2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabi canım haklıdır o da yoruluyordur ama yine de yardım gerekiyor en azından ağır işlerde kv izin vermiyorsa kendi yapsın biraz bütün işleri üstüne bırakmakla olmaz ki seninde iki canın var
Kv evde bi bulsam soyluycem de evde pek bulunmuyor surekli işi cıkıp oraya buraya gidiyor.

NasilYarDiyeyim canım ilk çoçuğumda sütten kesene kadar ben bakıcam diye tuturdum ama yıllarca çalışmış biri için yanlış olduğunu sonradan gördüm. Bu defa ekimde yarım şubattan sonrada tam olacak şekilde işe döneceğim. Önceki sefer kayınvalidem annem dönüşümlü baktılar ben işe dönünce hala oğlum okul çıkışı kayınvalideme gidiyor babası akşam getiriyor. Bu defa annem şehir dışında kayınvalide tek başına olmaz mecbur yardımcı alıcaz. Çok zor bi şey ama bazen çalışınca hem maddi hem manevi çocuklarımıza daha faydalı oluyoruz. Kamera sistemi bizde döşeyecez. Allah yardımcımız olsun. Bu arada çocuğun emin ol bakıcıyı seni sevdiği kadar sevemez. :)

Süt izninden mi bahsediyorsun canım yarım diyorsun ya?

Allah yardımcın olsun ozaman canım eşinle yavrularınla mutlu olduktan sonra insan pek önemsemiyor gerçi kimseyi
Sağol canım en onemlisi bebeklerim artik kendimi uzmek isdemiyorum ne olursa onemsemek isdemiyorum zaten hamilelik cocuk zor bide boyle şeylere takılınca insan cıdırıyor resmen. Bide hormonlarda yangina korukle gidiyor resmen.

Banu çiftçi’nin programına baktım da hakikaten bebek hala aşağıda :) o zaman ben bayağı hissettim yaa :)) ay çok tatlı bi his :)

Kızlar bebeklerinizin ağırlıkları boyları ne kadar yazar mısınız haftasıyla birlikte merak ediyorum benim bebeğim 15 cm 160 gr 17. Haftamızdayız :)

Kizlar şimdiden kilo alanınız oldumu? Kac kilo aldınız? Kada kilo kayub edeniniz?

Kızlar bebeklerinizin ağırlıkları boyları ne kadar yazar mısınız haftasıyla birlikte merak ediyorum benim bebeğim 15 cm 160 gr 17. Haftamızdayız :)
İki gün önce 18 cm 250 gramdi sat 17+3 bebek 18+3 neye göre bilmiyorum canım ama herkesin ki farklıdır kimisi sonradan öne geçer kimisi sonradan yavaşlar.

Kesinlikle öyle canım bende hamile kaldıktan sonra anladım kimseyi önemsememem gerektiğini önemsedikçe insan kendine zarar veriyor başka kimsenin etkilendiği yok. Hiç sorma ya felaket bu hormonlar

Kesinlikle öyle canım bende hamile kaldıktan sonra anladım kimseyi önemsememem gerektiğini önemsedikçe insan kendine zarar veriyor başka kimsenin etkilendiği yok. Hiç sorma ya felaket bu hormonlar
İlk hamileliğimde hüngür hüngür ağladığim şeyleri şimdi düşününce gülesim geliyor :))

Canım o izinler birleştiriliyor haftanın üç günü çalışılıyor iki günü boş oluynuyor iki günde hafta sonu. Şubat sonuna kadar öyle yapıcam ben.
İki ay ucretli izin iki ay yarım gün iki ay da günde 3 saat izin sanırım şubata kadar nasıl gittin ama senin ilk çocuğun değil yarım gün üç ay olacak galiba. O şekilde oluyor sanirim

Bebeğnin hareketlerini his eden varmi? Ikıncı hamileliğni yaşayanlar kacıncı haftada his etdiniz?
Benim ilk hamileliğim ve ben hissediyorum hele şu iki gündür daha yoğun hissediyorum içimde karıncalar geziomuş gibimi desem nasıl tarif etsem bilmiyorum ama bebeğimin hareketleri bunlar helede bebek solda sola yatınca daha çok hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…