2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnde yan yatis yastigi alicam cnm bebise o yuzden

Bnde yan yatis yastigi alicam cnm bebise o yuzden
aynen canım öyle önlemler de var ben de ne gerekiyorsa yapıcam uyurken de sürekli izlerim heralde birkaç ay. bir tanıdığım çok büyük bir travma yaşadı bebek reflüsü ve uyurken kusma nedeniyle ödümüz patladı yani.

Ilk çocuğu erkek olanlar biraz tiyo verin ya benim ilki kız şimdiki erkek yapılır ne edilir bilmiyorum kafamda deli sorular
Bir oğlu olanobirisi olarak ilk tavsiyem doğunca sünnet ettir. Ben yaptırmadı çok zorzoldu, şimdiki çocuklar çok nazlı, benim 2.de erkek kimseyi dinlemeyip hemen yaptıracağım. AcısıAağrısı ne derece oluyor bilmiyorum ama şekli tamamen değiştiği için psikolojik travma yaşadı oğlum. Alışkanlıklarından çok zor vazgeçen bir çocuk

Kızlar bebeğininizi hissetmeye başladınız mı? Bende 12. Haftada seğirmeler olmuştu bebek değildr diye düşündm ama onlrda geçti bidaha olmadı zaten.. ne zaman hissetmeye başlayacağız acaba
Canım 14 te hissetmeye başladım şimdi ise daha çok. hissetme kişiden kişiye değişiyormus

Gözünüz aydın! Benim de oğlum var şimdi de kızım olcak inşallah
Ayyy ne guzel darisi basima. Oglum var ve heyecanla bunun kiz olmasini bekliyorum. En basindan beri oyle hissettim. Bana bakan herkes kizin olacak dedi. Doktor 13. Haftada once erkek dedi sonra vazgectim kiz dedi. Saka gibi hangisine inanacan. Benim hayaller 3 hafta sonraya otelendi. Sen kizi ne zaman ogrendin

Son düzenleme:
valla kılımı kıpırdatmam zaten uygun olmıcam heryerimden bişi akıcak süt vs milletle uğraşamam herkes görür gider o kadar.yüz vermem hatta odama geçer yatarım bebimi alıp.biraz anlaşyış lazım
Ahh ahh gonul oyle ister ama gerekli gereksiz herkes gelir .Ablamda yengelerimde gördüğüm bu maalesef.Sutun var mi ,kac saat uyuyor ,kac kg doğdu vs vs Iyi niyetli olanlar bas taci ama çoğu meraktan ve fesatliktan .
hepsine verilecek tek bi cevap var bilmiyorum dikkat etmedim anlamıyorum ben

Günaydın güzel anneler , dikkat ettim de benim haftama gelen herkes cinsiyetini kesin olarak öğrenmiş bir tek benim doktorum cuma gunu 16+4 iken kesin demedi benziyor dedi oysa ben kesin söyler umuduyla gitmiştim şimdi Şubat sonuna kadar nasıl sabredicem ki

Kızlar günaydın ben dün başka dr a gittim 13+5 dr çıkıntıyı gösterdi ama bu klitoriste olabilir dedi pipi de ama ben oyumu erkekten yana kullanıyorum dedi sizce pipi mi bu bu haftada bu kadar net belli olur mu bilenler bir baksa

Eklentiler

• Screenshot_20180129-190255.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 66
Bana 13te dedi canim kesin gormedigi icin dememisstir bence

Ya biliolar canim doktorlar bence erkek bebek dedikleri zaman deisme olmuo ozelemi gidiosun

Bana 13te dedi canim kesin gormedigi icin dememisstir bence
Aslında kesin de deseydi bir şüphe olacaktı içimde cunku ilk bebegimde 18.haftada kesin demisti dr sonra değişti cinsiyet ama böyle daha merak ediyorum günler de geçmiyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…