2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok iyi canım Allah razı olsun kayınvaliden den insan hamile olunca zor oluyor hele birde çocuk varsa Of düşünemiyorum benim çocuk zor olurdu bu şartlarda
Yaa sorma canim islerimi hallediorun oh isler bitti diorumm ooo afacan acikio hadi onu yedr tuvalete gotr filann cocuklu ve hamis extra zor

Canim normal dogumda da kesi yapip dikis atabiliyorlar ben o yuzden her turlu yaptircm tetanoz asisini. Ama tabiki kendin icin en dogru karari sen verebilirsin

Gunaydın herkese hayırlı cumalar berbat bir akşam ve gece geçirdim öksürük beni mahvetti gercekten hayatımda böyle bir şey görmedim karne günü olmasa hiç kalkacak halim yok mecbur geldim karneleri verip hemen doktora gıdıcem yoksa ölücem valla

Günaydın kızlar artık psikolojik olarak düşünmeye başladım ama yinede size rüyamı anlatmak istiyorum hayır olsun diyin
Rüyamda hamileliğimin son ayındayım ve memleketteyim Yanımda bir kadın ama kim olduğunu bilmiyorum güya bakıcıymış temiz giyimli çemberli bi kadın hatta çemberli demişken rüyamda bide arabanın bagajında pembe çemberler varmış onuda gördüm neyse son ayımdayım ve yeni araba almışız istediğimiz renk be model sıfır araba ben o arabanın içinde Doğum yapıyorum kendim çekip çıkarıyorum bebeğimi başına toz pembe şapka takıyorum ve beyaz zıbın giydiriyorum göbek bağını bile kendim kesiyorum neyse yatırıyorum pembe şapka takmama rağmen cinsiyeti bilmiyorum karşı dükkanın içinde bir sürü tanıdık cinsiyeti ne baktınmı bi baksanaaaa diye sesleniyorlar bi bakıyorum ağlamaya başlıyorum kız bebek bu kızım geldiiii diye bağırıyorum sonra gözlerini açıyor renkli gözlü sol gözünde perde var sanki ama yanımdaki kadına diyorum baksana tek gözünde perde var olmaz bişi geçer o zamanla diyor oda neyse rahatlıyorum sonra pembişleri giyidiriyorum bu kadar
Gece bi uyandım 3 gibi sonra tekrar yattım sabaha karşı gördüm rüyayı bilmiyorum psikolojik te olabilir ama o kadar gerçek gibiydi ki minicik gözümün önünden gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…