2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayprensesii kaşıntı durumu da var mı canım benim de beyazdan sarıya döndü kaşıntıda başlamıştı fitil kullandım sonra şimdilik iyi ama beyaz akıntı yine var
Iyi aksamlar.k.bakmayin. doktorum banada ilac verdi. Ama neredeyse 12.haftadan sonra devam eden kasinti ve akintim var. Siz hangi ilaci kullanmistiniz? Artik sabrim kalmadi

Kızlar selam herkese geçen hafta bıdığımın ultrason resmi 2 li taramada yapıldı 12 +5 de tahminde bulundu yüzde 90 erkek dedi 3 hafta sonra kesin belli olur sizin bu haftalarda tahmini söledi daha erken mi
Canim ilk defa bir goruntuden bir sey anladim az bucuk .Erkek gibi .12 de bana erkek gibi dedi 2 hafta sonra gitcem bakalim ne diyecek .Hareket ettigi icin görüntü karışık olabilir dedi .Bazi kizlarda da çıkıntı oluyormus ilk basta yanıltıcı oluyormus .

Kızlar bızde yarın doktora gıdıcez 4 lü test yaparız dedı çok heyecanlıyım cinsiyet içinde kesin bir şey der belkı duanızı eksik etmeyin bizden

Iyi aksamlar.k.bakmayin. doktorum banada ilac verdi. Ama neredeyse 12.haftadan sonra devam eden kasinti ve akintim var. Siz hangi ilaci kullanmistiniz? Artik sabrim kalmadi
Bana da 12. Haftamdan sonra verdi ilk söylediğimde 12 değildim hatta 12den sonra veriyorum bir dahaki gelişinde yazarım demişti. Anlayabiliyorum sizi felaket bir durum miko penotrandı fitilin adı bir tane var içinde zaten 1200 mg

Kızlar bugün tam bir haftadır iyiydim. Hiç istifram olmadı bu hafta enerji olarakta iyi sayılırdım. Bundan cesaret alıp bugün dışarı çıktım. Araç mı tuttu dışarımı yordu yoksa içtiğim bi kahve ve az tatlı meyvemi dokundu bilmiyorum yine mide kapağım yok. Kendime nazar edip duruyorum. Tam geçti derken yeniden. Ben 9 ay eve mahkum olacak gibiyim bu gidişle. Tatilde bitiyo az kaldı

Kızlar selam herkese geçen hafta bıdığımın ultrason resmi 2 li taramada yapıldı 12 +5 de tahminde bulundu yüzde 90 erkek dedi 3 hafta sonra kesin belli olur sizin bu haftalarda tahmini söledi daha erken mi

Olabiliyor canım bende 11+5 te erkeğe benziyor ama yine de dillendirmeyin demişti. Geçen hafta kesinleşti oğlum olacak nasipse.

metmat senin haftanda ben de öyle olmuştum aynen 1hafta falan iyi olmuştum sonra dışarı çıkıp gezmiştik midem çok bulanmıştı hemen eve dönmüştük ama ertesi gün yine iyi olmuştum :) ben de acaba araba mı tuttu demiştim ama tam emin olamadım :)

Sonradan dışarı çıkabildin mi canım. Ben uzun zaman izinliydim sonra tatil oldu eşim hastahane kontrollerine getirip götürdü onun dışında pek çıkmadım. Araba kullanmadım son 10 gündür yemek yapabiliyorum öncesi kollarım mosmor serum yerinden o kadar kötüydüm. Tam iyiyim derken bugün çok çok kötü oldum. Hele araba tuttuysa vay halime

Ne kadar tatlı yaa maşallah, peki önceden erkek mi dediler yoksa =)

İyi akşamlar kızlar..
Yarın bikaç kişi için önemli birgün umarım herkes güzel haberler ile gelir

Şu an açlıktan ölmek üzereyim midemde davul çalıyor resmen ama bişi yemekte istemiyorum yatıcam biraZdan nasıl uyurum bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…