2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

paylaşırsan seviniriz bi faydası olur inş
Benim elimde mevcut değil ki canım. Benim diyet yapacak pek gücüm Yok zaten yiyebildiğim üç beş tür bişey var :) iştahım çok açılırda gerek duyarsam diyetisyene mutlaka paylaşırım

chatlax
Bir de kesinleşse süper olurdu ben erkek istiyorum da yani bir kizim var bir de oglum olsun isterim ama nasip kısmet bekleyip göreceğiz inşallah
Bende merakla bekliyorum valla 3 haftamız kaldı gösterir inşallah kendini. Rabbim nasip eder inşallah bende kızım olsun istiyorum çok öncelik hayırlısı tabi

Ben de merak ediyorum ile yarıyor mu diye doktor beş aya kadar sorun olmaz sırt üstü veya yüz üstü yatabilirsin demişti ama içim rahat etmiyor ben de hep yüz üstü yatarım

Öncekinde renkli baktırmamışmıydın canım ayrıntılı falan

Bende merakla bekliyorum valla 3 haftamız kaldı gösterir inşallah kendini. Rabbim nasip eder inşallah bende kızım olsun istiyorum çok öncelik hayırlısı tabi
Evet öncelik sağlıklı olması hayırlı evlat olması ama ne yaparsın içindeki sesi de susturamiyorsun zaten ne kadar yok farketmez falan desek de Allah biliyor ya içimizdeki O'ndan saklayamayiz , inşallah en kısa zamanda hepimizinki kesinleşir :)

yok ya

yok canim
daha gelen hafta doktora gidicez,benim ilkim kiz ,ikinci hamileligim supriz oldu))) gelen hafta bakalim inwallah.
hayırlısı diyelim o zaman.. kızın kaç yaşında ?

benimde 3. gelecek inşallah... 2 oğlum var bu da kız inşallah... bizim de bu sürpriz oldu beklemiyorduk hiç ansızın geliverdi

Öncekinde renkli baktırmamışmıydın canım ayrıntılı falan
Baktirmistim ama kendi Doktorum o kadar kesin erkek demişti ki hatta biz kız saniyorduk eşimle beraber girmiştik cinsiyet konusuna gelince kız dmi doktor bey dedik o da gayet net bir şekilde hayır erkek demişti kesin mi diye sormustuk o da yüzde yüz demişti ben de artık cinsiyet konusunu kapatmıştım , ayrıntılı 4boyutlu ultrasona başka hastaneye gitmiştik hep sağlığıyla falan ilgilendim hiç cinsiyet sormadım o da söylemedi ama herkeste duyuyorum anne sormadan Dr diyormuş cinsiyetini kesinleşsin diye bende hiç demedi

benim de birinci kizim da ilk defa erkek soylemiwdi sonra 4-5 hafta sonra kiz cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…