2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şu an için kesin erkek diyorum ama ilerki haftalarda o çıkıntı toparlanır da kız olur mu ondan emin değilim ama bir dahaki randevunda kesin belli olur inşallah

Canım şu an için kesin erkek diyorum ama ilerki haftalarda o çıkıntı toparlanır da kız olur mu ondan emin değilim ama bir dahaki randevunda kesin belli olur inşallah
2.gittiğim dr da öyle dedi kesin erkek diyemem dedi ama ilk gittiğin dr %99 erkek bu dedi hanı 16.hafta falan olsam böyle görsem ben de net derim ama bu haftada böyleyse bu doğunca düşünemiyorum

Evet netten baktım 16 24 haftalık erkek bebek cinsiyet organı bile bu kadar değil kafam karıştı
Banada 13+1de bacak arasinda kordon var ama erkege benzior dedi yani nezior desede kaptirio insan kendini oyuzden iki gun sora gittigimde bakti erkek dedi 13+3 filandi erkek dedi degisir mi dedim yok kesin erkek dedi yani anliolar benimkide senin bebisinki gibiydi canim

Eşim sordu kesin mi değişir mi dedi yani bilemeyiz kordonla da karistirabiliyoruz bazen dedi ilki kafayı yedirtecekler bana ya

2.gittiğim dr da öyle dedi kesin erkek diyemem dedi ama ilk gittiğin dr %99 erkek bu dedi hanı 16.hafta falan olsam böyle görsem ben de net derim ama bu haftada böyleyse bu doğunca düşünemiyorum
Erkekte de kızda da toparlanma oluyor canım sadece erkekte birazcık toparlanır kızda tamamen toparlanır :)

İnşallah gönlünüze göre olur :) ben 14+3 te öğrendim kız olacağını

Eşim sordu kesin mi değişir mi dedi yani bilemeyiz kordonla da karistirabiliyoruz bazen dedi ilki kafayı yedirtecekler bana ya
Yaaa ainn sormaaa kesin demeyince kafa takilio benimde esin ozaman kesin mi kesinmi deyip durdu artik dedim ben tekrar gidicem ikilemde kalmak sinir edio insani

Ben dün sonucumu aldım. 3ü de negatif çıktı çok şükür! Dilerim bekleyen herkes güzel haberler alır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…