- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.361
Ultrasonu kötü demek ki oralarda özel yok mu canım nasıl sabrediyosun? artık çok nettir bebeğin cinsiyeti. Yani bacaklarını sıkıca kapatmadiysa artık soyleyebilmesi lazım.Devlet Hastanesi'ne gidiyorum canım belki ondan ola bilir , aslında ben de kesin söyler saniyordum ama doktor ben erkeğe benzettim çıkıntı gibi bir şey var ama yanıltıcı da ola bilir dedi bir dahaki gelişinde kesinleşir dedi , bir resim de verdi ama pek bir şey anlamadım her zaman bebek net görünürdü ama bu defakinde bebeğin neresini cekmişse bir şey anlamadım
Evet canım bebek o maşallah tebrik ederim gözün aydın :) ilerki zamanlarda hep o hareketleri hissedeceksn gaz olsa haftalarca sürmez diyeceksin ve daha sert olacak hareketler şimdi daha minik olduğu için zayıf oluyor hareketleri annesi artık seni duya da biliyor bolca sev okşa konuş onunla seni tanışın korktuğu zaman senin sesinle sakinleşsinKızlar bebek gaz hareketi gibi mi oluyor ya? İki üç gündür gazim yok ama karnıma biseyler dokunuyor icerden bebek mi bu acaba? Yani gaz olsa agrir ses çıkar ya da böyle günlerce sürmez sanırımbir de tam bebeğin olduğu yerlerde bu dokunuş göbeğimin altında. Ne zaman emin olunuyor
Eğer bu bebekse ben daha önce de hissediyordum gazdir diyordum ama iki üç gündür sürekli nerdeyse belki iki saatte bir bazen sürekli biseyler oluyor. Zayifligin avantajı demek kiEvet canım bebek o
Evet canım bebek o maşallah tebrik ederim gözün aydın :) ilerki zamanlarda hep o hareketleri hissedeceksn gaz olsa haftalarca sürmez diyeceksin ve daha sert olacak hareketler şimdi daha minik olduğu için zayıf oluyor hareketleri annesi artık seni duya da biliyor bolca sev okşa konuş onunla seni tanışın korktuğu zaman senin sesinle sakinleşsin
Ben bir tek kalbin içini inceleyemiyorum dedi ki incelense ne değişecek dedi. Yani 10-15 dakika bakıyor her seferinde bak eli böbreği midesi falan gösteriyor bana. Ama ayrıntılı için telefonla bir doktoru arayıp bilgi istedim 1 saat sürüyormuş. O kadar da ayrıntılı bakmıyor tabi ki doktorum. Ama bana dediği diğer doktorlar kendilerini garantiye almak için yönlendiriyorlar senin gitmene gerek yok dedi. Gitmicem sanırım boşu boşuna aklımı karıştırmayayım diye karar aldım ama burada herkes ayrıntılı yazınca da kafam karışıyor.
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey güzel olacak
Günaydın kızlar
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce normale döner
gecdmis olsun cnm ya insAllah bu gunlerde gececek
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin en kısa zamanda geçer inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..Çok geçmiş olsun canım inşallah kalan 5 ayın daha rahat stressiz geçer.
Dün sayısız kere uyandım. Ben hep sırt üstü yatarım. Kendimi yan yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama gene sırt üstü yatarken uyanıyorum. Sinir oldum kendime ya. Hamile yastıklarından alırsam acaba yan yatmamı kolaylaştırır mı?
TV karşısında, yada kitap okurken de hep sırt üstü yatıyorum nasıl olacak hep yan mı yatmamız gerekiyor. Kafamda deli sorular
evet saol cvp için. Eşim elinde olsa interneti yasaklıcak, fazla düşünüyorum sanırım. Doktora güvenmek lazım.Sen zaten nifty yaptırdın diye biliyorum. O zaten birçok seyi eliyor 16. Haftada deneyimli doktorlar kalp deliğini fark edebiliyormuş. Bence hiç tereddüt etme.
Canım bebek o benimki de hareket ediyor şu an gazım da var ama bebeğin hareketini ayirt edebiliyorum seninki de yer degistiriyor mu evet gazın olsa agrirKızlar bebek gaz hareketi gibi mi oluyor ya? İki üç gündür gazim yok ama karnıma biseyler dokunuyor icerden bebek mi bu acaba? Yani gaz olsa agrir ses çıkar ya da böyle günlerce sürmez sanırımbir de tam bebeğin olduğu yerlerde bu dokunuş göbeğimin altında. Ne zaman emin olunuyor
Özel muayenehane var oraya tedavi olmak için gidiyordum yazın Dr da çok iyi çok hoşuma gidiyor ama ücreti 200 TL açıkçası su aralar pek maddi durumlar iyi değil düzenli gide bileceğimi sanmıyorum , devletteki doktor da çok iyi sanki özel doktorlar gibi çok ta ilgili ama USG aleti eskiUltrasonu kötü demek ki oralarda özel yok mu canım nasıl sabrediyosun? artık çok nettir bebeğin cinsiyeti. Yani bacaklarını sıkıca kapatmadiysa artık soyleyebilmesi lazım.
