- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.661
Ben 2 kilo aldım toplamda canım bakalım daha ne kilolar alacağız
Amin cümlemizinkini inşallah canım :)Gördüm fotoğrafı pipisi görünüyo ordaallah bağışlasın canım benim
Keske bende senın kadar zayıflaya bilseydım kilo almadım daha ama yıne ilk hamileliğimdeki kadar kilo almakdan korkuyorumBen 8 kiloya yakin verdim hala alamadim ! Kusmalar bitti ama hafif bulantilar devam
Yemege gecen haftadan beri basladim oda secerek bakalim istahim ne zaman acilacak. 16. Haftaya kadar bebek annenin deposundan kullaniyormus cok sukur ama sonra iyi beslenmek lazim
Ben adet dönemlerinde de böyle oluyordum ama bu hamilelik hormonları daha felaketmişİlk hamileliğimde hüngür hüngür ağladığim şeyleri şimdi düşününce gülesim geliyor :))
Evet canım ikinci çocuğum. Hatta hesaplayınca tam üç gün bile yapmıyodu çalışma saatleri haftada. Belkide yanlış hesaplıyoruz bilmiyorum.İki ay ucretli izin iki ay yarım gün iki ay da günde 3 saat izin sanırım şubata kadar nasıl gittinama senin ilk çocuğun değil yarım gün üç ay olacak galiba. O şekilde oluyor sanirim
Zaten en fazla o koymuyormu insana. El dediğin insan kapını açıyor yardım ediyor canım dediğin insanda misafir gibi geliyor misafir gibi gidiyor, bu yüzden eşinden ailenle ilgili kötü yorum duyuyorsun.
Of of hep aynılar... annem geldi bn gel demdim. Biraz yardm etti sonra ben gideyim yemek yapcam fln dedi gitti görümcem yapıyor ztn bi banyo kaldı saolsun eşimle halletiler çoğu işi...Aynen bende annem uzakta, ablamın çocuğu var. Onlar yapamıyorlar. Kayınvalidem geleyim temizleyeyim diyor ama oda sağolsun hep kendini över şunu yaptım ona koştum şunu temizledim geline yemek götürdüm.bir insan kendini çok anlatınca ben kendimi kötü hissediyorum.O yüzdende temizliğimide yemeğimide kendim yapıyorum sonrada çocuğumu düşünüp vicdan azabı çekiyorum.
Of of hep aynılar... annem geldi bn gel demdim. Biraz yardm etti sonra ben gideyim yemek yapcam fln dedi gitti görümcem yapıyor ztn bi banyo kaldı saolsun eşimle halletiler çoğu işi...
Surat 5 karış yarın geldiklerinde inanların yanında da aynısını yapsınlar babama söylicem yaptıklarını
Ya aslına bakarsanız bende çok kayınvalidemden bişe istemek istemiyorum yapmasını da istemiyorum çünkü diyoki yarın bigün sizde bana bakacaksınız öyle diyince ben fıttırıyorum kendisi yalnız yaşıyo kirada bizde kiradayız aklım çıkıyo bende kalcak diye o yüzden çok yapmasını almasını istamiyorum kimine göre kötü düşünce olabilir ama istemiyorum aynı yaşamakÇok doğru anlatmışsın canım. Bize zaten her hafta düzenli gelen bi yardımcımız var. Olmasaydı bile annemi çağırmazdım. Çünkü dediğin gibi sonra görevmiş gibi üstlerine kalıyo. Ortada bir görev varsa bu eşin görevidir ben yapamayacak durumdaysam. Temizleyemiyosa kadın tutar pişiremiyorsa annesine yaptırır veya dışardan söyler. Geç oldu ama öğrendim bende. Hem bu sürece katkıları mutlaka olsunki öyle çok rahat bi evlat kucağına vermeyin. Bizler az mı çekiyoruz. :)
Kaban için ecele etme bnce . İdare edebiliyosan idare et ztn 1bucuk ay fln kaldı sonra havalar ısınacak.. fiyatı uyguna al ama pahalıya gerek yok bnce.. bn zayıfıladm ama hala kilolu olduğum montu giyiyorum.. eğer doğumdan sonra zayıf olursam o zmnalırım inşallah..Kızlar kabanım düz kesim bir model
Yavaş yavaş olmamaya başladı ama hala oluyor
Kendime kaban almak istiyorum ama
Göbeğim ne kadar büyür kestiremediğim için kendime nasıl seçeceğim karar veremiyorum
Gebe kalmadan 38 bedendim en fazla 40.
