- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.741
Sağol canım inş sende en kisa zamanda ogrenirsinCanim icini ferah tut Allah korusun bebisini .Ya Şafî c.c esmasini bol bol oku biz de dua edelim
Canim hayirli olsun burda cinsiyet ogrenenleri gorunce heyecanım daha da artiyor .
Benim Dr da 2 li ve 3 luye gerek yok ama ayrıntılıyi yaptir dedi bugünBenim kafam bu konuda çok karışık. Doktorum gerek yok dedi ve yönlendirmedi beni. Yani ya doktoruna güvenicem yada dayanamayıp gidecem gene de hergün kararım değişiyor
Oğlusun hayırlı olsun canım. Bu beyinde kist olayını o kadar çok duydum ki... Bir de bagirsak parlakligi... Duyduklarimin hepsi de sonradan kayboldu. Senin de öyle olucak insallah.Güzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel annelerYarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur
Gözün aydın cnm nedense kız haberi alınca bi rahatlama geliyor bana demekki sadce erkek yılı delmişş :)) listeye ekleyelimmi kesinseKızlar Dr dan geldim şükür bebeğim iyiymiş kesin kızım geliyormuşağrılarım olduğu sürece temizlik falan yapmak yasak dedi
Bnde güveniyorum dr.ma 3lü 4lü gerek yok dedi ama ayrıntılı için bişey demedi.. haftaya söyler artık bakalm ne olacakBenim kafam bu konuda çok karışık. Doktorum gerek yok dedi ve yönlendirmedi beni. Yani ya doktoruna güvenicem yada dayanamayıp gidecem gene de hergün kararım değişiyor
Herkese meraba..Arada okuyorum yazdıklarınızı bende agustos annesiyim insallah..sürpriz deyince hemen bende bişey söleyim deedim.. şimdilerde şu moda büyük bi karton kutuya cinsiyet neyse o renkte ucan balonları koyup hediye paketi süsü veriyolar..kutuyu acan kişi ucan balonların renginden cinsiyetide ögrenmiş oluyor.benim cok hoşuma gitmişti böle bişi düşünebilirsiniz..Kizlar cinsiyeti konusunda eşime bir seyler yapmayi dusunuyorum. Ilk bebegimiz olcak inş. Hamile oldugumu kavga ederken ogrendi. Sonradan gidip tek başına agladı. Bu çok içime oturdu. Sonuçta onlar icinde ozel bi şey BABA olmak. Boyle ogrenmemeliydi. Sizin onerileriniz varsa bana yardimci olabilir misiniz? Şimdiden herkes için tesekkur ederim
gecmis olsun cnm uzme kendine gecer insAllahGüzel anneler dualarınıza ihtiyacım var .. Minikkuşum erkekmiş . 13. Haftada kız demişti doktor . Doktorumuz beyninde kist var %85 erir ama ayrıntılı bakılması gerek demişti . Burda Atatürk Hastanesi nde Ali Kardeş’e giden bir arkadaş vardı sanki . Mumnun musunuz acaba ? Doktorum ona yönlendirdi .. Minikkuşum için dualarınızı esirgemeyin güzel annelerYarın 3lü taramamız var . İnşallah herşey güzel olur
Netten abiyle almak cok riskli yıllar önce annemde almıştı birdaha elbise almam dedi :) hangi şehirdesin cnm çarşı fln yokmu yada hamile giyim mağzasıKızlar üç gün önce internetten hamile abiye elbise sipariş verdim. İnternette çok da güzel görünüyordu yalnız fiyatı uygundu oldukça yüzde 50 indirim diyordu. Bugün elime ulaştı ki kumaşı günlük elbise bile olmayacak kadar kötüNisan'da düğün var ne giycem nereden bulcam bilmiyorum.
