2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bana ra bir eşim yeter..

Mecburen yapıyorum canım
Bugün uyanmadı diye odadan çıkmadım mesela 1.35 e kadar hiç kahvaltı hazırlamamış bile.
Bende uyuyor diye yataktan kalkmamıştım
Aman neyse yaptığım şey bize kalsin

İnsanlar tuhaf gercekten neden sizde kalıyor? Sen hamilesin die mi yoksa ole ziyaret mi? Hayır hamilesin yardım edeyim diyeyse sen tek basına daha rahat edersin.dediğin gibi ama gene iyilik sende kalsın ama kimse içinde kendini zorlama canım sonucta bebişini dusun.benimde eşim işinden dolayı yurt dısında mayısa kadarda yok bi aksilik olmazsa oyuzden annem yanımda.sağolsun ama elinden geldiğince yapıo bişiler.

Kızlar 3 gündür hastayım başım ağrıo burnum tıkalıo akıoo. Persembe cuma ise gitmedm. Ne önerirsiniz portakal suyu ıhlamur fln içiyorum arada
Valla canım benimde öyle olmuştu hergün bi kupa bardakla portakal suyu içtim bol bol onun etkisi mi bilmiyorum çabuk geçti hatta hamile olduğum için baya korktum uzun sürer diye ama 4 günde temiz

Yok canım yardım için degil
Kayinvalidemler şehir dışına düğüne gitti
O da tek kalmasın diye cagirdik

Bekar bir kaynimda var oysaki..

Valla canım benimde öyle olmuştu hergün bi kupa bardakla portakal suyu içtim bol bol onun etkisi mi bilmiyorum çabuk geçti hatta hamile olduğum için baya korktum uzun sürer diye ama 4 günde temiz
Ay bendehamilelikten dolayı korkuyorum portakal suyu ıhlamur içiyotum sıcak çorba içtim et suyuna inşallah uzamaz bugün 3.günüm benmde

Ay bendehamilelikten dolayı korkuyorum portakal suyu ıhlamur içiyotum sıcak çorba içtim et suyuna inşallah uzamaz bugün 3.günüm benmde
İnşallah canım kendini sıcak tutmaya çalış bide ayaklarını falan üşütme yat battaniyenin altına sürekli

Kızlar ben bugun 16. Haftaya girdim ilk hamileliğim ama sanki bu akşam bebeğimin hareketini hissettim.cok hafif bişi sanki elimin altından kayıyo gibi ama olabilir mi bole hisseden varmı?

Kızlar ben bugun 16. Haftaya girdim ilk hamileliğim ama sanki bu akşam bebeğimin hareketini hissettim.cok hafif bişi sanki elimin altından kayıyo gibi ama olabilir mi bole hisseden varmı?

Aa kızlar ben bugun hamilelik takvimi yaptım normalde ben bugun 15+0 oldum bole olunca 16. Haftaya girmiş olmuyomuyuz hamilelik programları hep 16. Hafta dio ama baktım takvimde 15. Hafta dio??

Aa kızlar ben bugun hamilelik takvimi yaptım normalde ben bugun 15+0 oldum bole olunca 16. Haftaya girmiş olmuyomuyuz hamilelik programları hep 16. Hafta dio ama baktım takvimde 15. Hafta dio??
Burda birgün sonra diğer haftayı gösterio yani 15+1olunca 16.hafta dio en erken. Bebeğin hateketlerinide bende hissediyorum özellikle şu iki gündür daha çok hissediyorum. Ismini pek koyamadıgım seyler böle ićimde böcekler varmıs gibi :)

15+1 olunca 16 hafta diyecek bu takvim öyle yani yarın artık 16.hafta yazacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…