2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sağlık olsun kızı aratmayan gelinlerin olsun inşallah, riskli olduğunu bilmiyordum ondan dedim 4.diye, sağlıklı olsunlar yeter

bedef canım biz ne desek boş, bazen gönül ferman dinlemiyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin önce onların sağlıkları. Onların gözyaşına kurban oluruz biz.

Merhaba sevgili anneler anne adaylari. Tarih olarak agustos annesiyim tabi 40. Hafta tarihine gore. Bir ihtimal temmuz annesi olma ihtimalimiz de var. Hepinize guzel hamilelikler diliyorum.
Bizi ikili tarama ve cinsiyet telasi sardi simdi. Cinsiyeti kiz olanlar en erken hangi haftada ogrendiniz acaba. 13. Haftada bana once erkek sonra kiz dedi. En erken ne zaman gideyim emin olmak icin. 16 yi beklesem belli olacak ama heyecan bırakmıyor tabiki. Sizce ne zaman gideyim.
Bir de 13 -14 de sizlama seklinde kasik agrilariniz oldu mu? Regl agrisi degil sizi seklinde.
Cok tesekkurler simdiden. Hepinize selamlar

Afilim92 canım hoşgeldin tatilin bitmesine bir hafta var değil mi dinleniyorsundur umarım. Biz iyiyiz şükür bebişi hissediyorum artik. Ama çok yoruluyorum. Cumartesi avmde tansiyonum düştü. Sagolsunlar bir tane oturacak yer yok mağazalarda yere comeldim mecburen. Pazar günü de evde iki adımda bir başım döndü. Bugün de işten eve geldim 5 te, 6 da uyuyakaldim şimdi uyandım gitti günüm çok erken havlu attım daha yarısindayiz hamileliğin.

Evet canim tatil bitmek uzere .Ben avm gezemiyorum her sey ustume geliyor normalde de sevmem belki 2 aydır avm ye gitmiyorum .Nas agrimi tetikliyor bir de .Dikkat etmeliyiz canim uyumakla iyi yapmışsın bosver

Ben de 14 teyim kasik agrim yeniden basladi normalmis agrilar .Hatta dun gece karin agrisi ile uyandim.12 de dr erkek gibi dedi ama %50dedi o yuzden 16 yi bekliyorum daha 10 gun var zaman gecmiyor gercekten .Biz de cok guzel bir topigiz bizimle takilabilirsiniz

Yahu cok sinirleniyorum 3 gunluk bebegin lohusanin evine insan dolusturulur mu akil var beyin var. Git kendi evinde napiyosan yap soyunla sopunla.
Hani öyle geldilermi kalkmak bilmeyen çoğunun yanında eşleri yok çalışma vesilesi ile buradalar ve erkekler. İçlerinde tanıdığım ismini bildiğim taş çatlasa 8-10 kişi var. Tecrübesizlik sessiz bırakmış o zaman sıkıysa şimdi yapsın kayınvalide :) buyursun evinde 40 gün 40 gece yemek versin

Okul olunca zmn daha hızlı geçer cnm öyle düşün.. 4hafta geçmedi hala 8gün var dra gitmeme
Oyle bir hizli geciyor ki aksam gelince yığılıp kaliyorum valla simdi yine formum yerinde cocuklarin peşinde hop otur hop kalk 2 ay sonrasini düşünemiyorum
Yaa sorma benimnde randevuda karisiklik olmus sekreter 5 hafta sonraya vermis 12.haftada dun hatayi fark ettim hemen 1 hafta one cektim .Safak 10 Once sen gorcen bebisi sonra ben

Teşekkürler canim... sizi takip etmeyi hep dusundum dedim ilk bebisim gibi 10 gun erken gelirse belli ki temmuz olacak. Baslarken agustos topigine takildik kaldi oyle. Ama siz onden gittiğiniz icin bazi seyleri size sormak daha mantikli tabi.
Ilk hamileligim 10 yil önceydi herseyi unutmusum. Inanilmaz rahat bir gebelikti. Ne agri ne sizi ne bulanti bilmedim. Oyle karnim buyudu bebek dogdu. Ya bu cok nazli ya da ben cok pirpirikliyim. Herseyi merak hep kafamda bin bir soru. Hayirlisi kucagimiza alalim insallah gececek bu gunler...

