- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.341
Yesin can Boğaz'dan gelirOhh ohhh süper ne güzel dünürsün sen öyle ben iyice beslimde kilo alsın kızımbende damadımın tospik ellerini ayaklarını yerim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yesin can Boğaz'dan gelirOhh ohhh süper ne güzel dünürsün sen öyle ben iyice beslimde kilo alsın kızımbende damadımın tospik ellerini ayaklarını yerim
![]()
Amin canım, saol, allah sağlıklı sıhhatli haberlerini almamızı nasip etsin her zaman oğulcuklarımızın kuzçelerimizin :)
Güzel haberler ile dönersin inşallah canım buraya yaz olur muamin inşallah bakalım benimde yarın kontrol var belki tahminde bulunur doktorbey![]()
Güzel haberler ile dönersin inşallah canım buraya yaz olur mu
Benimde öyle canım evet uygun geldi banada şehirdışına çıkamam zor gibi çünkü mayıs ayında çekim yaptırıcam Pamukkale,laodikya ve burada mesire yeri var çamlık diye orada cekim düşünüyorumyazarım tabiki,günlerim sizlerle daha keyifli geçiyor ailem gibi oldunuzfotoğraf çekimi içinde fiyat iyi bence çok geniş kapsamlıymış...
Benimde öyle canım evet uygun geldi banada şehirdışına çıkamam zor gibi çünkü mayıs ayında çekim yaptırıcam Pamukkale,laodikya ve burada mesire yeri var çamlık diye orada cekim düşünüyorum
Hiç huzursuz olma canım bence bebişinide üzme onlar gayet iyi hepsi Allaha emanet. Aynen öyle hissetsek her şey daha güzel olcak onada az kaldı Allahın izniyle o günleride görcez
Orası kesinlikle öyle canım eskiden hiçbir şey yokmuş şimdi maşallah her şey var. Valla içme konusunda bende şüpheliydimde arkadaş bir şey yok birden gidiyor deyince bir rahatladım

Bende netten hamilelik çekimi için saç tacı aldım birde lohusa tacı kızlar foto cekimi için hamilelik cekimi +doğumhanede çekim +Yeni doğan cekimi +1 yaş cekimi 2bin tl kızlar nasıl uygun mu ? Hamilelik çekimini istersem şehirdışında da çekecekler birde elbise dikitiricem hep yurtdışı modeller var hepsi baya açıkAli expresde buldum ben burada dikitiricem umarım istediğim model olur
Amin canım benim inşallah adaş olacaklarBende ata ve mustafa kemal düşünüyorum cnm çok beğendim. Adıyla yaşasın, vatana millete ailesine hayırlı bi evlat olsun işallah:)
TAbiki canım şimdilik taçları aldım kıyafetleri ve lohusa cekimi için alıcaklarımıda atarımBence gayet iyi rakam, baya kapsamlı.
Özel değilse aldıklarını fotosunu atarmısın cnm, bende lohusa ve yenidoğan takımlarına çok bakıyorum instagramdan
İnşallah İnşallah cnm hepimiz güzel sonuçlar alırız da sıkıntılı dönemleri atlatip güzel şeyler konuşuruz :)Ben çıktı sandım canım inşallah güzel sonuçlar çıkacak