- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.341
Ben demir hapı çok midemi bulandırdığı için gece yatmadan almaya başlamıştım, bu sayede gece atıştırmalarını bırakmak zorunda kaldım çünkü demir hapı almadan en az 2 saat önce yemeyi bırakmak gerekiyor. Yatarken midem boş oluyor hatta acıkmış oluyorum ama mecburen yiyemiyorum bende işe yaradı ben henüz kilo almadım.Gunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi
Anladım benim en çok korkum iğne vurulurken acaba kımıldarsam iğne kayaraa bir şey olursa diye bunda sanırım çevre faktörüde var hep kötü anlatanlar oldu çünkü umarım bebeğim normal gelmeyi tercih eder her şey ona bağlıNormal doğumlarda doktorlar epidurali çok tercih etmiyordu çünkü annenin ağrısı olmadığı için yeterince ıkınmıyor doğum süreci uzuyor demişlerdi. Bana ameliyatımda epidural katater takıldı flaster alerjim olduğu için sırtım çok kasılmıştı bantlar ameliyattan daha çok rahatsız etmişti beni. Ama en güzel yani ağrıyı kontrol etmek senin elinde. Cihazı ayarlıyorlat doktorlat zaten kilitli bi seffaf kutu içinde, sen ağrın oldukça basıyorsun. Fazla basma gibi şansında yok çünkü doktorun ayarladığından daha fazla bassanda düğmeye cihaz ilaç göndermiyor.
Biz sizinle teori çürüten olucaz sanırım benimde bütün teoriler kızı göstriyor ama doktor erkeğe benzetti bende deDr da erkeğe benzetti ama kesin demedibir ay sonra gideceğim bir de eğer o zaman da erkek çıkarsa teoriler falan hepsi çürümüş olacak
Ben demir hapı çok midemi bulandırdığı için gece yatmadan almaya başlamıştım, bu sayede gece atıştırmalarını bırakmak zorunda kaldım çünkü demir hapı almadan en az 2 saat önce yemeyi bırakmak gerekiyor. Yatarken midem boş oluyor hatta acıkmış oluyorum ama mecburen yiyemiyorum bende işe yaradı ben henüz kilo almadım.
Hayir, henüz çıkmadıMerhaba sonucunuz çıktı mı ?
haba
Canım 8 haftalık usgler falan bakmışmıydık ve rüya gördünmü hiç cinsiyetle ilgiliDr da erkeğe benzetti ama kesin demedibir ay sonra gideceğim bir de eğer o zaman da erkek çıkarsa teoriler falan hepsi çürümüş olacak
Hepsine bakılmıştı canım sadece rüyada görmedim rüya görseydim kesin rüyaya inanırdım çünkü hamilenin cinsiyet rüyası kesin çıkar ama Dr da kesin demedi benzettim dedi emin olamadı ilk kizimda da bu haftalarda erkek demişlerdi ben de sormamistim sonra doğumda kız çıkmıştıCanım 8 haftalık usgler falan bakmışmıydık ve rüya gördünmü hiç cinsiyetle ilgili
Peki canım o haftalarda neye göre kız demiştiBencede benimcinede kız dedıler 12+4 de
Canım kaç kilo aldın. Online liste veren takip eden diyetisyenler var. Arkadaşım ilk 20. Haftaya kadar 12 kilo alınca bu yolu şeçmişti 15 kiloyla tamamladı şimdi devam ediyor diyete.ve hiç acıkmadığını söylüyorduGunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi
Tabsıyonuna baktır cnm.. bnm evde tabsıyon aleti var bi tuhaflık hiasedince bakıyorum hemen..Kızlar gunaydın bişey sormak istiyorum 2 gundur basım donuyo surekli.basımı asagı yukarı yada sağa sola oynatamıyorum hemen donuyo.bole baş donmesi yasayan var mı? Sebebi ne ki acaba
Nasl daha rahat olursan öyle yat seni zorlayan ve bebeğine etkisi olunca ztn hissediyosun... bn genelde belime yastık koyarak oturuyorum yoksa karnım ağrıyo.. satarkende biraz sağ biraz sol arada sırt üstüDün sayısız kere uyandım. Ben hep sırt üstü yatarım. Kendimi yan yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama gene sırt üstü yatarken uyanıyorum. Sinir oldum kendime ya. Hamile yastıklarından alırsam acaba yan yatmamı kolaylaştırır mı?
