2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir kaç gün gözüm yemedi çıkmaya böyle iyiyim hiç değilse diye evden çıkmadım bir kaç gün sonra randevum vardı diye çıkmıştım ama rahattım ondan sonra da artık rahatça ciktim canım o olaydan 3hafta geçti nerdeyse , ben unuttum bile o bulantili günlerim sanki yıllar öncesi olmuş gibi , çok zor geçirdim bulantım çok uzadı diye sanırım hafızamdan silmeye çalışmış beynim kendi kendine , bir kaç deterjan , sabun kokusu hariç koku hassasiyetim de pek kalmadı , sanırım arabayla alakalı değil canım için rahat olsun ama araç içi esans parfüm gibi şeyler varsa onları çıkar ben eşime söyledim onları kaldırdı ve arabadayken hep cami az da olsa açarım midem bulanmasa bile ya bir şey tetikler de bulanır diye hep tedbirli olmaya çalışıyorum canım inşallah bir daha bulanmaz hiçbirimizde

Canım sanırım araba tutuyo benimde bitmişti13 te. Ama iki gündür arabada yol gidiyorum ve midem bulanıyo iki gündür kuscak gibiyim hep beni kasin yol tuttu sizinda öyle olabilir

Canım sanırım araba tutuyo benimde bitmişti13 te. Ama iki gündür arabada yol gidiyorum ve midem bulanıyo iki gündür kuscak gibiyim hep beni kasin yol tuttu sizinda öyle olabilir
Bende yoldan olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda işlenmiş şekerde bulantı ve kusmamı tetikliyor. Tatlı olarak sadece birkaç meyve yiyebiliyorum. Ondanda olabilir bilemedim.

Selamun aleykum kizlar.Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla hepimizinkini. Rabbim isteyen herkesede nasip eder insallah. Insallah bende temmuz annesi olucam. 14+3 teyiz cinsiyetimiz belli degil henuz. 1 tane kizim var elhamdulillah nasipse ikinciye tadicaz . Herkese iyi geceler

gunaydin kizlar bnm gibi hasta olan varmi burnum tikanik genzime akiyo bogazim yaniyo kulaklarim kasiniyo oneriniz varmi bogaza iyi gelen

Tesekkur ederim. Doktor randevuma daha cok var. Belki eczaneye gider ordakilere danisir alirim. Sizede gecmis olsun. Bi daha yasamayalim boyle bir durumu

Günaydın kızlar kahvaltı yapamıyorum artık 1 lokma yiyip doyuyorum yarım saat sonra yine acıkıyorum iştahım kapandı resmen

Tesekkur ederim. Doktor randevuma daha cok var. Belki eczaneye gider ordakilere danisir alirim. Sizede gecmis olsun. Bi daha yasamayalim boyle bir durumu
Doktorunuzu arayaabilirseniz telefonlada sorabilirsiniz. Çok sağolun sizede geçmiş olsun umarım size de faydası olur. İnşallah getçekten zor bir dırum çamaşır değiştirmekten bıktım artık kaşıntısı da yanında felaket ben hamilelikten öncede çok çektim hep tektarladı ozamab başka ilaçlar kullanmıştım umarım bir daha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…