Kışlık pardesü kabanım 40 beden
Ne etsem acaba büyüyünce mi alsam
Birde yazlık çok güzel ferace buldum normal fiyatından çok uygun
40 beden mi almak mantikli 42 mi
Bn görüöcemde kayınvalidemde sorun yok.. ailemde başıma kakmaz ama bu aralar bni sinir ediyolar en sonund söylücem babam onları paat yapsın:) (asla vurmaz ne bize ne anneme bakışı yeter)Benimde kaynanam hep öyle yapar.
Herşeyi abartır.
Ben ona iş yaptırmak istemem
Görümcem 3 gündür bizde.
Kahvaltısından yatağına kadar ben koydum kaldırdım
Hep.
Yoruldum valla.
Kaban için ecele etme bnce . İdare edebiliyosan idare et ztn 1bucuk ay fln kaldı sonra havalar ısınacak.. fiyatı uyguna al ama pahalıya gerek yok bnce.. bn zayıfıladm ama hala kilolu olduğum montu giyiyorum.. eğer doğumdan sonra zayıf olursam o zmnalırım inşallah..
Bn görüöcemde kayınvalidemde sorun yok.. ailemde başıma kakmaz ama bu aralar bni sinir ediyolar en sonund söylücem babam onları paat yapsın:) (asla vurmaz ne bize ne anneme bakışı yeter)
Hamile hamile senmi hizmetediyosun yaa ne vicdnsızlar..yazık yapma sende
Bn görüöcemde kayınvalidemde sorun yok.. ailemde başıma kakmaz ama bu aralar bni sinir ediyolar en sonund söylücem babam onları paat yapsın:) (asla vurmaz ne bize ne anneme bakışı yeter)
Hamile hamile senmi hizmetediyosun yaa ne vicdnsızlar..yazık yapma sende
Aynen öyle iyilik yap denize at demişlerMecburen yapıyorum canım
Bugün uyanmadı diye odadan çıkmadım mesela 1.35 e kadar hiç kahvaltı hazırlamamış bile.
Bende uyuyor diye yataktan kalkmamıştım
Aman neyse yaptığım şey bize kalsin
Ne kdr kilo alıcaksın göbek ne kdr büyür bilemiyorm ama eğer kapalıysan 42 al bnceIdare edebildiğim kadar edeceğim canım zaten ama karnımı çok sarmaya belli etmeye başladı
Üst düğmeleri oturunca falan açılıyor
Bol olsa idare ederdim ama darlascak gibi duruyor...
Peki yazlık için ne düşünüyorsun
4o beden mi 42 beden mi alsam
En güzeli ne aksonlar ne koksunlar. Bir ay annecim geldi sağolsun iki oğlana bana bakti. Anam gitti kendi isimi kendim yapıyorum. Hasta yorgun olursam eşim yardım ediyor. Oğlanları uyutuyor. Kimseyi istemem valla aman Rabbim sağlık versin işimizi görelim olduğu kadar.Benimde kaynanam hep öyle yapar.
Herşeyi abartır.
Ben ona iş yaptırmak istemem
Görümcem 3 gündür bizde.
Kahvaltısından yatağına kadar ben koydum kaldırdım
Hep.
Yoruldum valla.
Bnm geçen dudağımda çıktı ama bn stresten die tahmin ettimArkadaşlar merhaba. Vücudunun çeşitli yerlerinde sivilce cikan var mi? Bazen yüzünde karnimda bacagimda simdi de gobegimde iki tane cikti . sizde de okuyor mu iki oğlumda hic sivilce olmadı.
1
Aynen öyle iyilik yap denize at demişler
Ne kdr kilo alıcaksın göbek ne kdr büyür bilemiyorm ama eğer kapalıysan 42 al bnce
Bende öyleyim kusmam durmuştu yine var..Kızlar 3 gündür hastayım başım ağrıo burnum tıkalıo akıoo. Persembe cuma ise gitmedm. Ne önerirsiniz portakal suyu ıhlamur fln içiyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?