• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yatak ve şifoniyer için bişey diyemem ama dolap önmli hele ki tek cocuk düşünmüyorsn ileride değiştirmek istemiyorsan büyük almak daha mantıklı ... sadce büyüyen yataklar 700-1000 arası fiyat makul gibi ama dedğim gibi ilerisinide düşündüğüm için ben özel dolap yaptrdım sadce büyüyen yatak alıcam
canim biz tayinciyiz ya buyuk dolap benim bile yok cocugun hic olmaz :)
tasirken ordan oraya rezil oluo maalesef

bedef bedef cin takv gore erkek dio bendede .
3 dr erkek dedi kiz fikrini silmek zorunda kaldik :)
bide esimle anlasmam vardi erkege isimi srn kiza ben diye napcam ben ya :KK12:
Bnde seninele aynı yoldayım hep erkek teorilerde eski usul makas ve tuz da ve rus takviminde kız çıktı sadce.. hep erkek düşünüyoruz...
Önceden soyismini sen veriryorrsun ismini ben demiştim ama erkek olursa Murat olsun dedi bnde beğendim sanrm murat olucak. kız olma ihtimali giderek azalıyor

Yok canm hiçbirşey söylemiyor sanki cinsiyetsizmiş gibi o konulara hiç girmiyor :KK43:

Anladm cnm hayırlı olsun.. listeye ekliyorm o zmn :)

Hamile kaldığımız aya ve yaşa mı bakıyoruz ??? Yaş 28 ay ekim

Bnmde belimde ağrı var 2gündür yine adet zamanı geldi die düşünüyormm.. birde takvimde leğen kemiği genişlemeye başlıyormuş sırt ve bel ağrısı normalmiş öyle yazıyordu..
Senin neden hamilelik takvımin yok cnm eklesene sende hem aşttakilerle bilgilenmiş olursun

Ayy beni bıraksalar herşeyi hazırlarım hatta doğum çantasını bile ama cinsiyet belli olsun die engelliyorlarr... yarın ikili testin sonucunu alıcam inşallah güzel sonuç alırsam yatak bebek arabası gibi büyük parçalardan başmayı düşünüyorm en azından fiyat araştırması yapcam...
Bir çok şeyi annem aldı kıyaft olark cinsiyetine yaşına göre ayırmak kaldı...
7-8 tane battaniye var ztn ben almam sanrm annem saolsun :)
Ayprensesi ne olur bilmiyorum ama kız gibi hissediyorum seninkini bakalım tutacak mı :KK45:

bedef bedef cin takv gore erkek dio bendede .
3 dr erkek dedi kiz fikrini silmek zorunda kaldik :)
bide esimle anlasmam vardi erkege isimi srn kiza ben diye napcam ben ya :KK12:

canim bendede cin takvimine gore erkek cikti :anneadayı:. Ayrica bizimde esimle oyle bir anlasmamiz vardi tabi ilk hamileligimde soylemistik onu ve o kiz olunca benim dedigimi koyduk. Bu seferde erkek olursa esim koymak istiyor ama sormayin gitsin ne koymak istedigini. Babanin adini Sukru koyarim daha iyi dedim :KK53: Tabi kadin olarak biraz baski yapicam onun ailesinden kendi ailemden destek aliyorum bu yonde. Sende bence destek ara tatlim yanina:halay:

canim bendede cin takvimine gore erkek cikti :anneadayı:. Ayrica bizimde esimle oyle bir anlasmamiz vardi tabi ilk hamileligimde soylemistik onu ve o kiz olunca benim dedigimi koyduk. Bu seferde erkek olursa esim koymak istiyor ama sormayin gitsin ne koymak istedigini. Babanin adini Sukru koyarim daha iyi dedim :KK53: Tabi kadin olarak biraz baski yapicam onun ailesinden kendi ailemden destek aliyorum bu yonde. Sende bence destek ara tatlim yanina:halay:
destekci arayayim derken kostekci bulurum cnm bnm is yas :))) millet oyle bi isim onerio ki benm hayallerimdeki isimler degil modern dusunuyorum ben modern dedikce esim senin hesap nerde eski isim var carsaf carsaf serio onume 9 ay kavga dovus bulacaz heralde :)
yapmasaydin anlasma dio ;)

Yok canim prof degil proflara randevu sorun oluyor bir de bekletiyorlar .Burda dr doğumda degilse tam saatinde aliyorlar .O açıdan rahat.Aynen ben kendim fotoğrafcilikla uğraşıyorum makinem filan var gidip fotoğrafcı tutmayacagim .Eşim çeker ben de vakit buldukca photoshoplayip cikartir albüm yaparim.
Yanlış hatırlamışım kusura bakma canım. Her anını da bol bol fotoğraflarsın ne güzel. Bebiş şimdiden pek şanslı:KK76: sağlıkla gelir inşallah

Yatak ve şifoniyer için bişey diyemem ama dolap önmli hele ki tek cocuk düşünmüyorsn ileride değiştirmek istemiyorsan büyük almak daha mantıklı ... sadce büyüyen yataklar 700-1000 arası fiyat makul gibi ama dedğim gibi ilerisinide düşündüğüm için ben özel dolap yaptrdım sadce büyüyen yatak alıcam

aynen canim cok mantikli. Ben bebek odasi aldim yatagi buyuyen mobilya, sifonyer elbise dolabi falan baya buyuk. Kizim suan 4 yasinda ve hala ayni yatak odasini kullaniyoruz. Cok kullanisli ama simdi tekrar hamile oldugum icin kizima genc odasi alicam ama 3 kapali baya buyuk olanlardan genc kiz olunca malum kiyafet sigmicak tasicak :halay: ve yeni dogacak bebegimede tekrar oda hazirlicam bebek mobilyasiyla.

