- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.561
Aynen onların umurunda Bile değil 12 yaşında oğlum var 3 te çeşitli sebeplerden kaybim yumurta rezervim sınırda dendi allaha şükürler olsun mucize oldu bebeğimİlk bebeğiniz mi? Üzülmeyin bu kadar güzel bebeğinizi düşünün. Ona alacaklarınızı düşünün alışveriş sitesi gezin. Yahu onlar üzülmüyor siz niye paralıyorsunuz kendinizi. Tamam kırıldınız ama kendinize de fazla haksızlık etmeyin bence.
Güçlü olun anneler dünyanın en güçlü varlıkları.
İşte bu kadar.
Davranışlardan bnde öyleym sen söylemişsin yapmak istememiş onun vicanına kalmış.. ilerde bn teyzeym die gezerler. Dua oku içini rahatlatır bn çok üzülünce elimi karnıma koyup dua okuyorm tutunduğum bi dalım var die seviniyormTemizliği takmiyorum zaten onlar davranışları beni üzen
Aynen sevmek için gelirler okucam canım çok sağol rahatladım birazDavranışlardan bnde öyleym sen söylemişsin yapmak istememiş onun vicanına kalmış.. ilerde bn teyzeym die gezerler. Dua oku içini rahatlatır bn çok üzülünce elimi karnıma koyup dua okuyorm tutunduğum bi dalım var die seviniyorm
Aynen onların umurunda Bile değil 12 yaşında oğlum var 3 te çeşitli sebeplerden kaybim yumurta rezervim sınırda dendi allaha şükürler olsun mucize oldu bebeğim
Iyi geceler Sağol desteğin için şimdi bebeğimde kıpır kıpırBu geceyi de böyle geçirdik, yarın ola hayrola artık. Hepinize iyi geceler
Bana birsey demediler sadece doktorundan imzali kâğıt al burada bulunsun dediler haftaya kontrolumde alacağım.benim doktorum da asi olma dedi. Aile hekimimle de aramiz iyi, umarim israr etmez ya da bozuk atmaz.
Zaten ateşlenmeye müsait bir bünyen var riskli bir gebeliksin o yüzden izin vermiyorum dedi. Bende daha fazla sormadım.Neden istemiyorlar ki
Fatihefeydi isimListede yoksun
Günaydın güzel anneler nasilsiniz hepinize güzel hafta sonları bugün beebislerini görecek olanlar hepiniz güzel haberlerle gelin ins bugün bende bebeğimi göreceğim banada dua edin lütfen olur mu ?
Günaydın canım 12+4 te erkek 15+4 te kız 17+1 de yine kız dedi doktor ama yinede tam emin değilim 20.haftada netleştir dedi bakalım hayırlısıKızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum
Brnzer olmus durumlar. Hayrlisi bakalm nolucak cinsiyetleri. 20.haftadami ayrintili ultrason yapilicak canm sanaGünaydın canım 12+4 te erkek 15+4 te kız 17+1 de yine kız dedi doktor ama yinede tam emin değilim 20.haftada netleştir dedi bakalım hayırlısı
Inan bende bilmiyorum doktor hiçbirşey söylemedi 20 de gel netleştirelim dedi özele gidiyorum ama haftaya devlette bi şansımı deneyecegim hayırlısı artıkBrnzer olmus durumlar. Hayrlisi bakalm nolucak cinsiyetleri. 20.haftadami ayrintili ultrason yapilicak canm sana
Çok doğru anlatmışsın canım. Bize zaten her hafta düzenli gelen bi yardımcımız var. Olmasaydı bile annemi çağırmazdım. Çünkü dediğin gibi sonra görevmiş gibi üstlerine kalıyo. Ortada bir görev varsa bu eşin görevidir ben yapamayacak durumdaysam. Temizleyemiyosa kadın tutar pişiremiyorsa annesine yaptırır veya dışardan söyler. Geç oldu ama öğrendim bende. Hem bu sürece katkıları mutlaka olsunki öyle çok rahat bi evlat kucağına vermeyin. Bizler az mı çekiyoruz. :)Kızlar günaydın.
Temizlik konuları dönmüş. Aman diyeyim evinizi annenize falan temizletmeyin, ne münasebet. Kocalarınız tutsun bi temizlikçi, yaptrısın. Sonra üstlerine kalıyo annelerin sanki görevmiş gibi. Daha bunun hamileliği var, lohusalığı var.. 9 ay boyunca annenize mi ev temizleteceksiniz? Bi kere gelir bidahakine yapmazlarsa başta kocalarınız söylenir, canınız yanar. Çok istiyosa kayınvalideler yapsın. Tecrübeyle sabit, yapmayın, yaptırmayın.
Günaydın canimKızlar günaydın.
Temizlik konuları dönmüş. Aman diyeyim evinizi annenize falan temizletmeyin, ne münasebet. Kocalarınız tutsun bi temizlikçi, yaptrısın. Sonra üstlerine kalıyo annelerin sanki görevmiş gibi. Daha bunun hamileliği var, lohusalığı var.. 9 ay boyunca annenize mi ev temizleteceksiniz? Bi kere gelir bidahakine yapmazlarsa başta kocalarınız söylenir, canınız yanar. Çok istiyosa kayınvalideler yapsın. Tecrübeyle sabit, yapmayın, yaptırmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?