2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 18+1 olduk. Ama ben hala hiç birşey hissetmiyorum. Anlamıyor olabilir miyim yoksa Bebeğim kıpırdamıyor mu acaba? Haftası benim gibi olanlar hissett mi? Tek ben mi kaldım

Aynı haftadayız canım bende henüz hiçbişey hissetmedim. elim hep karnımda dürtüp duruyorum tepki versin hissediyim diye ama yok heyecanla bekliyorum

Gunaydın canım valla bende gece tuvalette uyusam daha iyi sanki diorum bide ben sanıodum ki hamile olunca bole hep bi tatlı uyku hali olacak bende yok nerde gece tuvalete git gel bidaha uyku yok.
canim ya degilmi. ben yatmazdan once gidiyorum iki kere ki uykudan kalkmayayim. sabahin 6 da oyle firliyorum ki. kocam diyorki yuzunu goremiyorum o kadar tuvalete gidiyosun ki

Kızlar bugün 18+1 olduk. Ama ben hala hiç birşey hissetmiyorum. Anlamıyor olabilir miyim yoksa Bebeğim kıpırdamıyor mu acaba? Haftası benim gibi olanlar hissett mi? Tek ben mi kaldım
canim ilk hamileliginmi? ilk de gec hiss ede biliyosun bu haftalarda hiss edersin ilk hamilelikde ben 20 ci haftalarda hiss etdim. cok korkuyordum acaba benek ordadi degilmi. wimdi ikincideyim ve bu gun ilk hiss etd

cici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim

Canım çin takvimi de rus takvimi de benim için erkek gösterdi ama kız olacak inşallah

Canim boyle acil durumlarda benim dr um oncelik taniyor .Randevu sormuyor .Niye o kadar ileri tarihe attilar ki ?

Santraldeki görevli dedi onu, ben hemen doktorumu aramıyorum zaten çok yoğun. Ardından ona mesaj attım müsait olduğunda bana geri döner çünkü, yarın sabah 9:30da gideceğim. İnşallah anestezi gerektirecek bir işlem olmaz.

canim saglikla dogulsun minnow pawa. sag salim kucagina alirsin inwallah

Uras a bişe demediler de lina isminin bi anlamı yokmuş bende araştırdım yok gerçekten

Canım lina ismi duyduğumda benim de hoşuma gitti ve koymayı da düşünüyorum. Kuranda Haşr suresinde geçiyormuş ve "yumuşak hurma ağacı" demekmiş diye okudum ben nette

Insallah canim ya .Benimki de öyle cok yogun .Tutulan kadin doğumcularin basi hep kalabalik oluyor zaten .Sekretere kalsa cok yogun alamaz .Ama ben cok kanama yasiyorum her seferinde acile niye gideyim ki dr um varken gidiyorum söylüyorum hemen aliyor .Zaten biz beklerken de kanamali hasta gelirse hemen onu aliyor .Oyle de olmasi lazim .

Ayrıntılı tarama dediğin detaylı ultrason ise doktorum 20. hafta yapacağını söylemişti bana. Muayeneden daha uzun sürüyormuş ve bebeğin bütün organlarına tek tek bakılıyormuş diye biliyorum.

Ben recep has diye bir doktordan aldım randevumu, çok pahalı ama ikili taramam sorunluydu ve bu doktoru çok duydum. Doktor 1 günde yalnız 1 tane ikiz annesi bakıyormuş. O yüzden 8 marta 21. Haftama verdi randevuyu.

Çin takvimi doğru çıktı rus yanlış çıktı japon %50 :)

Merhaba :)
benim çin takvimi, rus takvimi, biyolojik takvim ve diğer bütün belirtiler (sabah bulantısı, ekşi isteği vb) kız çıkıyordu.
Ama oğlum olacak

Canım çin takvimi de rus takvimi de benim için erkek gösterdi ama kız olacak inşallah

hepinize de çok çok teşekkür ederim. çok tatlısınız cici anneler ya

ama iyice kafam karıştı . bana takvimler kız diyor.. kesenin durumuna göre erkek dediler. bende erkek istiyorum ve öyle geliyor içime.. ayuu iyice karıştım iyice.. sağlıklı gelsin inşallah ama bi an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum

Benim de lenf bezlerimde şişlikler ve ağrı oluşmuştu galiba 12. Haftadaydı antibiyotik vermişti dr enfeksiyon olmuş sizin de belki böyle bişeydir korkmayın

İnş basit bir enfeksiyondur. Pazartesi bir şeyim yoktu 3 günde oldu. ben bartholin kisti veya absesi olmasından korkuyorum umarım değildir

Bende kan yok canım da zorlarken karnım acıyor o korkutuyor beni de. Tavsiyeleri dinleyelim belki işe yarar.
Günkurusu kayısı bol su. Hatta kayısıyı zeytin yaginda beklet sabah ye yagindanda az ic dio cevrem. Daha zeytin yagina koyma olayini yapmadm ama denicem

İnşallah canım bebekle birlikte yeni yerimizde olucaz kısmetse herşeyin hayırlısı

İnş basit bir enfeksiyondur. Pazartesi bir şeyim yoktu 3 günde oldu. ben bartholin kisti veya absesi olmasından korkuyorum umarım değildir
Canim hamilelikten once benimde kasigimda vardi sagdaydi benimde doktor bakti ve iltihap dedi sisligi gorunce bends korkmustum oledir seninkide canim

Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?
ayrıntılı da farklı bi dr a yönlendiriyor 20-23 hafta arası yapılıyor onun cihaz daha farklı cocuğun her yerine bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…