Yok canim prof degil proflara randevu sorun oluyor bir de bekletiyorlar .Burda dr doğumda degilse tam saatinde aliyorlar .O açıdan rahat.Aynen ben kendim fotoğrafcilikla uğraşıyorum makinem filan var gidip fotoğrafcı tutmayacagim .Eşim çeker ben de vakit buldukca photoshoplayip cikartir albüm yaparim.
K koprulu
Ben fotoğrafçılık mezunuyum cnm ama çalışmıyorum..
AMAN DİKKAT EDİN BEBEKLERİNİ FALŞ KULLANARAK ÇEKMEYİN GÖZLERİNİ KÖR EDER ALLAH KORUSUN GERÇEKLEŞMİŞ OLAYLAR VAR..

aynen canim cok mantikli. Ben bebek odasi aldim yatagi buyuyen mobilya, sifonyer elbise dolabi falan baya buyuk. Kizim suan 4 yasinda ve hala ayni yatak odasini kullaniyoruz. Cok kullanisli ama simdi tekrar hamile oldugum icin kizima genc odasi alicam ama 3 kapali baya buyuk olanlardan genc kiz olunca malum kiyafet sigmicak tasicak :halay: ve yeni dogacak bebegimede tekrar oda hazirlicam bebek mobilyasiyla.
Anldm cnm ama genç odası için daha erken deilmi 4 yaşında 10yasında başka biley ister lisede başka bişey ister bnce şimdi değiştrme yapışkanlarla fln kandırmaya çalış :)

Yok canm hiçbirşey söylemiyor sanki cinsiyetsizmiş gibi o konulara hiç girmiyor :KK43:

Anladm cnm hayırlı olsun.. listeye ekliyorm o zmn :)

Hamile kaldığımız aya ve yaşa mı bakıyoruz ??? Yaş 28 ay ekim

Bnmde belimde ağrı var 2gündür yine adet zamanı geldi die düşünüyormm.. birde takvimde leğen kemiği genişlemeye başlıyormuş sırt ve bel ağrısı normalmiş öyle yazıyordu..
Senin neden hamilelik takvımin yok cnm eklesene sende hem aşttakilerle bilgilenmiş olursun

Ayy beni bıraksalar herşeyi hazırlarım hatta doğum çantasını bile ama cinsiyet belli olsun die engelliyorlarr... yarın ikili testin sonucunu alıcam inşallah güzel sonuç alırsam yatak bebek arabası gibi büyük parçalardan başmayı düşünüyorm en azından fiyat araştırması yapcam...
Bir çok şeyi annem aldı kıyaft olark cinsiyetine yaşına göre ayırmak kaldı...
7-8 tane battaniye var ztn ben almam sanrm annem saolsun :)

ayni bende herseyi alirim bir ogrensem cinsiyetini, sana sunu soyliyim ben 3 tane lohusa pijamalarimi hamile kalmadan 2 ay once almistim bile :halay:. Insallah tatlim ikili testin guzel cikar benimki allaha sukur temiz cikti darisi senin basina. Aynen tatlim buyuk parcalara baksan iyi olur fiyatlar baya oynuyor. Fiyatlar yakin gorunsede daha kaliteli urunleri ayni fiyata alma sansin var veya son parca oluyor daha avantajli oluyor.

Pijama kiyafet corapta bile fiyat fark ediyor. Bir bakiyorsun 8 tl ye corap aliyorsun sonra bir baska yerde indirimli oluyor 2 tanesi ayni fiyata. Tabi cinsiyetini ogreniginde uygun gelenleri alir insan her carsiya ciktiginda.

Benimde bir cok esyam var onceki hamileligimden ama yinede yeni seyler alicam heves ediyorum.

Yanlış hatırlamışım kusura bakma canım. Her anını da bol bol fotoğraflarsın ne güzel. Bebiş şimdiden pek şanslı:KK76: sağlıkla gelir inşallah
Insallah canim:KK200:
K koprulu
AMAN DİKKAT EDİN BEBEKLERİNİ FALŞ KULLANARAK ÇEKMEYİN GÖZLERİNİ KÖR EDER ALLAH KORUSUN GERÇEKLEŞMİŞ OLAYLAR VAR..
Biliyorum canim ben de uzun sure kurs aldim .Düğün ve model cekimi yaptim bir ara simdi uğraşmıyorum. Yürüyüşe çıktığım zaman ya da seyahate o zaman fotoğraf cekiyorum.

destekci arayayim derken kostekci bulurum cnm bnm is yas :))) millet oyle bi isim onerio ki benm hayallerimdeki isimler degil modern dusunuyorum ben modern dedikce esim senin hesap nerde eski isim var carsaf carsaf serio onume 9 ay kavga dovus bulacaz heralde :)
yapmasaydin anlasma dio :KK66:

hahaha, canim senin esin ne tur isimler buluyor bilmem ama ben Sukru ye bile raziyim o kadar yani. O yuzden herkez bana destek cikiyor daha erkek icin isim dusunmedim ama esimin dedigin olmayacagi kesin :KK53:.

Bence sen biraz daha arastir dusun ve hayir diyemiyecekleri isimlerle gel. Ayrica kadin olarak bebegimizi 9 ay biz tasiyoruz o kadar zor bir dogum yapiyoruz azicik bir onceligimiz olsun erkekler ne yapiyor ki ? butun cefayi biz cekiyoruz bence isim koymak annenin hakki En Büyük KK

K koprulu
Neden çalışmadın canim .Ben cok seviyorum .Babam izin verseydi ben de fotoğrafçılık okumak istiyordum.

Back
X