2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi
Ben demir hapı çok midemi bulandırdığı için gece yatmadan almaya başlamıştım, bu sayede gece atıştırmalarını bırakmak zorunda kaldım çünkü demir hapı almadan en az 2 saat önce yemeyi bırakmak gerekiyor. Yatarken midem boş oluyor hatta acıkmış oluyorum ama mecburen yiyemiyorum bende işe yaradı ben henüz kilo almadım.

Anladım benim en çok korkum iğne vurulurken acaba kımıldarsam iğne kayaraa bir şey olursa diye bunda sanırım çevre faktörüde var hep kötü anlatanlar oldu çünkü umarım bebeğim normal gelmeyi tercih eder her şey ona bağlı
Dr da erkeğe benzetti ama kesin demedi bir ay sonra gideceğim bir de eğer o zaman da erkek çıkarsa teoriler falan hepsi çürümüş olacak
Biz sizinle teori çürüten olucaz sanırım benimde bütün teoriler kızı göstriyor ama doktor erkeğe benzetti bende de

Bnde oyle yapicam tsk ederim . En azndan aksam yemekleri kesilir

Canım 8 haftalık usgler falan bakmışmıydık ve rüya gördünmü hiç cinsiyetle ilgili
Hepsine bakılmıştı canım sadece rüyada görmedim rüya görseydim kesin rüyaya inanırdım çünkü hamilenin cinsiyet rüyası kesin çıkar ama Dr da kesin demedi benzettim dedi emin olamadı ilk kizimda da bu haftalarda erkek demişlerdi ben de sormamistim sonra doğumda kız çıkmıştı

Son düzenleme:
chatlax
Bir de kesinleşse süper olurdu ben erkek istiyorum da yani bir kizim var bir de oglum olsun isterim ama nasip kısmet bekleyip göreceğiz inşallah

Gunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi
Canım kaç kilo aldın. Online liste veren takip eden diyetisyenler var. Arkadaşım ilk 20. Haftaya kadar 12 kilo alınca bu yolu şeçmişti 15 kiloyla tamamladı şimdi devam ediyor diyete.ve hiç acıkmadığını söylüyordu

Kızlar gunaydın bişey sormak istiyorum 2 gundur basım donuyo surekli.basımı asagı yukarı yada sağa sola oynatamıyorum hemen donuyo.bole baş donmesi yasayan var mı? Sebebi ne ki acaba
Tabsıyonuna baktır cnm.. bnm evde tabsıyon aleti var bi tuhaflık hiasedince bakıyorum hemen..
Nasl daha rahat olursan öyle yat seni zorlayan ve bebeğine etkisi olunca ztn hissediyosun... bn genelde belime yastık koyarak oturuyorum yoksa karnım ağrıyo.. satarkende biraz sağ biraz sol arada sırt üstü

Canım bende olcuyorum ama 11-7 , 11-6 tansiyonum.benim hamilelik önceside boleydi yani dusukte değil ama anlamıyorum.kafam yastıktan kalkmıo bugun

detaylı uzun sürüyor benim de dr her seferinde kalp böbrek beyin her yerine bakıyor ama yine de detaylı öneriliyor ister istemez yaptırmak zorunda kalıyorsun tercih meselesi tabii ki ama genelde her dr yönlerdiriyor detaylıya

Çok geçmiş olsun canım inşallah kalan 5 ayın daha rahat stressiz geçer.

benimde işim masa başı hava güzelken öğlen turluyordum bi şimdi ofis içinde 2 saatte bir dolaşmaya çalışıyorum ama cok iş göreceğini sanmıyorum iştahda acıldı valla vay halime ilkinde 20 kilo almıştım bunu o kadar alamam kilolu hamile kaldım zaten

Benim doktorum sadece son ay sırtüstü yatmak yasak dedi. Onun dışında nasıl rahat ediyorsan. öyle yat dedi. Ama en garantisi kendi doktoruna danışman olacaktır.

paylaşırsan seviniriz bi faydası olur inş

Nasıl benzetti ya artık 17. haftadasin yanii ultrasonu kotu bir yere mi gidiyorsun
Devlet Hastanesi'ne gidiyorum canım belki ondan ola bilir , aslında ben de kesin söyler saniyordum ama doktor ben erkeğe benzettim çıkıntı gibi bir şey var ama yanıltıcı da ola bilir dedi bir dahaki gelişinde kesinleşir dedi , bir resim de verdi ama pek bir şey anlamadım her zaman bebek net görünürdü ama bu defakinde bebeğin neresini cekmişse bir şey anlamadım

Kızlar bebek gaz hareketi gibi mi oluyor ya? İki üç gündür gazim yok ama karnıma biseyler dokunuyor icerden bebek mi bu acaba? Yani gaz olsa agrir ses çıkar ya da böyle günlerce sürmez sanırım bir de tam bebeğin olduğu yerlerde bu dokunuş göbeğimin altında. Ne zaman emin olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…