2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En iyisi ben profilde paylaşayım öğrenirsem kızlar peki bişi sorucam kiminiz diyoki çikolata yedim çok hareketliydi göstermedi kiminiz yememiştim hiç uyanmadı dedi ben napıcam şimdi yesemmi yemesemmi
Günaydın cnm benim doktorum 45 dk önceden bitter çikolata ye gel dedi dediğini yaptım meyve suyuda içtim banamisin demedi göstermedi kendini sanirim ne zaman isterse o zaman öğrenicez cinsiyetini

En iyisi ben profilde paylaşayım öğrenirsem kızlar peki bişi sorucam kiminiz diyoki çikolata yedim çok hareketliydi göstermedi kiminiz yememiştim hiç uyanmadı dedi ben napıcam şimdi yesemmi yemesemmi
Ben evden cikmadan yedim bide uzerine su ictim yurudum ayaklarrr nasil hareketliydi

Aç gitme de en önemlisi o bolca ye her ihtimale karşı da bir tane çikolata bir de meyve suyu iç ama tesir etmesi için çikolata ve meyve suyunu randevundan yarım saat önce yemen lazım :) zaten göstermezse demek ki kız kızlar nazlı olur hemen göstermeye biliyorlar bazen :)

Lcw hamile pantalonlarinda beden bulamadim ya 36 44 kalmis sadece baska nerden bulabilirim acep
Canım Modanisada çok var hamile pantolonu ama paçası geniş oluyor çoğunun ben kapalı olduğum için geniş benim işime geliyor gecenlerde aldım bir tane her bedeni vardı üstelik de beli ayarlaniyordu diye 9 ay rahatlıkla giyeceğim çok ta ta rahat ettim içinde , aslında nerden alsanız da belinin ayarlana bilir olanindan bulsaniz daha rahat edersiniz

Ya denemeden almak istemiorum nasil bedenine uygun oldu mu

Bende ise yaramadi cnm meyve yedim meyve suyu ictim çikolata yedim yok göstermedi sadece kafayı çevirip bakiyor vücut sabit kaliyor :)

valla cocugun pskljisine bagli ya :)
ac gttim kipir kipirdi tok gttim uyuyodu benm. sonra bidaha ac gideim oynasn dedm bagdas kurmus aga gbi oturuodu hc biyerini goremedk keyfine bagli azcik :)

Ben yememistim aklimada gelmedi öncekinde cok hateketli oldugu icin kıçını dönüp yatmıştı hic banamısın demedi:))
Ben aldim canim lcw ve hm den cok rahat memnunum
Tamam canm onada bakaym aslinda hic ugrasmadan netten alim dedim ama kalinmi incemi onu kestiremedm
2 çeşit vardı, ben evde giymek için ince aldım. Lcw'de de var, oradaki biraz daha kalın, oraya da bakabilirsin. Tayt çok rahat oluyor gerçekten hamilelikte.
Evet canm en rahati ev icinde almak istiom esofmanlar pijamalar bile sıkıo artk

Kızlar kücük kızımın(yine değişmezse cinsiyeti tabi:) geçen haftaki ultrason resmi atmayı denemiştim olmamıştı şimdi oldu yollim teyzelerine dedim.naptiysak nurcemalini göstermedi küçüğüm. Annesine sadece poposunu gosterdi:))

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-28-11-57-47-1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 108
Neden deistiki cnm net tahminde mi bulunmadi

Cok doğru söylüyosun canim katılıyorum sana. Bende büyük temizlikte kadin çağırıyorum diğer süpürme silme islerini kendim yapıyorum zaten. Annem sağolsun hep diyo sen yapma ben gelirim diye kizkardesimde öyle ama kiyamiyorum hemde kaynanamda genç sağlıklı görümcemde var bekâr onlardan hiç böyle teklif gelmiyo. Haksizlik diye düşünüyorum. Benim annem kardesim her işi yapsin onlarda gezmeye gelir gibi gelsin. Olmaz yani öyle

Ah canım ya benim iki numara 22 haftalıktı gösterdi ama 15 haftalarda erkeğe benziyo demişlerdi devlette.medikal 22 haftada kesin erkek demişti. Sanırım bebeğe bağlı ama allahın izniyle sağlıklı bi kızdır varsın göstermesin

Nazar değmesin :) Her şeyleri belli artık. Ben de bu çarşamba günü gidicem. Heyecan dorukta.

Erkege benzio demisti 12.haftada. 15+2de de kiz dedi kesinmi dedim kesin gibi dedi
Hataya gel .Sekreter yanlis gune randevu yazmis 17.haftaya çağırmış. Az once hesapladim 9 subat olmasi gerekiyor .Yarin ilk isim değiştirmek .

Maşallah kuzucuga Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…