- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.601
Ne güzel eşin yardım edıyor bızde butun işleri ben yapıyorum kv le yaşıyorum ama ev işi pek yapmıyor alış verişi o yapıyor. 1 hafta önce eşim bende su isdemişdi evde su yoktu gidip getirmesnı isdedim ama ev işini benim yapmam gerekdiğni düşündüğü için sen getır dedi yıne ben yapdım 20 lıtre suyu bu halımle yan evden (gorumcemın evinin bahcesınden suyu ordan getırıyoruz sucu oraya bırakıyor) merdiven inip cıkarak tek başıma getırmek zorunda kaldımGünaydın canim
Benim kocam yapıyor çünkü yapmazsa eve temizlikçi girecek tamam ben yaparım diyoryine de çoğu şeyi ben yapıyorum tabii çamaşır suyuyla olacak şeyleri o yapiyor. Üç ay kadar da evi o süpürdü çamaşır asti. Napalim kendimizden başka kimsemiz yok bizim.
Tebrıkler ilk bebeğinmi?Günaydın kızlaarr doktordan geldim şükür iyi bebeğim ve %90 erkek dedi :)
Teşekkür ederim evet ilk :)Tebrıkler ilk bebeğinmi?
Korkma ilk aylar ozelikle kundak yap bebek zaten kundakta rahat ediyor bir kac kıyafet alsan yeter hem sadıce 1 zıbın da durucak sıcaktan bide bez o kadar bir zıbın bi bez.Ya evet bilmediğimden hep böyle oluyor fazla mi gereksiz mı yoksa eksik mi diye düşünüyorum. Çarşı pazar gidebilir miyim ufacık bebekle tek başıma acaba yaz ayları olacak gerci
Senin adna cok sevindim insallah sağlıkla kucağna alırsı ilk tahmindede erkekmi demişdi 12-13 haftalardaTeşekkür ederim evet ilk :)
Icimi rahat tut cnm Allahın izniyle bisey olmaz bebekler önce rabbime sonra bize emanet.Gunaydın canım negusel bebişini görüceksin bugun.benim önümüzdeki cuma kontrolum ama beklemek cok zor.bide 2 gundur cok bas donmesi yasadığım için acaba bi sorun mu var die dusunmeden edemiyorum Cok dua edicem hepinize inşallah guzel haberler verin.
Cnm daha belli değil her gittiğimizde uyuyor göstermiyor kendini bugün tedbirli geldim kayısı suyu ve bitter çikolata attim ağzıma bi dilim bide armut muz fln yedim uyanık olsun diye bakalim kısmet artık:)Dualarmız senınle umarım güzel haberlerle gelirsın senınkının cınsıyetı belimi şindimi öğrenıceksın
Canim ben de devlet memuruyum 18 yasindan beri calisiyorum ne baba eline ne koca eline bakmadim. Ayni celiskileri ben de yasiyorum. Kendimce su hesabi yaptim. Yaslasik 9 ay daha maasim var bu maaslarimdan maximum kenarda biriktiyorum ve o birikim bitene kadar ucretsiz aliyorum. Bitince de el mecbur bakici arti kamera sistemi.Bu arada düşündüğüm iki yıllık ücretsiz izni sanırım kullanamicam. Tek maaşla çok zorlanicaz ve esim bensiz işe gidince adama bı haller oluyor depresyona giriyor sürekli işten şikayet edip rapor aliyim izin aliyim haftasonu çalışmiyim ek gelir olmasın falan filan... İki aylık raporumu burnumdan getirdi yani. Hem de çocuğuma hep her şeyin en ucuzunu düşünüyorum. Çalışırsam her biseyini alabilirim en iyisinden. Çok kararsızımbakıcıya nasıl birakicam mis kokulu bebisimi ya
amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza ilk defa söyledi canım cinsiyet tahminimiSenin adna cok sevindim insallah sağlıkla kucağna alırsı ilk tahmindede erkekmi demişdi 12-13 haftalarda
Çok doğru anlatmışsın canım. Bize zaten her hafta düzenli gelen bi yardımcımız var. Olmasaydı bile annemi çağırmazdım. Çünkü dediğin gibi sonra görevmiş gibi üstlerine kalıyo. Ortada bir görev varsa bu eşin görevidir ben yapamayacak durumdaysam. Temizleyemiyosa kadın tutar pişiremiyorsa annesine yaptırır veya dışardan söyler. Geç oldu ama öğrendim bende. Hem bu sürece katkıları mutlaka olsunki öyle çok rahat bi evlat kucağına vermeyin. Bizler az mı çekiyoruz. :)
Günaydın canim
Benim kocam yapıyor çünkü yapmazsa eve temizlikçi girecek tamam ben yaparım diyoryine de çoğu şeyi ben yapıyorum tabii çamaşır suyuyla olacak şeyleri o yapiyor. Üç ay kadar da evi o süpürdü çamaşır asti. Napalim kendimizden başka kimsemiz yok bizim.
