2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar beni merak edenler çok sağolun ilgiliniz için tek tek etiketleyemedim daha yoldayız anca eve dönüyoruz.doktordan önce tansiyonum düştüğü için doktor hemen aldı içeri usg baktı bebek gayet iyi dedi.o söylemeden daha ben ayy buda mı erkek dedim kahkaha attı evet sen nerden gördün dedi ( okadar çok usg baktım ki ) ilahi çok güldürdün beni dedi.neyse hemen serum taktılar kan idrar aldılar 2 saat yattım sonra ayrıntılıya girdim spnra tekrar doktorumun yanına çıktım b12 çok düşük demirin çok düşük dedi iğne verdi bide bebeğin eşi alt taraftaymış bebekte çok aşağıdaymış düşük iğneside verdi koruma amaçlı.velhasıl bugünde böyle geçirdim zaten bu gebeliğim riskli ve sezaryende 3. Olucak kız bebekte bu son şansımdı bidaha düşünmüyorum çocuk.zaten olmaz olsada çok tehlikeli olur o yüzdende bu kadar üzüldüm erkek olmasına yoksa rabbimden gelen başım üstüne canımı veririm evlatlarım için

Dip not = tahlil sonuçlarını doktor söylerken arada lafa girip Hocam cinsiyet değişebilir mi yanılma payınız oldumu hiç dedim oda %80 erkek ama 22 haftada netleştiririz alışverişine o zaman başlarsın dedi.

Canımcım sen kendine iyi bak. Allah sana, bana hepimize hayırlı evlatlar versin. Kız çocuğunu arattırmayacak kadar insancıl, kibar, merhametli oğluşlarımız olur umarım :)

Cok gecmis olsun canim kendine ve minik pasaya dikkat et. İnsanlar yillarca evlat hasretiyle yasiyor ne guzel saglikli evlatlarin var hep sukret dua et.

Yahu cok sinirleniyorum 3 gunluk bebegin lohusanin evine insan dolusturulur mu akil var beyin var. Git kendi evinde napiyosan yap soyunla sopunla.

Bende hastaneye gelsin istemiyorum kimse. Yani annem ve babam haricinde. Eşimin zaten bir kaç akrabası var onlarda uzakta ve çok kibar insanlar. Ama bizim taraf çok kalabalık. Bir de böyle öpmeyi ellemeyi severiz. Bende hiç sevmem. Daha çok savunmasız oluyor metabolizmaları.

Annem hastanedeyken böyle sanki güne gelir gibi gelip birde gitmek bilmiyorlardı. Birde çay, kahve servis yapman gerekiyor. O zmn annem yüzünden laf edememiştim ama bu sefer nasıl baş ederim, edebilir miyim hiç bilmiyorum.

Canım yanlız değilsin bu yolda benim de 3.oglus yolda demekki Mevla'm bize bunu hayırlı görmüş ben kesin mi diye sormadım gerçi pipi de görmedim dr diğer çocukların erkek mi kız mı dedi bede erkek deyince oda bana buda erkek hayırlı olsun dedi ben de o şok ile sormadan çıktım.Aklim da hep sen vardın Forum a bir girdim ki senin msj.gordum İnşallah kızlarımız kadar benimseyip sevebilecegimiz gelinlerimiz olur torunlarımız kız olur ben böyle dua ediyorum artık.Sagkikli dogsunlar inşAllah

Canim bizim oralarda olsaydin cok sever bizim memlekettekiler erkek cocugunu ooo sana giptayla bakarlardi valla :)

Kizzz sende onunla ogreniosun zaten benimki bakiorum bazi seyleri bana ogretio cok zeki oluolar valla
Küçük oğlum 5 yaşında haftaya Doğum günü bizden hediye olarak green jeep istiyormuş.bizimkide bize İngilizce öğretiyor şimdiden çizgi filmlerin İngilizce müziklerini söylüyor

Öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine..İlaçlarını ihmal etme sakın...
Bebeğin cinsiyeti erkekmiş hayırlı olsun.. bn hissediyordum cok cok cook kız istediğin için kesin erkektir die düşünüyordum... 22.haftda değişirmi bilmem ama belli ki bu da senin nasibin ya da imtihanın belki kızdır... rabbim en doğrusunu en hayırlısını bilir..
Erkek çocuğum olcak die de sakın üzülme bi evladım olsun die yanıp tutuşan insanlar var sanin maşallah 3.geliyor...
Hayırlısı rabbim sağlıklısını versin..
Ben iyiyimm..sen nasılsın?
c.tesi temizlik pazar mevlüt, öğleden sonra da pazar gezmesi bugun de dinlendim.. ara ara giriyorum takipteyim yazılanları okuyorum..

Kızlar ben idrar yaparken kahverengi biseyler geliyor sıkıntı yoktur herhalde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…