2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oceans marka canım 1200 mg DHA oranı en yüksek olanı ,500 mg olan oceans kullanıyordum dün doktora gösterdim bunu kullanacağım diye olur dedi günde 1 tane

Benim de takviyem bitti de aklıma sen geldin, bende bi ara karatay cıydım. O dönem araştırmıştım ama unutmuşum. Saol canım, bende doktoruma sorup alayım bundan, balık yiyemiyorum çünkü

Benim de takviyem bitti de aklıma sen geldin, bende bi ara karatay cıydım. O dönem araştırmıştım ama unutmuşum. Saol canım, bende doktoruma sorup alayım bundan, balık yiyemiyorum çünkü
Kesinlikle tavsiye ederim canım ben yıllardır oceans kullanıyorum bende 15 günde bir tüketiyorum şuan fırında 4-6 tane o kadar oda sardalya onda omega çok fazla birde fazla dip balığı değil umarım en kısa zamanda tüketirsin bende et yiyemiyorum köfte olarak yiyeyorımda et olarak imkansız önceden et haşlaması diye ölüyordum

hanimlar bugun seker yuksek cikio diye dahiliyeye gttm vs geceyim orayi 24. hafta yukleme yapcam dedi de.
kadindogum doktorum tetanoz asinin zamani geliyor dedi.
aslinda pek yaptirma taraftari degilim hocam 3 dusugum var biraz da arastrdm erken doguma sebebiyet verebiliyormus dedim. Hastanenin sartlari nasil streilmi dedim (ki cok guvenemiyorum hastaneye ilcedeki tek ozel devletten farki yok kalabalik)
yani iyi ortalama derecedeiz dedi.
ben sana yaptirma diyemem saglik bakanligi tepeme biner yaptirsan iyi olur dedi.
Bir arkadasmdan bahsettm o sirada rahim agzina dikis atildi vs diye bak o riskli gebe mesrla ona tetanoz yapilmaz dedi o sirada . e madem zararsz neden yapilmiyor diye kafam karisti acikcasi en sonda isteksiz bisekilde sana birakiyorum bu tercihi dedi. kafam allak bullak oldu acikcasi guvenmiyorum su zamanin asilarinada :/ sizler nepcaksinjz bayaidr arastriyorum vakit yaklastkcada stres oldm

Bende doktorama soracaktım unuttum bu konuyu bana yaptır derse yaptıracağım bende sezeryan olucam çünkü

Bende cnm kırmızı etten çok tiksindim ilk haftalarda şimdi onu da yiyemiyorum. Balık somon yiyorum aslında lezzetli ama ne bileyim severek yemiyorum, balıkçı değiliz ailecek. Ceviz, badem hamilelikten önce avuç avuç yerdim, ondan da tiksindim, yiyemiyorum. O yüzden iyi bir takviye almak istiyorum. Saolasın önerin için canım :)

Ceviz ve bademden bende tiksindim sorma ve çok üzülüyorum bu duruma inşallah hemen biter bu bulantılar diğer hamileler gibi yemek içmek gezmek istiyorum

Bu da benim 12 haftaya girdiğinde ki hali sizce nedir cinsiyet acaba yarın gidicem ama gösterir mi bilmem

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-18-23-03-30.webp
    11 KB · Görüntüleme: 42
Arkadasim sordu dr una sezeryan oldun var sayalim ve o an bir makas igne vs yere düştü steril hale getirmeye zaman olmayabilir .Oyle durumlar oluyor ki 5 sn bile onemli karar senin .O riski alabilcek misin filan demis .Ben de yaptircam her dönem aşılarla ilgili söylentiler çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…