• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

surda o kadar hamile bayan var ve bu forumda herkez kadin :KK45:. hic mi aramizda kadin dogumcu yok ya bize ultrason goruntusunden cinsiyet soyliyebilicek. Yok rus yok cin takvimi derken kafayi yicez erkek mi kiz mi diye
:KK31: ben varim yeteri Kadar tecrube sahibi oldum yaaawww bak sizin basinizi bekliyommm kedi gibi :KK70:

Herkese selam az önce doktordan geldim kızlar 3 hafta önce yüzde 80 erkek dedi bugün de yüzde 80 kız dedi sinir oldum bugün doktora vitamin yazmayacakmisiniz diyorum kadın yooo gerek yok gibi diyor ama hic bir değerime bakmadan bu nasıl bir şey yaa şimdi bebeğim kız mi erkek mi offf offf hayırlısı diyelim en iyisio_O
Sen söyle Doğum tarihini bana bide hamiş kaldığın ayı :halay:

o gördugum nubsa ki kordn gibi uzun % 70 kiz

ay canim suan kafam corba gibi. Sence nuba benzeyen kordon mu ? baska resimlerde var birde bunlara bakarmisin. bunlarda 13 haftalikken cekilen resimler

Eklentiler

• 5.webp
    5.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar 2 li test yorumu yapabilecek olan var mı acaba :/
PAPP-A 1,4 mIU/mI
hCG 19,9 ng/mI
KOMBİNE RİSK : <1:10000
İKİLİ TEST : 1:4142
TRİSOMY :13/18 + NT : <1:10000
YAŞ RİSKİ : 1:829

:KK31: ben varim yeteri Kadar tecrube sahibi oldum yaaawww bak sizin basinizi bekliyommm kedi gibi :KK70:

ay allah gonderdi kiz seni . allah bin kere razi olsun senden. Yoksa kiz erkek diye diye ben 2 haftaya kadar catlayacam. Gozunu sevdigimin memleketi turkiyede heran ultrasona gidiliyor. ama yurtdisinda yalvar yakar bir randevu veriyorlar 3-4 hafta sonra onda catlatiyorlar insani.

ay allah gonderdi kiz seni . allah bin kere razi olsun senden. Yoksa kiz erkek diye diye ben 2 haftaya kadar catlayacam. Gozunu sevdigimin memleketi turkiyede heran ultrasona gidiliyor. ama yurtdisinda yalvar yakar bir randevu veriyorlar 3-4 hafta sonra onda catlatiyorlar insani.
bende kıza benziyo demiştim ama lütfen :KK12:

nub teorisi var canim resim at bakalim nasil

az önce cevapladığınız diğer mesajdaki görüntüler 12. haftaya ait.

nub teorisi için 9. hafta oluyor mu emin değilim ama bir de bu görüntü var. 9+3 müydü ne.

Eklentiler

• IMG_4341.webp
    IMG_4341.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 53
Back
X