2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anadolu yakasında mısınız siz detaylı için dr önerdi mi dr?

Detaylı ultrason banada para tuzağı gibi geliyo.

ayprensesii canım ben ilk çocuğumda gitmiştim ayrıntılı ultrason halk arasında bir deyim gerçeği ise 4boyutlu ultrasondur bebeği 4boyutlu olarak görüntülüyorlar sen uzanıyorsun karindan ultrason aletiyle bakıyorlar ve bebeğin her seyine kadar detaylı inceliyorlar ve en sonunda cinsiyetini net söylüyorlar ve bebeğini en net ilk o zaman görüyorsun , eğer gittiğiniz doktorda 4boyutlu USG varsa kendi bakar yoksa en yakın hastaneye yollar oraya gider randevu alır 4boyutlu USG muayenesi olursun canım bak sana bir videosunu atayım orada daha detaylı göreceksin 2 tane video ikisini de izle anlayacaksın canim

Detaylı ultrason banada para tuzağı gibi geliyo.
şimdi coğu özel ve devlet hastanesinde 4 boyutlu var bide söyle bi olay var bana oldu detaylı ultrasondan sonra benim dr diğer kontrolleri 4 boyutluda yaptı şaka gibi :) biraz da dr kendini güvenceye alıyor iki göz bakılsın gibi

Yani o hareketlerin bir tarifi var mi bizim gibi ilk hamilelik gecirenler icin. Tecrubeli annisler yardimci olun
nasıl söylesem bilmiyorum ki bazen göbek deliğimin tam altında bazen kasıklarda hareketlenme değilde sanki vurma gibi bişi yapıyo anlamıyorum... bazen sağda vuruyo bazen solda... bazende öyle bişi yapıyo ki gıdıklanıyorum gibi içim bi tuhaf oluyo

Bebek hareketi oldugunu nasil anliyorsunuz? Yani nasil bir sey oluyor...

ilk zamanlar gaz dolanıyor gibi o yüzden hemen anlamayabiliyorsun sonra kelebek ucuyor gibi sonra tekme seklinde :) hatta 7 ay sonrası dikiliyor resmen karnın dışardan şekilden şekle giriyor son ay kaburgana bile tekmeyi sallıyor kafa aşağı iniyor

Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel anneler Yarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur

Inş bi sorun çıkmaz canim. Rabbim melegini sana bagıslasın. Sende uzme kendini. Ins her sey yoluna girer. Bol bol dua edelim

inş güzel haberler alırsın canım demin de yazdım benimde beyinde sorunlar cıkmıştı ilerleyen haftalarda kayboldu korkma için rahat etsin emin ol kaybolacak inş sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…