2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrasonu kötü demek ki oralarda özel yok mu canım nasıl sabrediyosun? artık çok nettir bebeğin cinsiyeti. Yani bacaklarını sıkıca kapatmadiysa artık soyleyebilmesi lazım.

Evet canım bebek o
Evet canım bebek o maşallah tebrik ederim gözün aydın :) ilerki zamanlarda hep o hareketleri hissedeceksn gaz olsa haftalarca sürmez diyeceksin ve daha sert olacak hareketler şimdi daha minik olduğu için zayıf oluyor hareketleri annesi artık seni duya da biliyor bolca sev okşa konuş onunla seni tanışın korktuğu zaman senin sesinle sakinleşsin

Eğer bu bebekse ben daha önce de hissediyordum gazdir diyordum ama iki üç gündür sürekli nerdeyse belki iki saatte bir bazen sürekli biseyler oluyor. Zayifligin avantajı demek ki sen hissediyordun zaten değil mi karistirmiyorum?

Sen zaten nifty yaptırdın diye biliyorum. O zaten birçok seyi eliyor 16. Haftada deneyimli doktorlar kalp deliğini fark edebiliyormuş. Bence hiç tereddüt etme.

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda herşey güzel olacak

Günaydın kızlar
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce normale döner

gecdmis olsun cnm ya insAllah bu gunlerde gececek

Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin en kısa zamanda geçer inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah kalan 5 ayın daha rahat stressiz geçer.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar..
Hepimiz inşallah zamanında hayirlisiyla sağlıkla alırız meleklerimizi kucagimiza:)

Sırt üstü yatmayı araştırdığım kadarıyla doktorlar bebek anne karnındaki en büyük damar olan aorta baskı yaptığı için istemiyorlar. Aortta kanı vücuda pompalayan ana damar

hadess canım ben normalde hep sırt üstü uyurum ama hamileligimin 3. ayından beri sırt üstü uyuyakaldigimda sebepsiz uyanıp karnımda belimde rahatsızlık hissediyorum mecbur yan dönüyorum. Galiba bebek uyarıyor öyle yatma diye.
Bence biraz anatomik bişey kimisinin daha erken baski oluyor kimisinin daha geç. Baskı olsa sen de rahatsızlık hissederdin diye düşünüyorum.

Sen zaten nifty yaptırdın diye biliyorum. O zaten birçok seyi eliyor 16. Haftada deneyimli doktorlar kalp deliğini fark edebiliyormuş. Bence hiç tereddüt etme.
evet saol cvp için. Eşim elinde olsa interneti yasaklıcak, fazla düşünüyorum sanırım. Doktora güvenmek lazım.

Canım bebek o benimki de hareket ediyor şu an gazım da var ama bebeğin hareketini ayirt edebiliyorum seninki de yer degistiriyor mu evet gazın olsa agrir

Ultrasonu kötü demek ki oralarda özel yok mu canım nasıl sabrediyosun? artık çok nettir bebeğin cinsiyeti. Yani bacaklarını sıkıca kapatmadiysa artık soyleyebilmesi lazım.
Özel muayenehane var oraya tedavi olmak için gidiyordum yazın Dr da çok iyi çok hoşuma gidiyor ama ücreti 200 TL açıkçası su aralar pek maddi durumlar iyi değil düzenli gide bileceğimi sanmıyorum , devletteki doktor da çok iyi sanki özel doktorlar gibi çok ta ilgili ama USG aleti eski

Ben yan yatınca daha çok rahatsızım şimdilik sırt üstü hiç bir sorun yok. En iyisi vücudumu dinleyeyim 2 hafta sonra doktora gidicem sorayım. Cevap veren herkese teşekkürler.

Masallah canım Allah nazarlardan korusun Benim ikinci hamileliğim olduğu için bende erken başladı canım 15.haftada sanırım ama sabahtan akşama kadar hissetmiyorum bazen öğlenleri biraz kipirdiyor hani derler ya kanat çırpan kuş gibi bir şey kiprasiyor ve ya geziniyor gibi , ama çoğunlukla akşamları ve geceleri hareketleniyor :)

Canım bebek o benimki de hareket ediyor şu an gazım da var ama bebeğin hareketini ayirt edebiliyorum seninki de yer degistiriyor mu evet gazın olsa agrir
Yer değiştirdiğini bir kere hissettim. Korktum hatta. Şimdi hissettiklerim dokunuş şeklinde. Ama yan yatınca mesela yattigim tarafa kayıyor hareketler. Hiç emin olamıyorum inşallah bebistir böyle hmm demek ki suan sağlıklı hareket ediyor diye düşünüyor insan. Çok heyecanlı ya hamileliğin en güzel dönemleri galiba sen daha da erken hissetmeye başlamışsin

Çok ilginç ya Doğuma kadar erkek Doğumda kız nasıl yanılabiliyor doktorlar ya hayret bişey valla hayırlısı olsun canım inşallah bir sonrakinde netleşir cinsiyetiniz ve değişmez inşallah çünkü ünisex kıyafetler biryere kadar alınıyo insan pembiş yada maviş almak istiyo en iyisi ilk 1 aylık kıyafetleri ünisex almak eşyalar keza öyle

Evet bende şaşırdım 14 haftada başladı ama 2 3 gündür maşallah hiç durmuyor özellikle yemeklerden sonra benim ağrım olduğu için habire yatıyorum yan bende hissedemiyorum sırt üstü daha çok hissediyorum elim hep karnimda

Canım şöyle anlayabilirsin çok afedersin gaz olsa çıkarma isteği oluyo ama o hareketlerden sonra gaz çıkarma hissin olmuyorsa bebektir ben öyle anlıyorum mesela bide senin haftan benden baya yüksek bebek olma ihtimali çok fazla benimde 3.gebeliğim olduğu için sanırım ayırt edebiliyorum

Evet en çok istediğim de cinsiyete göre kıyafet almak ve doğumda kız çıkınca şok olmuştum kucağımda tutunca uzunca bir süre oğlum diye seviyordum farkında olmadan akrabalar gülüyordu kızım diyeceksin diyorlardı , napim hamileliğim boyunca oğluşum diye sevmiştim ağzım alışmıştı , ismini de Mustafa koyacaktik diye hep Mıstık , Mıstığım diyordum sonradan artık Fıstık , Fıstığım demeye başladım bu defa en çok renkli ultrasonu 4D olanı bekliyorum, sanırım 22.haftada olacak en kesini orda belli olur inşallah

e bebekten aldığım çanta geldi gayet güzel görünüyor ama henüz tam olarak açıp bakamadım...eve gidince resmini çeker atarım...
Hayırlı olsun canım Allah mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…