2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın canım valla bende gece tuvalette uyusam daha iyi sanki diorum bide ben sanıodum ki hamile olunca bole hep bi tatlı uyku hali olacak bende yok nerde gece tuvalete git gel bidaha uyku yok.

bende aynıyım canım ya sabaha kadar uyku haram oldu saat başı kalkıyorum...

Teşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?

ben 2 kere yaptırdım ilk yaptığımda ağlayarak cıktım bebeğe down sendromlu dedi almanız gerek dedi beyin kalp böbrekte sorun cıktığını söyledi başka dr gittim içim rahat etmedi sonra bana kordosentez die bi işlem yaptılar inş bunda cıkmaz sorun benim en çok korktuğum test biraz pahalı bi işlem ben 6 sene evvel 450 TL vermiştim

Şimdiki bebeğindemi sorun cıktı anlamadm.. o kdr kötü mü ki ya korktum şimdi
ayrıntılı da farklı bi dr a yönlendiriyor 20-23 hafta arası yapılıyor onun cihaz daha farklı cocuğun her yerine bakılıyor
Kendi dr bakmıyormu ki

Ben recep has diye bir doktordan aldım randevumu, çok pahalı ama ikili taramam sorunluydu ve bu doktoru çok duydum. Doktor 1 günde yalnız 1 tane ikiz annesi bakıyormuş. O yüzden 8 marta 21. Haftama verdi randevuyu.
Benim yakın bir arkadaşım Recep Has'a gitmişti çok memnun kaldı ama çok pahalı olduğunu biliyorum. İyi yapmışsın benim kendi doktorum bu konuda adı duyulmuş bir doktor o yüzden başka bir perinatologa ihtiyaç duymuyorum ama avrupa yakasında olsam kesinlikle bende ona giderdim. İnşallah temiz çıkar hepimizinki.

Kızlar bugün 18+1 olduk. Ama ben hala hiç birşey hissetmiyorum. Anlamıyor olabilir miyim yoksa Bebeğim kıpırdamıyor mu acaba? Haftası benim gibi olanlar hissett mi? Tek ben mi kaldım
Bende daha hiç hissetmedim bebeğimi.Üstelik daha cinsiyetini de öğrenemedim. doktorum tayin olmuştu doktor değiştirdim. ondada 3lü tarama yapıcaz dedi cinsiyet soramadım. bugün 3lü taramanın sonucunu almaya gittim. bir sonraki muayene gününde bakarız dedi gönderdi.

Bu gun ogrendim canim. O gelemedi. Işinden dolayi. Bende sesimi çıkarmadım. Fırsata çevirdim

Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?
Bende bugün 3lü taramanın sonucunu almaya gittim. detaylı ultrasona gönderdi doktor. sıkıntılı bir durum yok ama bu teslerin sonraki adımı ben tavsiye ediyorum dedi. hastanede detaylı ultrason yok en yakın üniversite hastanesi var ondada çok ileri tarihe gün veriyorlarmış. bizi ankara ya sevk etti günü birlik gidip detaylı ultrasonu yaptırabilecekmişiz.yarın gidicez. bilgilendirme kağıdı verdiler sevk haricinde okuyup bilgi edineyim diye onda detaylı(ikinci düzey) obstetrik ultrasonografi yazıyor

Bende hissedemedin daha yada ben anlayamıyorum. Sizinde ilk gebelik mi

Kafam karıştı iyice sen devlet hast mi gidiyosun normlde yoksa özelmi?
Özellerde ayrıntılı yapılmıyormu?
O yaan şey sevk nedenemi ?

Kafam karıştı iyice sen devlet hast mi gidiyosun normlde yoksa özelmi?
Özellerde ayrıntılı yapılmıyormu?
O yaan şey sevk nedenemi ?
Ben devlet hastanesine gidiyorum bartında. yakın olarak karabük ve zonguldak üniversite hastaneleri var sevk edebileceği ama üniversite hastaneleri çok sonraya gün veriyorlarmış. doktor ankaraya günübirlik gidip yaptırabilirsin dedi gönderdiği hastanede. özel hastanelerde ücreti ile birlikte yaptırabiliyorsun ama buradaki özel hastaneler biraz küçük. cihazlarda bir farklılık yok ama bakan kişiye, bilgisine ve tecrübesine göre değişiklik gösterir o yüzden ankarayı tavsiye ediyorum dedi doktor. Dr. zeki tahit burak kadın sağlığı eğitim ve araştırma hastanesi gideceği yer.

Anldm sonucu alınca haber vet mutlaka

kizlar by gebelik aslin 8 haFTA ama 6+6 gozukuo sizce cinsiyet teorilerine goreee nedirr cinsiyet

Şimdiki bebeğindemi sorun cıktı anlamadm.. o kdr kötü mü ki ya korktum şimdi

Kendi dr bakmıyormu ki

evet oğluma dediler ama maşallah sağlıkla geldi sadece böbrekte sorun cıktı 1,5 yaşında gecti cok şükür yani hata payıda oluyor o yüzden kötü bi sey deseler bile inanmayın sonra kendi dr unuza danışın en iyi o takip ettiği için o sizi daha iyi yönlendiriyor bence bu detaylı sırf para tuzağı gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…