Ben yan yatınca daha çok rahatsızım şimdilik sırt üstü hiç bir sorun yok. En iyisi vücudumu dinleyeyim 2 hafta sonra doktora gidicem sorayım. Cevap veren herkese teşekkürler.hadess canım ben normalde hep sırt üstü uyurum ama hamileligimin 3. ayından beri sırt üstü uyuyakaldigimda sebepsiz uyanıp karnımda belimde rahatsızlık hissediyorum mecbur yan dönüyorum. Galiba bebek uyarıyor öyle yatma diye.
Bence biraz anatomik bişey kimisinin daha erken baski oluyor kimisinin daha geç. Baskı olsa sen de rahatsızlık hissederdin diye düşünüyorum.
Masallah canım Allah nazarlardan korusunEğer bu bebekse ben daha önce de hissediyordum gazdir diyordum ama iki üç gündür sürekli nerdeyse belki iki saatte bir bazen sürekli biseyler oluyor. Zayifligin avantajı demek kisen hissediyordun zaten değil mi karistirmiyorum?
Yer değiştirdiğini bir kere hissettim. Korktum hatta. Şimdi hissettiklerim dokunuş şeklinde. Ama yan yatınca mesela yattigim tarafa kayıyor hareketler. Hiç emin olamıyorum inşallah bebistir böyle hmm demek ki suan sağlıklı hareket ediyor diye düşünüyor insan. Çok heyecanlı ya hamileliğin en güzel dönemleri galibaCanım bebek o benimki de hareket ediyor şu an gazım da var ama bebeğin hareketini ayirt edebiliyorum seninki de yer degistiriyor mu evet gazın olsa agrir
Çok ilginç ya Doğuma kadar erkek Doğumda kız nasıl yanılabiliyor doktorlar ya hayret bişey valla hayırlısı olsun canım inşallah bir sonrakinde netleşir cinsiyetiniz ve değişmez inşallah çünkü ünisex kıyafetler biryere kadar alınıyo insan pembiş yada maviş almak istiyo en iyisi ilk 1 aylık kıyafetleri ünisex almak eşyalar keza öyleHepsine bakılmıştı canım sadece rüyada görmedim rüya görseydim kesin rüyaya inanırdım çünkü hamilenin cinsiyet rüyası kesin çıkar ama Dr da kesin demedi benzettim dedi emin olamadı ilk kizimda da bu haftalarda erkek demişlerdi ben de sormamistim sonra doğumda kız çıkmıştı
Evet bende şaşırdım 14 haftada başladı ama 2 3 gündür maşallah hiç durmuyor özellikle yemeklerden sonra benim ağrım olduğu için habire yatıyorum yan bende hissedemiyorum sırt üstü daha çok hissediyorum elim hep karnimdaYer değiştirdiğini bir kere hissettim. Korktum hatta. Şimdi hissettiklerim dokunuş şeklinde. Ama yan yatınca mesela yattigim tarafa kayıyor hareketler. Hiç emin olamıyorum inşallah bebistir böyle hmm demek ki suan sağlıklı hareket ediyor diye düşünüyor insan. Çok heyecanlı ya hamileliğin en güzel dönemleri galibasen daha da erken hissetmeye başlamışsin
Canım şöyle anlayabilirsin çok afedersin gaz olsa çıkarma isteği oluyo ama o hareketlerden sonra gaz çıkarma hissin olmuyorsa bebektir ben öyle anlıyorum mesela bide senin haftan benden baya yüksek bebek olma ihtimali çok fazla benimde 3.gebeliğim olduğu için sanırım ayırt edebiliyorumKızlar bebek gaz hareketi gibi mi oluyor ya? İki üç gündür gazim yok ama karnıma biseyler dokunuyor icerden bebek mi bu acaba? Yani gaz olsa agrir ses çıkar ya da böyle günlerce sürmez sanırımbir de tam bebeğin olduğu yerlerde bu dokunuş göbeğimin altında. Ne zaman emin olunuyor
Hayırlısıyla temiz çıkar inşallah ufff çok kaygılı süreçHayir, henüz çıkmadı
Evet en çok istediğim de cinsiyete göre kıyafet almak ve doğumda kız çıkınca şok olmuştum kucağımda tutunca uzunca bir süre oğlum diye seviyordum farkında olmadan akrabalar gülüyordu kızım diyeceksin diyorlardı , napim hamileliğim boyunca oğluşum diye sevmiştim ağzım alışmıştı , ismini de Mustafa koyacaktik diye hep Mıstık , Mıstığım diyordum sonradan artık Fıstık , Fıstığım demeye başladımÇok ilginç ya Doğuma kadar erkek Doğumda kız nasıl yanılabiliyor doktorlar ya hayret bişey valla hayırlısı olsun canım inşallah bir sonrakinde netleşir cinsiyetiniz ve değişmez inşallah çünkü ünisex kıyafetler biryere kadar alınıyo insan pembiş yada maviş almak istiyo en iyisi ilk 1 aylık kıyafetleri ünisex almak eşyalar keza öyle
Hayırlı olsun canım Allah mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallahe bebekten aldığım çanta geldi gayet güzel görünüyor ama henüz tam olarak açıp bakamadım...eve gidince resmini çeker atarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?