2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım neden kalitesiz olsun. Ben bir yaşına doğru çıtçıtlı badilerinden evde giyeceği eşofmanlara kadar birçok şeyini ordan aldım. Zaten çok çabuk küçüldükleri için mothercare dende alsan lcw dende alsan birkaç ay giyicek. Ben ilkinde çok tecrübesizce yeni doğanları gap bc store mothercare den topladım. Bu defa aynı hatayı yapmayacam

Yani bir sure kaliteli almaya gerek yok nasıl olsa çok az giyecek. 1 yaşından sonra daha iyi malzemeden almak lazım. Daha bir çöp bile alamadım kararsızlıktan bu iyi mi acaba pahalı mı kötü mü hiç tecrübe olmayınca şaşırıyor insan

İlk hamileliğimde son 3 ayda cok kilo aldım ve hamıleliğmi 21 kılo alarak tamamladın 88 kg ile tamamladım doğumdan 2 gün sonra 82 kiloydum 40 günde 78 düşdüm sonra cok ağır dıyetler ile 74 indim ve dyeti brakınca 76 oldum kızım 8 aylık ve ben kılolarmı veremeden yıne hamıleyım kusmalar yuzunde 74 indim ama bu sefer hic kılo almak isdemiyorum zaten ilk doğumumun kılolarnı veremedim yıne fazla kılo almak isdemiyorum Emzırmeyle falan o kilolar gitmıyor. Sen kac kılo aldınkı?
Gunaydin kizlar daha yolun basindayiz 16+2 olduk ama kilo aldi basini gidiyor napicaz boyle bu gidisle normal dogum hayal bende. Kis diye hasta olmamak icin disarida ckmyrm . Napicam sasirdim su icsem yariyor resmen. Cozumu olan var mi

Canım valla tabi herkesin kendi fikri ama bebekken çokta kaliteye takılmadım hep 7.8 liralık body ler aldım oğluma çğnkü çok çabuk büyüyorlar yazık o paraya bence yani o kadar para vereceğime başka bir sürü çeşit çeşit şey alırım tabiki pamuklu olmasına dikkat etmek gerek ama lcw nın ürünleride pamuklu ve kaliteli bence üstelik çokta cıvıl cıvıl neler ilk oğlumda zıbınlar 10 lu takımlar badiler vs iyisinide aldım normalinide ama ya kaka oldu ya kusmuk ilk giydiği kıyafetler belki çok kaliteli olabilir ama bence sonrakiler o kadar da önemli değil çğnkü bir giydiğini sürekli giyemiyo çabuk büyüdüğü için zarar vereceğini sanmıyorum açıkçası tabi şuda bi gerçek bebekten bebeğe değişir durum

Aslında 3-4 yaşına kadar ayakkabı mont ve dışarı çıkarken giyineceği birkaç parça dışında geri kalanları lcw veya koton veya e bebekteki bazı markalardan alınabilir. Hem çok hızlı büyüyorlar hem ek gıdaya başlayınca hep leke oluyorlar. Kaliteli alacaksanda mutlaka büyük al. Şöyle bi durumda vardı gerçi lcw den alınan çıtçıtlı badyler 3-4 ay giyiliyordu pek esnemiyorlardı. GAP badyleri bir sene giyilebiliyorlar esnek oluyor. Ama illa leke oluyorlar.

Lcwnin pamuklu zibinlarinin cok kaliteli oldugunu duymustum. Ustunde plastik baski vs olmadigi surece ben lcwden alisveris yapmayi dusunuyorum. Mothercareden 100 liralik zibin alamam uzgunum oglus

İlk başlarda bebeğin teni hassas olduğu için çıt çıtlı badileri biraz daha iyi almaya bak üstler okadar sorun değil ama zaman geçtikçe yavaş yavaş daha uygun fiyatlı alırsın canım zaten alır almaz her şeyi bir güzel yıkayıp ütüleyeceksin yani giydirmeden önce hepsine de bebekler için olan sabun tozu var deterjan olarak onu kullanacaksın yumuşatıcı asla kullanmayacaksın ve asla bebeğin kıyafetlerini başka kıyafetlerle birlikte yıkamayacaksın.

Günaydın güzel anneler nasilsiniz hepinize güzel hafta sonları bugün beebislerini görecek olanlar hepiniz güzel haberlerle gelin ins bugün bende bebeğimi göreceğim banada dua edin lütfen olur mu ?
Dualarmız senınle umarım güzel haberlerle gelirsın senınkının cınsıyetı belimi şindimi öğrenıceksın

Fazla takma pamuk olsun yeter zaten bi zıbını 1 aydan fazla giymiycek hemen büyüyor ben kizimda hic kıyafet almadım son iki faftada ihtıyacım olanları annem aldı bebek oldukdan sonra tam olarak neye ihtiyacım var anladım sende cok fazla alma sadıce doğumda hastaneye götüreceğin kadar yeterlı sonra ne gereklı bılıceksın.

İlk üç aylık zibinlari mi iyi olsun diyosun yani?

Canım lcw de pamuklu zıbınlar badiler oluyor gayette güzel onların etiketleride farklı zaten onlardan bakabilirsin hmde de güzel kıyafetler oluyor cartersin indirimleri oluyor onları takip edebilirsin fiyat olarak hiç bakmadım bende nasıllar diye

Ya evet bilmediğimden hep böyle oluyor fazla mi gereksiz mı yoksa eksik mi diye düşünüyorum. Çarşı pazar gidebilir miyim ufacık bebekle tek başıma acaba yaz ayları olacak gerci

Bu araba hakkında bilgisi olan kullanan var mı kızlar çok hoşuma gitti araştırdım yorumları iyi ama size de sormak istedim

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 70
Tamam canım sağol bak carters i ilk defa duyuyorum mesela ona da bakayım sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…