2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar...
Akıntı durumunyz nadl acba bnm normaldi ama bugun kıvamı biraz koyu rengide sarıydı...hani yumurtlama dönemindeki gibi. Olaması normal mi yoksa bugun yoruldum die mi böyle oldu acba

Canım 2 hafta önce ben yasadım doktora gittim baktı usg ile bişi yok dedi bide alttan muayene etti bişi gözükmüo dedi ama bi proluton depot iğne yaptıralım nolur nolmaz dedi.sona 2 gun sona sanırım kırmızı akıntı oldu gene gittim gene kontrol etti bişi yok dinlen dedi.bende miyom var 2 tane onlardan kaynaklanıo olabilir dedi.bizimki tup bebek.bende tedirgin oluyorum hep.doktorum senin için rahat etsin die iğne yaptırdım aslında bi sorun gozukmuo dedi.nese 2 gun once gene oldu kahverengi leke ama gitmedim bu sefer surekli usg yede girmek istemiorum, dinleniyorum sanırım miyomlardan dolayı ara ara yasıycam ben bunu.eger kahverengi ise lekelenme eski kanama oluyomus.doktorum bana kırmızı kanama ve agrı olursa gel dedi.bakalım Allaha emanet.ama içim rahat etsin diosan bence git bi doktora ongelme demiş ama gene kendi doktoruna git.en azından bi iğne vs yaptıracaksan haberi olsun doktorunun.

kızlar şu üründen ciddi ciddi almayı düşünüyorum bugün jokerde gördük beğendik. bir iki ay daha mı beklesem acaba.

Canım bunları bende begendim bi markada gormustum bende sanırım 600 tl gibi bişeydi galiba chicco ydu ama bu iyiymiş baya.fakat ben birkaç daha beklicem.sona bakıcam.inşallah gule gule kullanırsın canım.

Canım bunları bende begendim bi markada gormustum bende sanırım 600 tl gibi bişeydi galiba chicco ydu ama bu iyiymiş baya.fakat ben birkaç daha beklicem.sona bakıcam.inşallah gule gule kullanırsın canım.
Chicco en düşük 800 olur canım. Galiba ben de biraz beklicem

o senin kardesin canim kirilma darilma gucenme varsin evi pasak gotursun sorun degil idare edeceksiniz hic bir sey icin kalb kirmaya degmez bebegin icin pisligede katlan yapacak birsey yok sakinles ve kimse kimseyle bir olamaz bunu unutma sen yapmissin iyi guzel baskasinda yapacak diye birsey yok kardes kardese benzemez

gecmis olsun cnm yat dinlen

kizlar selam yazdimmi hatirlamiyorum sayfalar cok hizli ilerliyor sogan kurum bitti Cuma gunu itibariyle
lekelenmeler bitti cok sükür bugun bi bayan anlatti miyom varmis kadinda sogan kuru uygulamis miyom kaybolmus cok umutlandim gerci bundan önce kist vardi onun icin yapmistim o Zaman kist yok olmustu umutluyum insAllah

Canım sen yanlış anlamissin ben temizliğinde değilim anlatirdim ama unutmaya çalışıyorum

kızlar şu üründen ciddi ciddi almayı düşünüyorum bugün jokerde gördük beğendik. bir iki ay daha mı beklesem acaba.
Ben chicco next2me almıştım ilk bebeğimde ve iyi ki almışım dediğim şeylerin başında gelir. İlk aylarda gece sık uyanıyorlar ve normal beşikten devamlı indir kaldır bir süre sonra bel ağrısı bile yapıyor. Böyle hem yanımda yatıyor gibiydi hem de kendi yatağında. Ih dese hemen alıp emziriyordum. Eşim hiç farketmiyordu bile ağladığını. Yazın gittiğimiz yerlere de götürdük, eve gelince tekrar kurmadık odasında yatırdık. 8-9 aylık olana kadar rahat yattı. Bu ürün de benzer özelliklere sahip sanırım, fiyatı da uygun. Bence biraz daha araştırıp alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…