Hayırlı olsun oğluşun inşş bi problem çıkmaz da iyi olur minikkuşun
Amin,inşallah .. Rabbim tüm mucizelerimize sağlık versinInş bi sorun çıkmaz canim. Rabbim melegini sana bagıslasın. Sende uzme kendini. Ins her sey yoluna girer. Bol bol dua edelim
Gerçekten mi ? İçime su serptin .. %80-85 erir dedi doktorumuz . Umarım tüm meleklerimiz sağlıkla gelirinş güzel haberler alırsın canım demin de yazdım benimde beyinde sorunlar cıkmıştı ilerleyen haftalarda kayboldu korkma için rahat etsin emin ol kaybolacak inş sorunsuz sağlıkla kucağına alırsın canım
Allah razı olsunAllah şifa versin canım inş miniğin en kisa zamanda iyileşir
Ben kendi doktorumun iamiyle karıştırmışım dalgınlıktan Ali İpek yazmış ayrıntılı ultrason için doktorum . Atatürkten herhangibir kadındoğumcuya randevu alıp Ali beyi mi talep etmem lazım acaba bilgin var mı canımCansuErhan52 canım benim geçer inşallah. güzel haberlerle gel yarın... Ankara Atatürk e ben gidiyorum ama orda ultrason doktoru Ali İpek... senin dediğin doktor kim bilmiyorum
Aminnn canım inşallah . Rabbim meleklerimizi korusun ..canım inşallah doktorun dediği gibi geçer ve sonuçların iyi çıkar.
İnşallahCansuErhan52 canım doktoruna güven, erir diyorsa erir inşallah. Allah korusun miniklerimizi.
Allah razı olsunHayırlı olsun oğluşun inşş bi problem çıkmaz da iyi olur minikkuşun
Gerçekten mi ? İnşallah öyle olur . Kötü bişey olsa hissederdim içimde hiç kötü birşey yok diye geçiriyorum içimden . Rabbim sağlık versin kuzularımıza ..Oğlusun hayırlı olsun canım. Bu beyinde kist olayını o kadar çok duydum ki... Bir de bagirsak parlakligi... Duyduklarimin hepsi de sonradan kayboldu. Senin de öyle olucak insallah.
Yaaaaa .. İnşallah bizimde öyle olur . Canım yavrular . Kendimde olsa içim yanmaz savunmasız yavru olunca insanın içi cız ediyor . İnşallah bende böyle güzel bir haber alırım . Çok mutlu oldum . Rabbim sağlık versin tüm minikkuzularımıza ..CansuErhan52 CanIm ilk oğlumda Kocaeli’deydik ordaki doktorum bebeğin kafasında sıvı keseciği vAr dedi bizi istanbul GATA’ya sevk etmişti oraya gittik Prof baktı usgye siz ne için gelmiştiniz dedi dedim bebeğin kafasında sıvı keseciği varmış dedim öyle birşey görmedim kim dedi size dedi böle böle anlattım çok şükür bişi çıkmadı oğlum 9 yaşına giriyo maşallah
Allah razı olsun gülüm sağolasın . Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin sana da inşallahgecmis olsun cnm uzme kendine gecer insAllah
Bebek hareketi oldugunu nasil anliyorsunuz? Yani nasil bir sey oluyor...
Aynı benim tarif son cümle içerde napio bilmiyorum ama gıdıklanıyorum diyorum hep bende:)nasıl söylesem bilmiyorum ki bazen göbek deliğimin tam altında bazen kasıklarda hareketlenme değilde sanki vurma gibi bişi yapıyo anlamıyorum... bazen sağda vuruyo bazen solda... bazende öyle bişi yapıyo ki gıdıklanıyorum gibi içim bi tuhaf oluyo
Çook geçmis olsun Allah acil şifa verir inşallahAllah razı olsun gülüm sağolasın . Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin sana da inşallah
Sağol Ekle canım bende sordum kesin olsun diye 2 kere baktı. :)Gözün aydın cnm nedense kız haberi alınca bi rahatlama geliyor bana demekki sadce erkek yılı delmişş :)) listeye ekleyelimmi kesinse
Bnde güveniyorum dr.ma 3lü 4lü gerek yok dedi ama ayrıntılı için bişey demedi.. haftaya söyler artık bakalm ne olacak
Tamamdır cnm ekldmSağol Ekle canım bende sordum kesin olsun diye 2 kere baktı. :)
Özeldeki doktorların hemen hemen hepsi böyle sadece devletteki doktorlar biraz daha hızlı anlatıyorlarDoktor çok güzel incelemiş acaba her doktor bukadar ayrıntılı anlatarak bakıyomu bu arada video çok aydınlatıcı oldu teşekkürler
Eskisehirdeyim canım burda tesettür giyim satan yerler yok büyük mağazalar var Tugba falan onlarda da 500 den aşağı bulamam yaniNetten abiyle almak cok riskli yıllar önce annemde almıştı birdaha elbise almam dedi :) hangi şehirdesin cnm çarşı fln yokmu yada hamile giyim mağzası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?