2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy kuzu daha o çok küçük.. yerim onu ben.. benim ikinci 3 yaşını bitirecek şubatta ben ona diyordum daha çok küçük diye... Allah sana kolaylık versin ama ikiz gibi büyürler ne güzel
evet canim cok kucuk. haberi aldigimda ilk depresyonlara falan girdim. bur da da paylawmiwdim bir konu acip)))daha uzmanlik hayali falan vardi. sut verdiyim icin adet yoktu. ve anidan suprizle karwilawdim. ama wimdi hasretle bekliyorum.

Yaa gerçekten mi doktorun ultrason aleti nasıl net mi? Bize de erkek dedi ama değişir mi yaaa. Eşim çok kız istiyor tabii ki bende:)

benim de birinci kizim da ilk defa erkek soylemiwdi sonra 4-5 hafta sonra kiz cikti.
Bende baya ileri bir haftaydı sanırım 18-19 . Haftalardı o haftalarda yanılma olacağını düşünmemiştim hiç , bu arada Azerbaycanlı misiniz :)

Yaa gerçekten mi doktorun ultrason aleti nasıl net mi? Bize de erkek dedi ama değişir mi yaaa. Eşim çok kız istiyor tabii ki bende:)
Ben o zaman da şimdi de aynı hastaneye gidiyorum devlet Hastanesi'ne ama ozamanki doktorun tayini çıkmış bu yeni gelmiş yani USG aleti aynı :) bu yüzden Dr peş peşe bir kaç defa erkek demezse öyle kolay kolay inanmayacagim :) bir şey ki renkli 4boyutlu ultrason bile yanila biliyormuş o yüzden 22.haftayi geçmeden tam emin olmayın :)

Slm kızlar benim yarın doktor kontrolüm var bakalim bebis kendini gostercekmi amma inatçı cıktı ya bu yönü bana benziyor. Neyse doktorumun dediği gibi bitter çikolata yiyip gidicem artık yoksa göstermiyor kendini sıpa:)

Aleykum selam meyve suyu da içe bilirsin canım tatlı olsun şeftali ve ya kayısı suyu :) ama evden götür ılık olsun ben hastanenin bahçesinden aldım buzdolabında değildi ama buz gibiymiş düşünemedim p kadar soğuk olacağını hemen acele içeyim de geç kalmayayim dedim ama içerken iliklerim dondu :)

adinuzdan wubelendim))) ama uydurmadim. siz menden evvel terpendiz. ))) cox xow oldu.
He dedim eyer Azerbaycalisaniz niye türk dilinde danisaq ki öz dilimiz uçun darixmışam :) mene de xoş oldu adım Şebnemdi :)

alla allah nasil ya, emin olmadanda mi soyluyor doktor ? Ben alisverise basladim bile eve paket paket siparislerim geliyor. Zaten suan 17+3 oldum. 2 hafta sonra tekrar var ultrasonum az beklesemmi acaba alisveris konusunda

Benimki 16+5 bakti 3 defa evet kiz dedi 3 tane cizgi goruyorum dedi direk zaten bacak arasina bakti bebegin yandan falan degil yani. Ben bile gordum ultrasonda erkege benzer fazlalik hicbirsey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…