2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce normale döner

Anladım çok sağolun prenses doğum dedikleri epidural mi oluyor ozaman ağrın oldukça ağrı kesici veriliyorsa

Normal doğumlarda doktorlar epidurali çok tercih etmiyordu çünkü annenin ağrısı olmadığı için yeterince ıkınmıyor doğum süreci uzuyor demişlerdi. Bana ameliyatımda epidural katater takıldı flaster alerjim olduğu için sırtım çok kasılmıştı bantlar ameliyattan daha çok rahatsız etmişti beni. Ama en güzel yani ağrıyı kontrol etmek senin elinde. Cihazı ayarlıyorlat doktorlat zaten kilitli bi seffaf kutu içinde, sen ağrın oldukça basıyorsun. Fazla basma gibi şansında yok çünkü doktorun ayarladığından daha fazla bassanda düğmeye cihaz ilaç göndermiyor.

doğum için fiyat aldınız mı memorial dan bende en son eski dr uma gidicem sonra memorial e devam edeceğim
Evet aldım. Epidural normal Doğum 7 bin lira uzman doktor ücreti ekstradan ödeniyo. Epidural sezeryan ücreti 9500 lira yine uzman ücreti ekstra. Ama doktorum muhasebeyle iyi bi pazarlık yaparsanız öncesinde fiyatı nerdeyse yarıya düşürürler dedi

Haklısın canım bi o zaman gelsin bakarız artık.

bunu bildiğim iyi oldu :) bende alıcam bakalım fiyat cok pahalı ya

Kızlar gunaydın bişey sormak istiyorum 2 gundur basım donuyo surekli.basımı asagı yukarı yada sağa sola oynatamıyorum hemen donuyo.bole baş donmesi yasayan var mı? Sebebi ne ki acaba

merakla bekliyorum

gecdmis olsun cnm ya insAllah bu gunlerde gececek

herkese hayirli cumalarr ilk defa 1 aydir bebegi gormeye gitmedim ama ölecem meraktan carsamba insallah kontrol var insallah iyidir kuzum ya cok merak ediyorum

Her seferinde kalp vs tüm organlara bakıyor mu gerçekten? Ayrıntılı uzun sürüyor diyorlar çünkü.
Ben bir tek kalbin içini inceleyemiyorum dedi ki incelense ne değişecek dedi. Yani 10-15 dakika bakıyor her seferinde bak eli böbreği midesi falan gösteriyor bana. Ama ayrıntılı için telefonla bir doktoru arayıp bilgi istedim 1 saat sürüyormuş. O kadar da ayrıntılı bakmıyor tabi ki doktorum. Ama bana dediği diğer doktorlar kendilerini garantiye almak için yönlendiriyorlar senin gitmene gerek yok dedi. Gitmicem sanırım boşu boşuna aklımı karıştırmayayım diye karar aldım ama burada herkes ayrıntılı yazınca da kafam karışıyor.

Kızlar gunaydın bişey sormak istiyorum 2 gundur basım donuyo surekli.basımı asagı yukarı yada sağa sola oynatamıyorum hemen donuyo.bole baş donmesi yasayan var mı? Sebebi ne ki acaba
Bende de 1 haftadir var canim tansiyonum çok düştüğü için oluyormuş doktorumuz öyle söyledi eve tansiyon aleti aldım sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamadım tansiyonumu ölçtüm ki 9 a 4 geldi kısacası sanırım tansiyondan kaynaklanıyor

Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin en kısa zamanda geçer inşallah

Dün sayısız kere uyandım. Ben hep sırt üstü yatarım. Kendimi yan yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama gene sırt üstü yatarken uyanıyorum. Sinir oldum kendime ya. Hamile yastıklarından alırsam acaba yan yatmamı kolaylaştırır mı?

TV karşısında, yada kitap okurken de hep sırt üstü yatıyorum nasıl olacak hep yan mı yatmamız gerekiyor. Kafamda deli sorular

Gunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…