2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya denemeden almak istemiorum nasil bedenine uygun oldu mu
Aslında ben lcw de kendi bedenime uygun giydiğim zaman alt kısmı biraz sıktı içinde rahat edemedim diye modanisadan alırken bir beden büyük aldım ama keşke tam bedenimi alsaydım azcık büyük oldu ama beli ayarlana biliyordu diye ayarladım alırken dar kalıp mi normal kalıp onu dikkate al bir de kumaşı likralı mı diye bak canım uygun fiyatlı eşofman tarzı bir tane deneme amaçlı ala bilirsin ya da biraz daha bak sizin oralardakı mağazalara belki bulursun canım

Bende ise yaramadi cnm meyve yedim meyve suyu ictim çikolata yedim yok göstermedi sadece kafayı çevirip bakiyor vücut sabit kaliyor :)
Hahaha yerim ben onun pozlarını kızlarda oluyormuş ama tam da kesin konuşmayım en kısa zamanda gösterir inşallah, acaba hep aynı saatte mi gidiyorsun

Hepimiz sende kız olsun diye dua ediyoruz canım inşallah gönlündeki olur

Annemdeydim canım kız kardesimle sorunlar yaşadım da
Anladim canim .Ben de annemdeyim normalde bugun esim gelip alacakti ama cok yogun calisiyor .Aksam 10 11 de eve geliyor yalniz basima hic bir sey yiyemiyorum. Tatilin bitene kadar kal toparlarsın dedi .Bana da mantikli geldi. Her ne kadar evimi ozlesem de .

İyi geceler kızlar...
Akıntı durumunyz nadl acba bnm normaldi ama bugun kıvamı biraz koyu rengide sarıydı...hani yumurtlama dönemindeki gibi. Olaması normal mi yoksa bugun yoruldum die mi böyle oldu acba
ben kendimi yorduğumda aynen dediğin gibi geliyor akıntım.normalde beyaz oluo
En iyisi ben profilde paylaşayım öğrenirsem kızlar peki bişi sorucam kiminiz diyoki çikolata yedim çok hareketliydi göstermedi kiminiz yememiştim hiç uyanmadı dedi ben napıcam şimdi yesemmi yemesemmi
tatlı bişiler yemelisin çikolata şart değil ayrıca tam usg zamanı yememona ulaşana kadar zaman geçio.ben ilk gittiğimde evden yeyip çıkmıştım 1. buçuk 2 saat geçmişti ve içerde dans ediyordu Maşallah.sonr gittiğimde unuttum dr a yakın bi marketten alıp yedim yarım saat sonrası usgye girdim uyuodu mesela kımıldamadı hiç :)

kızlar ayrınayrı alıntılayamıyorum ama okuyorum hepinizinkini çok güzel gelişmeler yaşanmış Maşallah SubhanAllah minnoşlarımız sağlıkla kucağımıza sokulsun İnşallah birde videoyu nasıl gif yapıyorsunuz :)

Benimde temizlik falan yapmam yasak canım bende öyle düşünüp gittim hiç bir iş yapmadım zaten ağrım da çok oldu şükür şimdi iyiyim biraz rahat ve huzurluysan kal canım

Benimde temizlik falan yapmam yasak canım bende öyle düşünüp gittim hiç bir iş yapmadım zaten ağrım da çok oldu şükür şimdi iyiyim biraz rahat ve huzurluysan kal canım
Aynen benim de temizlik yapmam falan yasak .Mide bulantisindan da yemek yapamıyorum .Allah annelerimize saglik versin.

Kızlar selam herkese geçen hafta bıdığımın ultrason resmi 2 li taramada yapıldı 12 +5 de tahminde bulundu yüzde 90 erkek dedi 3 hafta sonra kesin belli olur sizin bu haftalarda tahmini söledi daha erken mi

Eklentiler

• 397248C6-E934-4A69-A048-FEF6171BF041.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 72
  • CBAA0E36-6CDB-4F6E-A5F5-31385B1FE262.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 70
Erkek canin bacaktan gozuken pipi sanirim
Kızlar selam herkese geçen hafta bıdığımın ultrason resmi 2 li taramada yapıldı 12 +5 de tahminde bulundu yüzde 90 erkek dedi 3 hafta sonra kesin belli olur sizin bu haftalarda tahmini söledi daha erken mi

Ayni tarihte banada erkege benzio demisti 3 hafta sonra kız gibi dedi hic yorum yapamiyorum bu yuzden

ayprensesii kaşıntı durumu da var mı canım benim de beyazdan sarıya döndü kaşıntıda başlamıştı fitil kullandım sonra şimdilik iyi ama beyaz akıntı yine var

Evet canım, annelerimiz bize kıyamıyor ama elin oğlu kıyıyor vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…