O ev işi değil ki çok yanlış düşünmüş ki hamilesin ağır kaldrmaman gerekiyor senin canım dikkatli ol dikkat et kendine bundan sonra sucuya söylesen size getirse olmaz mıNe güzel eşin yardım edıyor bızde butun işleri ben yapıyorum kv le yaşıyorum ama ev işi pek yapmıyor alış verişi o yapıyor. 1 hafta önce eşim bende su isdemişdi evde su yoktu gidip getirmesnı isdedim ama ev işini benim yapmam gerekdiğni düşündüğü için sen getır dedi yıne ben yapdım 20 lıtre suyu bu halımle yan evden (gorumcemın evinin bahcesınden suyu ordan getırıyoruz sucu oraya bırakıyor) merdiven inip cıkarak tek başıma getırmek zorunda kaldım
Benim kv’dem yok. Annemde 2 sene kemoterapiden yeni çıktı. Allah’a şükür şimdi iyi ama çok yorulmaması lazım. Yardımcı olmadan iki bebekte benim gözümü çok korkutuyor. Bu yüzden ben en baştan bir bakıcı ile başlıcam. İnşallah 1 sene sonrada tamamen bakıcıya bırakıp işe dönmeyi umuyorum. Hem bir kişinin maaşı ile çok zorlanırız hem de çalışmayı seviyorum. Ama işte planlar , hayaller , gerçekler görecez :) bakıcı konusunda da nasıl bulunur güvenilir biri kafamı çok kurcalıyor. Evde yabancı biri olmasına da alışkın değilim. Her hafta bir yardımcı evi temizlemeye geliyor ama ben hiç görmüyorum. Annem ve babam yatılı bakıcı diye de çok ısrar ediyorlar, eşim evde rahat edemem diyor haklı olarak. Bu arada 3 oda bir apartman katında kalıyorum. Ben zaten bakıcı falan tutamam da annem yardıma gelemeyecek için finanse edecek, ondan çok beni de dinlemiyor.Bu arada düşündüğüm iki yıllık ücretsiz izni sanırım kullanamicam. Tek maaşla çok zorlanicaz ve esim bensiz işe gidince adama bı haller oluyor depresyona giriyor sürekli işten şikayet edip rapor aliyim izin aliyim haftasonu çalışmiyim ek gelir olmasın falan filan... İki aylık raporumu burnumdan getirdi yani. Hem de çocuğuma hep her şeyin en ucuzunu düşünüyorum. Çalışırsam her biseyini alabilirim en iyisinden. Çok kararsızımbakıcıya nasıl birakicam mis kokulu bebisimi ya
Bana 13 haftamda kız ama 2 hafta sonra net bir şekilde soylerim dedi 1 hafta sonra gitmek isdiyorum ama bencede kız emin olmasa 13 haftadan soylemezdı. Bence.amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza ilk defa söyledi canım cinsiyet tahminimi
Bana da %90 dedi değişmez herhalde ne yalan söyliyim hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum sağlıklı olsun da yeterBana 13 haftamda kız ama 2 hafta sonra net bir şekilde soylerim dedi 1 hafta sonra gitmek isdiyorum ama bencede kız emin olmasa 13 haftadan soylemezdı. Bence.
Gün içerisinde cok yoruluyor işte o yüzden bende kıyamıyorum yavru kedi gibi bakıyor resmen eve geldiğinde kızmızla oynamaya bile halı olmuyor bende calışmiyorum barı ev işini ben yapıyım evde yorulmasın isdiyırum hem kv de izin vermez oğluşunu evde iş yapmasına. Ama şimdi 2 tremestıre girdik eskısınden iyiyim işler cok yormuyor artık.O ev işi değil ki çok yanlış düşünmüş ki hamilesin ağır kaldrmaman gerekiyor senin canım dikkatli ol dikkat et kendine bundan sonra sucuya söylesen size getirse olmaz mı
Fiyatlar uçuk onda yani bana göre uçuk tek penye bi tuluma 55 tl veremem ben şahsen evet albenisi çok ama fazla uçuk durumu olanlar alabilir amaTamam canım sağol bak carters i ilk defa duyuyorum mesela ona da bakayım sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?