2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben ne kadar inat edip parol içmesemde... baş ağrısı da benimle inatlaşıyo sanırım..
hiç keyfim yok... çok ağrıyo başım
Geçmiş olsun. Yattığınız yerde sol burun deliğinizi tıkayıp sağdan nefes alın birkaç dakika. Sonra tam tersini yapın. Biraz rahatlatır. Bir de parol veya minoset içebilirsiniz ki. Şu anda çektiğiniz ağrı bebeğinize daha kötü yansır bence.

Kizlar fikrinizi merak ediyorum. Ben bebek dogduktan sonra ilk 40 gun anne babalar disinda eve misafir akraba kabul etmek istemiyorum. Ben de gitmeyi tercih etmem acikcasi. Sizce bu ayip kaba bisey mi? El kadar bebeyle logusaliktan agzin gozun yamulmus bi de anlamsiz akrabalara hizmet et sahte sahte muhabbetler

sen ne kadar kimse gelmesin desende ve dolup taşıyo canım... bende öyle oldu... kimseyi kırmamak adına birşey de söylemedim söylememe de ne biliyimm bu gelmek isteyenlerin düşünüp davranması gereken bir olay... dediğin gibi el kadar bişi görsen nolcak ama bizim millet meraklı

İki yillik evliyim bi kere bile evime gelmemis sacma akrabalari kirasim var. Onlarin beyinlerinin basip dusunmemesi meraktan kudurmalari benim insafimi kazanmiyor malesef.

Merhaba kızlar hepinize maşallah valla sayfaları zor takip ediyorumbende cumartesi yi iple çekiyorum en son 12.haftada kiza benzetmisti doktorum bakalim bu sefer kesinlescekmi.merak içindeyim zaman gecmiyo

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl ? Annem geldi yanıma teyzeme geldik. Vakit güzel geçiyor okula gitmeyip tatil olunca valla:)). Bebiş için yine bişeyler alıyor annem durduramıyorum kadını:) doktor yüzde yüz erkek demişti. İlk bebek ama içimden hep kız geçiyordu ne yalan söyliyim. Tabiki ilk duamız hayırlı sağlıklı evlatlar olmaları ama insanın içinden de geçen oluyor elbet Allah biliyor. bedef canım sen nasılsın? Yüzde yüz erkek dedi mi sana pipi göründü mü kesin olarak ?? Rabbim sağlıkla versin kucağına inş

Ahh ahh gonul oyle ister ama gerekli gereksiz herkes gelir .Ablamda yengelerimde gördüğüm bu maalesef.Sutun var mi ,kac saat uyuyor ,kac kg doğdu vs vs Iyi niyetli olanlar bas taci ama çoğu meraktan ve fesatliktan .

Yani yapabiliyosan anne için çok iyi. Ben ilkinde yapamadım üçüncü gün kayınvalide benim evde yemek verdi. Hayatımda görmediğim insanlar geldi. Bu defa aynı duruma düşmeyeceğime Emin'im. :) sıkıysa gelsin bu defa çatkapı 40 göbek uzak akrabaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…