- 11 Kasım 2017
- 269
- 336
- 103
- 30
- Konu Sahibi ayprensesii
- #11.621
Ay hadi bakalim hayirlisi olsunKıza benzettim canım nubdan gördüğüm kadarıyla Allah bağışlasın sağlıkla gelsin insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalim hayirlisi olsunKıza benzettim canım nubdan gördüğüm kadarıyla Allah bağışlasın sağlıkla gelsin insallah
Oglumda hep geriden gelmisti doguma kdar kapatti arayi cok sukur takilmiyorum pekMaşallah yirim ya, cinsiyet konusunda benimde bir bilgim yok ama geriden gelmesine takılma zamanla kapatır arayı annesi![]()
cvp icin de ayrica tesekkur ederimmMasallahh
kuzuyaa.. bende erkege benzettim tamamen ic gudusel teorileri bilmiyorum76 ile kaldım. Teyzemde bir daha veremedi o kiloları ne yazık kiValla masallah teyzenize 36 kilo ama vermistir tabiki. Kac kiloyla kaldiniz bende 80le hamile kaldm 12 haftayi bitirdik yarin doktor gunumuz bakalm tartilicaz ins cok almamisimdir
Bende 25 kilo vermistim76 ile kaldım. Teyzemde bir daha veremedi o kiloları ne yazık ki

Bnde kıza bnzettim canm hayırlısı inş
Ben kuzenlerimle çok çok iyiyim maşallah diyeyim ben daha kuzenimin bebeği olmuyor diye söylemek istemiyorum çok üzülüyo zaten ben hala doğuramadım benim arkadaşlarımın çocukları okula başladı diye çok üzüyor kendini bide şimdi beni öğrenirse ister istemez yine çok üzülür inşallah ben doğurana kadar hamiş olur oda
Ay kimde yok o kiskanc kuzenlerr ailedeki her 3 kuzende 1'i kiskancc valla hamile oldugumu solesem haftasina calismalara baslarr hep bi yaris halinde benleeCanm benim kina gecemde gitti ayni renk elbise aldi ayni gun baska elbiseso vardi kinaligim yesildi bakti gitti aynisini aldi kina gunu yapilir mi aglatti beni helal etmiyorum yani
Büyük ihtimalle olmaz canım ama sen yine de emin olmak için soruştur tabiKizlar ocak 1 de ozel hastane acik olur mu acep
Hayır canım resmi tatil. Devlette poliklinik olmaz ama acil açık tabiki. Özel hastaneleri de sanmıyorum doktorların doğumu flaan yoksa ugramazlar hastaneyeKizlar ocak 1 de ozel hastane acik olur mu acep
Çok tatlılarEki Görüntüle 2085957 Eki Görüntüle 2085958
Kızlar anneannemiz ördü sadece cinsiyete göre son eklemeler süslemeler yapılacak öyle duygulandimki anlatamam o minik yumuk yumuk ayaklar bu patiklerin içine girecek kurban olurum ona...
Sağlıkla gelsin inşallah hepimizin minikleri...
Çok güzeller canım güzel günlerde giyer inşallah :))Eki Görüntüle 2085957 Eki Görüntüle 2085958
Kızlar anneannemiz ördü sadece cinsiyete göre son eklemeler süslemeler yapılacak öyle duygulandimki anlatamam o minik yumuk yumuk ayaklar bu patiklerin içine girecek kurban olurum ona...
Sağlıkla gelsin inşallah hepimizin minikleri...