Banada 13 te kesin erkek dedi canim benzio gibi tabirler kullanirlarsa zaten deisebilio

Kızlar bebeğininizi hissetmeye başladınız mı? Bende 12. Haftada seğirmeler olmuştu bebek değildr diye düşündm ama onlrda geçti bidaha olmadı zaten.. ne zaman hissetmeye başlayacağız acaba

Kızlar iyi akşamlar ben bebeğime henüz bişi almıyorum ama araştırmalara başladım.ilk araştırmam yatak üzerine ben 7-8 ay kendi odamda yatırıcam ama kendi yatağında.nasıl bi yatak alsam rahat olur sizce? Anne yanı beşikler var çok işlevsel ama 6 aya kadar kullanılıyo.bi çok kişi parkyatakları önerio.ama bu anne yanı beşikler gibi annenin yatağıyla bir oluyomu anlamadım parkyatakları.böle evde de istediğim yerede rahatca tasıyabileceğim bişi olsun istiyorum..sizlerin fikrini almak istedim.

Yatak olayi icin sana eski tecrubelerime dayanarak sunu soyleyebilirim. Uzayabilen besikleri alanlar hep pisman oldu. Cunku uzasa da uzadigi ebatta yatak yok. Ya da benim bildiklerim bulamadilar.
Odanda 2 yasina kadar bile yatirabilirsin. Ki zaten 7-8 ayda kopamazsin. Hafif sallantili besik almak en mantiklisi istedigin kadar sallamayacam desende uykusu acilmadan bir iki tingir mingir sallamak iyi geliyor uykuya geciyorlar. 2 yasina kadar idare edecek bi besik ardindan kendi yatagi daha mantikli geliyor bana. Once besik 2 sene sonra cocuk odasi alinabilir yani. O yuzden park yatak benim de aklimda.

Banada 13 te kesin erkek dedi canim benzio gibi tabirler kullanirlarsa zaten deisebilio
Cikinti gorduk ama pipi mi klitoris mi ayirt etmek zor. O yuzden ilerleyen haftalarda klitoris cikintisi azaldigi icin kiz kendini gec belli ediyor. 12 ve 13 de iki cikinti da birbirine benziyor diye soyleniyor. Beklemek hem cok tatli hem de cok zor

Sağolasın canım ama ben erkek çocuğum oluyor diye üzülmüyorum ki kızım olmuyor diye üzülüyorum ikiz olaydı da bi erkek bi kız olaydı. Çok şükür sağlıklı bebeğim şimdiden oğlum demeye başladım bile belki uzun zaman sonra diyeceğim ki iyiki kızım olmamış diye ama kız evlat nasıldır hiç yaşamadım ki onun özlemi var hep içimde ve hep olucak herşeyin hayırlısı benim için iyi olan oğlum olmasıymış rabbim kimseye sebepsiz bişey vermiyo.

Geçmiyorr... eşim bile dior zaman geçmiyor die.. 1ay beklemek çok zor oluyo...
İnşallah baklam sıra sıra gidicez bn 17+1 olucam kısmetse netleşir inşallah cinsiyet

Hayırlısı inşallah..
Belki kızın olursa gelinlere kaynanalık yapcaktın :) kız hasretini rabbim o yüzden veriyodur gelinleri sevmen içindir :))

Benim kaynananında kızı yok ama anamızı ağlatıyor (gerçekten anamı ağlattı )

Kızlar bebeğininizi hissetmeye başladınız mı? Bende 12. Haftada seğirmeler olmuştu bebek değildr diye düşündm ama onlrda geçti bidaha olmadı zaten.. ne zaman hissetmeye başlayacağız acaba
ben başladım canım 18. haftada pıt pıt bişeyler oluyor karnımda. oldukça zayıfım ondan böyle erken hissetmiş olabilirim. 22-23 lere kadar hissetmeyenler de oluyormuş çok normal yani. hele de ilk bebekse...
iyi akşamlar... ben anne yanı beşik olarak soo babynin başucu beşiğini beğendim 6 ay yatırılabiliyormuş bebek. sonra odasına büyüyen beşiğe taşıyacağım inşallah. park yataklarda bebek yine odanda oluyor ama bebeği almak için yataktan kalkmak gerekcek tabii. ve her gözünü açtığında göremeyeceksin. benim bebeğin boğulmasıyla ilgili yaşanmışlıklarım ve korkum olduğu için böyle bir tercih yapıcam sanırım. chicconun da anne yanı var ama 6 ay için çok pahalı geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…