TV karşısında, yada kitap okurken de hep sırt üstü yatıyorum nasıl olacak hep yan mı yatmamız gerekiyor. Kafamda deli sorular
Bende de 1 haftadir var canim tansiyonum çok düştüğü için oluyormuş doktorumuz öyle söyledi eve tansiyon aleti aldım sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamadım tansiyonumu ölçtüm ki 9 a 4 geldi kısacası sanırım tansiyondan kaynaklanıyor
Nasıl benzetti ya artık 17. haftadasin yaniiDr da erkeğe benzetti ama kesin demedibir ay sonra gideceğim bir de eğer o zaman da erkek çıkarsa teoriler falan hepsi çürümüş olacak
Ben bir tek kalbin içini inceleyemiyorum dedi ki incelense ne değişecek dedi. Yani 10-15 dakika bakıyor her seferinde bak eli böbreği midesi falan gösteriyor bana. Ama ayrıntılı için telefonla bir doktoru arayıp bilgi istedim 1 saat sürüyormuş. O kadar da ayrıntılı bakmıyor tabi ki doktorum. Ama bana dediği diğer doktorlar kendilerini garantiye almak için yönlendiriyorlar senin gitmene gerek yok dedi. Gitmicem sanırım boşu boşuna aklımı karıştırmayayım diye karar aldım ama burada herkes ayrıntılı yazınca da kafam karışıyor.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kalan 5 ayın daha rahat stressiz geçer.Günaydın kızlar nasılsınız ?
Giremiyorum çok kötü bir hamilelik geçiriyorum buna da çok şükür.
Bulantılarim geçmedi ağrılarım çok oluyordu
3 gündür de serumluyum yemeden içmeden kesildim Kanımda iltihap cikti böbreğim e vuruyor inanılmaz ağrım oluyor düşmek bilmeyen bir atesim vardı yeni yeni düşüyor
Tedavi görüyorum şu an..
İnşallah toparlanacam tek tesellim bebegimin iyi olması
Herkes iyidir umarım geçmişin hepsini okumam mümkün değil ama bir göz atayım
Gunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi
Benim doktorum sadece son ay sırtüstü yatmak yasak dedi. Onun dışında nasıl rahat ediyorsan. öyle yat dedi. Ama en garantisi kendi doktoruna danışman olacaktır.Dün sayısız kere uyandım. Ben hep sırt üstü yatarım. Kendimi yan yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama gene sırt üstü yatarken uyanıyorum. Sinir oldum kendime ya. Hamile yastıklarından alırsam acaba yan yatmamı kolaylaştırır mı?
TV karşısında, yada kitap okurken de hep sırt üstü yatıyorum nasıl olacak hep yan mı yatmamız gerekiyor. Kafamda deli sorular
Canım kaç kilo aldın. Online liste veren takip eden diyetisyenler var. Arkadaşım ilk 20. Haftaya kadar 12 kilo alınca bu yolu şeçmişti 15 kiloyla tamamladı şimdi devam ediyor diyete.ve hiç acıkmadığını söylüyordu
Devlet Hastanesi'ne gidiyorum canım belki ondan ola bilir , aslında ben de kesin söyler saniyordum ama doktor ben erkeğe benzettim çıkıntı gibi bir şey var ama yanıltıcı da ola bilir dedi bir dahaki gelişinde kesinleşir dedi , bir resim de verdi ama pek bir şey anlamadım her zaman bebek net görünürdü ama bu defakinde bebeğin neresini cekmişse bir şey anlamadımNasıl benzetti ya artık 17. haftadasin yaniiultrasonu kotu bir yere mi gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?