2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İzin birleştirmek artık yasak diye biliyorum
Daha yeni izin birleştirip yarım gün yerine haftanın üç günü işe gelen arkadaşım var. Çoğul gebeliklerle ilgili farklı bir durum var tam bilemediğim. Doğum öncesi ekstra iki hafta izin kullanabiliyorlar ama doğum sonrası ile birleştirmiyorlar sanırım.

Iyi akşamlar kızlar bugün kontrole gittik bebis iyi geçen hafta biraz hareketsiz kalmıştı benim hastalığımdan dolayı bu hafta maşallah toplamış. Neyse sadede geleyim bizimki gene kendini göstermedi ama doktor ben kiz diyorum dedi. Bende hocam artik doğumda öğrenicez galiba dedim baksanıza çok inatçı çıktı bebek dedim. Baya bi gulduk ne yaptiysam olmadı kızlar göstermedi bizim sıpa:)

Ay çok sevindim ozaman ya bir tane beğendim de acaba ayrı fiyatlar mı çok merak ettim 1800 tl fiyatı indirimle 1500e inmiş ekstra birde ana kucağı olursa çok pahalı oluyorda
İnşallah istediğin gibi olur içine siner hayırlı olsun şimdiden :) :)

Mrb arkadaşlar iki gündür kahverengi lekelenmelerim var çok korktum görünce doktorumu aradım geliyimmi diye ıstırahat et kırmızıya dönerse iğne yaparız Progestan dedi ama böyle eli kolu bağlı beklemek garibime gitti başka doktora gitsemmi varmı aynı durumu yasayan

Acile git
Orası daha tedbirli
Devletin kadın doğumu.

Belki de kurumdan kuruma degisiyordur. Bizimkiler tin tin geliyo ise hergun kimi 12de kimi 3de cikiyor. İkizlerde dogum iznine ek 2 hafta var ama sut izni ayni diye biliyorum.

kızlar şu üründen ciddi ciddi almayı düşünüyorum bugün jokerde gördük beğendik. bir iki ay daha mı beklesem acaba.
Bende demin böyle yataklara bakıodum netten ama 6 ay kadar kullanılıcak sadece daha uzun vadeli bişeymi düşünsem dedim bilemedm

NIFTY Testi yaptıranlar nerde ve ne kadara yaptırdıkları hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim.
Biogen de yaptırdım. Tüm parametreler dahil sadece trimozi 21 13 18 değil 2000 lira. Sadece down sendromu olunca yanılmıyosam 1300 nakit demişlerdi

Bende demin böyle yataklara bakıodum netten ama 6 ay kadar kullanılıcak sadece daha uzun vadeli bişeymi düşünsem dedim bilemedm
yataktan tümüyle çıkmadan bebeği emzirebiliyormuşsun ve uyanıcak gibi olunca pışpışlayabiliyormuşsun. yatağımın yanına da daha büyük bişey sığmayacak zaten. 6 aydan sonra da odasına geçiririm diye düşündüm. ama odamda daha uzun süre yatırmayı düşünüyorum diyorsan anlamsız olur tabii

Belki de kurumdan kuruma degisiyordur. Bizimkiler tin tin geliyo ise hergun kimi 12de kimi 3de cikiyor. İkizlerde dogum iznine ek 2 hafta var ama sut izni ayni diye biliyorum.

Bizim kurumdada 3 saat izin kullanan 13:30da 1.5 saat izin kullanan 3te çıkıyor. Eskiden toplu kullandırıyorlardı haftada 3 gün ama kurum artık kullandırmıyor yasak diyorlar.

Ben napcam pek bilmiyotum şahsen yatak odamiz kucuk biseyleri cikarip park yatak koyabiliriz bisekilde ama bebege ole hemen oda yapmayi flnda dusunmuyoruz. Ilk bebekmiydi sizin

Kızlar hamile taytı fln almam lazimhem disarda hemde evde giymek icin ayri ayri. Isyerinde hamile pantolon fln giyiyorumda ama normal hayatta tayttq daha rahatm. Alaniniz oldumu hic hamile tayt

Ben napcam pek bilmiyotum şahsen yatak odamiz kucuk biseyleri cikarip park yatak koyabiliriz bisekilde ama bebege ole hemen oda yapmayi flnda dusunmuyoruz. Ilk bebekmiydi sizin
Evet ilk bebek canım. Bebegi en geç 6 aylıkken odasına geçirmeyi planliyorum. Benim çalışıp calismayacagim kesin değil ama eşim sabah kalkıp işe gidecek onun iyi uyumasi lazım. Bir de kendi odası olan bebeklerin çok daha iyi ve uzun uyuduğu söyleniyor hep etrafımda.

Kızlar hamile taytı fln almam lazimhem disarda hemde evde giymek icin ayri ayri. Isyerinde hamile pantolon fln giyiyorumda ama normal hayatta tayttq daha rahatm. Alaniniz oldumu hic hamile tayt
Ben henüz almadım ama bi blogger almış H&M den . Fiyatları da uygunmuş . Hoşuma gitti onlara bakmayı düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…