- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #16.701
Evet sığır jelatinli olanı var balık jelatinli olanı var birde ıfos onaylı olması lazım ama balık jelatini bir tek oceans ve efa da var sonra epa ve DHA oranları önemliİçerikten mi anlıyoruz onu tatlım, birde sığır jelatinli olan mı var?
Haa soylemeyi unuttum .Normalde plasenta bebeği koruyan güçlü bir kalkanmis ancak bazi hamilelerin plasentasi cok zayif oluyormus ve mikroplarla savasamiyormus .Bebek dogunca 1 0 yenik başlıyormuş ya da Allah korusun hamilelik esnasinda civi battı vs vs direk bebegi etkiliyormus .Bunu da aynı dr soylsdio kisimda haklisin bilmiyorum cok karısgim bende gonlum normal dogum icin atiyor ama sezaryen derse elden gelen bisey yok maalesef. ama iste her ameliyatdada vurulmuo bu asi neden bunda vuruluyor ki gebelik en hassas donembilmiyorum cok celiskideyim
Allah gönlüne göre versin canımHayırlısı olsun inşallah bende oğlan istiyorum yarın gidip öğrenicem inşallah oğlum olur iki kızım var birde oğlum olsun inşallah
Amin canım hepimizinAllah gönlüne göre versin canım
Haa soylemeyi unuttum .Normalde plasenta bebeği koruyan güçlü bir kalkanmis ancak bazi hamilelerin plasentasi cok zayif oluyormus ve mikroplarla savasamiyormus .Bebek dogunca 1 0 yenik başlıyormuş ya da Allah korusun hamilelik esnasinda civi battı vs vs direk bebegi etkiliyormus .Bunu da aynı dr soylsdi[/QUOT
buds cidden buyuk risk artilar eksiler arastrmalar kaldi onumde 1 hafta :) tesekkur ederm bilgilendrme icin cnm aklimin kosedinde bulundrcam muhakkak
Evet sığır jelatinli olanı var balık jelatinli olanı var birde ıfos onaylı olması lazım ama balık jelatini bir tek oceans ve efa da var sonra epa ve DHA oranları önemli
Ben eczaneden alıyorum burada tek tek dolaştım en sonunda oceans satanı buldum 1200 DHA oranı yüksek oceans 78 tl aldımAyy çok karmaşıkmış :) senin aldığın bi site varmı peki?
kiz cnimBu da benim 12 haftaya girdiğinde ki hali sizce nedir cinsiyet acaba yarın gidicem ama gösterir mi bilmem
Ben eczaneden alıyorum burada tek tek dolaştım en sonunda oceans satanı buldum 1200 DHA oranı yüksek oceans 78 tl aldım
Hadi hayırlısı olsun kıza da alıştım gerçikiz cnim
Zaten eczanelerden al canım ben bu gibi konularda netti çok güvenmiyorum en son sağlıklı yaşıyoruzun resmini gördün mü işte ona göre al canımAnladım canım, bulurum bemde burda avm eczanelerinde oluyo böyle takviyeler
gecmis olsun cnm hayirli haberle gelİyi akşamlar kızlar nasılsınız güzel haberler alanlar gözünüz aydın
Dunden beri öyle bir öksürük başladı ki resmen karnım yırtılıyor sankı öksürürken çok kötü bebeğe bişey olacak diye korkuyorumpazartesi günü için randevu alıp bebeği görmek istiyorum İnş randevu bulursam yoksa ta ayın 5 ine kadar beklemem lazım
cok sukurSağol canım şükür paşam iyiymiş uyuyordu
Allah buyuk zahmetin arkasinda vardir bir ferahlikToplandım canım, bitti nihayet bugün. Annemler halletti saolsunlar. Artık daha huzurlu ve mutluyum şükür :)
masALlah bebisineSlm kızlar. Bugün kontrolüm vardı. İkili tarama için bazı testler istedi. Pazartesi nasip olursa sonucu alacağım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsin. Buda bebişimin resmiEki Görüntüle 2096852
gecmis olsun drunu dinle cnmKızlar ben 13 haftalığım şimdi geçen hafta kanamam olduhastanede yattım 2 gece sonra çıktım 1 hafta rapor aldım neyse kötü günlerdi progestanın vajinal olanını kullanıyorum doktor bu süreçte vitamin ilacları (folik asit ,demir) içmememi söyledi ama bi yandan da güvenemiyorum böyle bi şey yaşayan var mı?
gecmis olsun cnm Allaha emanetsinizSelam kızlar herşey yolunda derken sabah 6da az bi kanamam oldu.korkudan apar topar doktora gidiyorduk.doktorumu aradim yat dinlen dedi.bir daha olmadı şükür.bundan sonra da yat dedi 2 doktorum da.insallah sıkıntı olmaz.kaybetme korkusu çok kötü
ay masALlah yaaa ne guzelll buyumesede sorun degil bebgin saglikli dogsun yeter17 haftadan merhaba :) yarin doktor randevumuz var bakalim 1 aydir gormuyordum meraklar icindeyim gobegim buyumedi demistim hatirlarsaniz
Sen nasılsın canım soğan kürü bitti mi ?gecmis olsun cnm hayirli haberle gel
cok sukur
Allah buyuk zahmetin arkasinda vardir bir ferahlik
masALlah bebisine
gecmis olsun drunu dinle cnm
gecmis olsun cnm Allaha emanetsiniz
ay masALlah yaaa ne guzelll buyumesede sorun degil bebgin saglikli dogsun yeter
Zaten eczanelerden al canım ben bu gibi konularda netti çok güvenmiyorum en son sağlıklı yaşıyoruzun resmini gördün mü işte ona göre al canım
Tamam canım, saolasın :)
Senin kaçıncı gebelik canım 2. İnci de erken hissediliyormuşİyi geceler kızlar
Bugün uyku tutmadı bebeğim kendini hissettiriyor bugün maşallah
Pıtpıtları dinliyorum gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?