2 prensten sonra 1 prenses geliyor inşallah sağlıkla sıhhatle
hÖnceden Doğum yapmış olanlar, sizce hastanede lohusa geceliği mi pijama takımı mı daha iyi oluyor? Kanama olacak,hasta bezi vs olacak ne almak daha iyi olur acaba??
Resimdeki takımı beğendim aslında. Ama mavili taçla nasıl olur karar veremedim. Krem rengi varsa o olabilir belki. Şimdilik öyle bakıyorum beğendiklerimi kaydediyorum :)
Hastanede gecelik çok rahat oldu benim için sezeryanla doğum yaptım çünkü ama eve geçince pijama almıştım onu kullandımÖnceden Doğum yapmış olanlar, sizce hastanede lohusa geceliği mi pijama takımı mı daha iyi oluyor? Kanama olacak,hasta bezi vs olacak ne almak daha iyi olur acaba??
Kesinlikle gecelik. Özellikle normal doğum için ya da sadece pijamanın üstünü giyebilirsin :)Önceden Doğum yapmış olanlar, sizce hastanede lohusa geceliği mi pijama takımı mı daha iyi oluyor? Kanama olacak,hasta bezi vs olacak ne almak daha iyi olur acaba??
Hayırlı akşamlar güzel anneler nasılsınız iyi misiniz , benim köy tatilim bana yarıyor galiba mide bulantım tamamen geçti çok şükür darısı bulantısı olanların başına inşallah , bir de bizim size bir müjdemiz var dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım artık çok şükür Rabbime darısı bütün bekleyenlerin başına inşallah
İnşallah sende de en kısa zamanda tamamen geçer canım hamileliğinin doya doya tadını çıkarırsın inşallahBulantilarm kusmalarim benimde hafifledi canim
Bugun yine kustum iki defa
Dun kusmadim ara ara yokluyor
Kızlar benim karnım basketbol topunu ikiye böl gel benim dumduz karnima yapıştır gibi oldu taşımakta zorlanıyorum hiçbir kivrakligim kalmadı yürürken paytaklastim ve artık gerginlikten her akşam ağrı oluyor karnimda. Bebegin suyu mu fazla sizce Dr kiloyu göbekten alıyorsun heralde demişti ama ben kilo falan almadım. 9 ay karnima sığmayacak sanırım var mı böyle bişey yaşayan? Yarın foto atarım size ilk başta seviniyodum herkes hamile oldugumu anliyo diye ama artık göbek büyüklüğünün gerçek yüzünü gördüm
O kilodan değilmiş canım hamilelikte artan kan basıncından dolayıymışCanım aynen bende çok şiştim. Mideme kadar yay gibi karnım. Aslında sadece 2 kg aldım ama yolda giderken tıkanıyorum nefes nefeseyim
Canım benim belim değilde kuyruk sokumum çok ağrıyorGunaydın kızlar çok belim ağrıyor ya okul çıkışı doktora gitsem mi acaba baska yasayan var mı bu durumu
Bende hastalığı her gün meyveyi abartarak 2 günde atlattım. Portakal greyfurt mandalin ve limon sıkıp içiyordum 1er tane. Akşamda kivi yiyordum. Zencefilli su deneyen arkadaşlarda vardı ona gerek kalmadı bende.
Kuyruk sokumum kızımda ağrırdı ama son zamanlarda oldu 8 aylıkken falan gecmıs olsun cnmCanım benim belim değilde kuyruk sokumum çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?