2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mayis Haziran Temmuz erkek bebek patlamasi var sana da denk gelir insallah
Evet bir tanıdığım var Nisanda Doğum yapacak onunda erkek ablam eylül ayında Doğum yaptı bebeğimiz 1 ay erken doğduğu için kuvezde kaldı sadece 3 erkek vardı 20 bebek arasında gerisi hep kız bebekti

Evet bir tanıdığım var Nisanda Doğum yapacak onunda erkek ablam eylül ayında Doğum yaptı bebeğimiz 1 ay erken doğduğu için kuvezde kaldı sadece 3 erkek vardı 20 bebek arasında gerisi hep kız bebekti
Ben de kafayı kiza taktim daha doğrusu kiz bebek esyalarina .Bakiyorum seviyorum ayy filan oluyorum .Sonra hadi erkekse ona haksizlik mi ediyorum diye üzülüyorum. Cinsiyet kesinlikle fark etmez ama icimde bir his hep.

Ben de kafayı kiza taktim daha doğrusu kiz bebek esyalarina .Bakiyorum seviyorum ayy filan oluyorum .Sonra hadi erkekse ona haksizlik mi ediyorum diye üzülüyorum. Cinsiyet kesinlikle fark etmez ama icimde bir his hep.
Bende erkek olduğunu öğrenince senin gibi yapıyordum sonra dedim rsbbimin vardır bildiği şuan iyiki erkek diyorum araba oynamayı yeğenimden antremanlıyım

Bende erkek olduğunu öğrenince senin gibi yapıyordum sonra dedim rsbbimin vardır bildiği şuan iyiki erkek diyorum araba oynamayı yeğenimden antremanlıyım
Benimki sadece kiyafet takintisi .Oglanlar anneci oluyor .Etrafimdaki 0 3 yas grubu erkek bebekleri hayranlikla izliyorum .Bir bilmislikler cool takilmalar filan .Isirasim geliyor .

o kisimda haklisin bilmiyorum cok karısgim bende gonlum normal dogum icin atiyor ama sezaryen derse elden gelen bisey yok maalesef. ama iste her ameliyatdada vurulmuo bu asi neden bunda vuruluyor ki gebelik en hassas donem bilmiyorum cok celiskideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…