2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlginç bir şekilde iki oğlumun da tuttuğu tek tek takvim bu çıktı. Oncatakvim bioritmler bilmem neler hic hic tutmamıştı. Buna da %95 kız dedi. Hayirlisi olsun hakkımızda bakalım. Daha 3 haftamiz var

JAPON TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYET İHTİMALLERİ:

%34 İhtimal Erkek, %66 İhtimal Kız

diyo canım... sende ne çıktı
Ben de baktim ama ihtimalleri yazdiktan sonra bir oran yazmiyor. Esit ciktiysa diger takvimlere bakin diyor. Anlamadim benim olmadi.
Rus takvimini denemissinizdir. Bir de kalp atim sayisina gore bir hesaplayici var. Onu biliyor musunuz? Usg taeihi ve kalp atim sayisina gore tahmin yapiyor. Bulursam linki vereyim

canım bende çin takvimi,rus takvimi, biyolojik takvim, bu japon takvimi hepsi kız diyor
12+3 te doktorum kıza benziyo demişti 15+4 te netleştirdik çok şükür..
Rabbim izin verirse bir kızım olucak

anlamiyorum bilmiyorum dersen bawlarlar ogt nasihata :)))) sen en iyisi her wey wukur yolunda de sorulrdan kurtul. ben oyle yaptim kimseler soru sormadi bir daha

Hanimlar, asagidaki linkte bebeginizin kalp atis hizina gore cinsiyetini veriyor.

Sirayla ultrason gunu; gebelik haftaniz; kalp atış hızı ni gireceksiniz. Herkes yapsin bakalim cinsiyetleri ogrenince dogrulugunu test etmis oluruz.

http://www.babybpm.com/

İlginç bir şekilde iki oğlumun da tuttuğu tek tek takvim bu çıktı. Oncatakvim bioritmler bilmem neler hic hic tutmamıştı. Buna da %95 kız dedi. Hayirlisi olsun hakkımızda bakalım. Daha 3 haftamiz var
Allaaâah beni heyecan bastı insallah doğrudur

Otomatik çalışmıyor canım sayfanın altında 2 tane resim var ordan kendin hesapliyorsun o alt kısma bak canım nasıl kullanacağın da yazıyor orda

ben de bu hafta gidicem,doktor cagiracam dedi, kiz olurşa kizimla ikiž gibi giyer,bir buyurler,erkek olursa babasi sevinir iwte)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…