2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen onların umurunda Bile değil 12 yaşında oğlum var 3 te çeşitli sebeplerden kaybim yumurta rezervim sınırda dendi allaha şükürler olsun mucize oldu bebeğim

Temizliği takmiyorum zaten onlar davranışları beni üzen
Davranışlardan bnde öyleym sen söylemişsin yapmak istememiş onun vicanına kalmış.. ilerde bn teyzeym die gezerler. Dua oku içini rahatlatır bn çok üzülünce elimi karnıma koyup dua okuyorm tutunduğum bi dalım var die seviniyorm

Aynen sevmek için gelirler okucam canım çok sağol rahatladım biraz

Aynen onların umurunda Bile değil 12 yaşında oğlum var 3 te çeşitli sebeplerden kaybim yumurta rezervim sınırda dendi allaha şükürler olsun mucize oldu bebeğim

Hayat ''tuhaf'' ve ben bu kelimeye alışalı yıllar oldu. Ben de 40 yaşında hamile kaldım ikinci evliliğim. Haberi hemen eşimin ailesine bizimkilere duyurduk eşimle sevincimizden dayanamadık, daha keseyi 2 gün sonra görecektik yani kese bile yoktu ortada.
Aileyle bir araya geldiğimizde kaynım ne dese beğeneyim. dış gebelik de olabilirmiş yani netmiymiş inşallah hadi hayırlısı diyip beni negatif kodlayacaklardı ki fırsat vermedim. Kayınvalide ise çok istemesine rağmen sevincini belli etmedi ; bir şey olmazsa üzülmeyeyim diyeymiş. Kaynım dış gebelik bildiğinden değil o an eşinin yorumunu söylüyordur, kayınvalidem de çok ince düşünüp hissiyatını belli etmez olmadık şeyleri karşı tarafa düşündürür. Ama tanıyorum insanları ne diye kendimi üzeyim yok yere.

Yani herkeste her yerden var biraz dert, kimisi eşten kimisi kendi ailesinden kimisi eşinin aileden. Gelir geçer sağlık olsun diyorum ben iyi olayım eşim iyi olsun. Onlar da yerinde sağolsun. Diyojenin İskender'e dediği gibi ''Gölge etme başka ihsan istemem''

Günaydın güzel anneler nasilsiniz hepinize güzel hafta sonları bugün beebislerini görecek olanlar hepiniz güzel haberlerle gelin ins bugün bende bebeğimi göreceğim banada dua edin lütfen olur mu ?

Gunaydın canım negusel bebişini görüceksin bugun.benim önümüzdeki cuma kontrolum ama beklemek cok zor.bide 2 gundur cok bas donmesi yasadığım için acaba bi sorun mu var die dusunmeden edemiyorum Cok dua edicem hepinize inşallah guzel haberler verin.

Günaydın canım 12+4 te erkek 15+4 te kız 17+1 de yine kız dedi doktor ama yinede tam emin değilim 20.haftada netleştir dedi bakalım hayırlısı

Günaydın canım 12+4 te erkek 15+4 te kız 17+1 de yine kız dedi doktor ama yinede tam emin değilim 20.haftada netleştir dedi bakalım hayırlısı
Brnzer olmus durumlar. Hayrlisi bakalm nolucak cinsiyetleri. 20.haftadami ayrintili ultrason yapilicak canm sana

Brnzer olmus durumlar. Hayrlisi bakalm nolucak cinsiyetleri. 20.haftadami ayrintili ultrason yapilicak canm sana
Inan bende bilmiyorum doktor hiçbirşey söylemedi 20 de gel netleştirelim dedi özele gidiyorum ama haftaya devlette bi şansımı deneyecegim hayırlısı artık

Kızlar günaydın.

Temizlik konuları dönmüş. Aman diyeyim evinizi annenize falan temizletmeyin, ne münasebet. Kocalarınız tutsun bi temizlikçi, yaptrısın. Sonra üstlerine kalıyo annelerin sanki görevmiş gibi. Daha bunun hamileliği var, lohusalığı var.. 9 ay boyunca annenize mi ev temizleteceksiniz? Bi kere gelir bidahakine yapmazlarsa başta kocalarınız söylenir, canınız yanar. Çok istiyosa kayınvalideler yapsın. Tecrübeyle sabit, yapmayın, yaptırmayın.

Kızlar lcwdan falan zıbın alsam çorap alsam bebek için, çok mu kalitesiz oluyorlar? Yüzde yüz pamuk mu olmalı her şey?
Yani merak ettiğim mesela kolsuz bir zibina kaç lira verilir her türlü fiyat mağaza var internette beni aydınlatın

Bu arada düşündüğüm iki yıllık ücretsiz izni sanırım kullanamicam. Tek maaşla çok zorlanicaz ve esim bensiz işe gidince adama bı haller oluyor depresyona giriyor sürekli işten şikayet edip rapor aliyim izin aliyim haftasonu çalışmiyim ek gelir olmasın falan filan... İki aylık raporumu burnumdan getirdi yani. Hem de çocuğuma hep her şeyin en ucuzunu düşünüyorum. Çalışırsam her biseyini alabilirim en iyisinden. Çok kararsızım bakıcıya nasıl birakicam mis kokulu bebisimi ya

Çok doğru anlatmışsın canım. Bize zaten her hafta düzenli gelen bi yardımcımız var. Olmasaydı bile annemi çağırmazdım. Çünkü dediğin gibi sonra görevmiş gibi üstlerine kalıyo. Ortada bir görev varsa bu eşin görevidir ben yapamayacak durumdaysam. Temizleyemiyosa kadın tutar pişiremiyorsa annesine yaptırır veya dışardan söyler. Geç oldu ama öğrendim bende. Hem bu sürece katkıları mutlaka olsunki öyle çok rahat bi evlat kucağına vermeyin. Bizler az mı çekiyoruz. :)

Günaydın canim
Benim kocam yapıyor çünkü yapmazsa eve temizlikçi girecek tamam ben yaparım diyor yine de çoğu şeyi ben yapıyorum tabii çamaşır suyuyla olacak şeyleri o yapiyor. Üç ay kadar da evi o süpürdü çamaşır asti. Napalim kendimizden başka kimsemiz yok bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…