- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.841
sen onu desenehaha yok canim cigerim sanada inaniyorumda iste bir umut birisi erkek der diye bekliyorum. Yoksa bende bakinca kiz diye tahmin ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen onu desenehaha yok canim cigerim sanada inaniyorumda iste bir umut birisi erkek der diye bekliyorum. Yoksa bende bakinca kiz diye tahmin ediyorum
Kaçıncı haftayı atayım canımresim yokmu cnm
Amin canım. Ay bende şoka girerim kesin valla eşimde bende bekliyoruz merakla bir an önce bir şeyler almak için cinsiyet ters çıkarsa naparız bilmiyorumHayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim :) inş netleşir bir an önce ona göre bişeyler bakarız. En korkuğum da aylarca yanlış cinsiyet söylemeleri :) öyle bişey olursa şoka girerim herhalde :)
Canım nub olayı 10 uncu haftalarda olmuyor muydu 13 haftada artık genital organ oluşmuş olmuyor mu
Bilemedim canım görünmüyo nubu kız mı kiaz önce cevapladığınız diğer mesajdaki görüntüler 12. haftaya ait.
nub teorisi için 9. hafta oluyor mu emin değilim ama bir de bu görüntü var. 9+3 müydü ne.
hahaha desene herkez kendi istedigine mi benzetiyor ne. umut fakirin ekmegi napalim. aminnnnnn canim insallahsen onu desenebedef le bende biri kız desin diye uğraşıp duruyoruz :) önce sağlık sıhhat tabii ki hepimizin yavrularına sonra da gönlünden ne geçiyorsa versin Rabbim
Bebekler de göstermiyor ki ay yeni nesil bebeleri pek utangaçya ben su resime bakarak erkekge benzetiyorum sanki biraz ama diger resimlerde kiz gibi gurbetguzeli arkadas kordon olabilir dedi o yuzden acaba erkek mi diye dusunmeye basladim
Verin Doğum tarihleri takvimci geldi haanııımsen işine bak napacan nubu![]()
Bebekler de göstermiyor ki ay yeni nesil bebeleri pek utangaç
14+4 te çekilmiş resim cnmEki Görüntüle 2091368
Sorma ya şaka bi yana içim yanıyor pembe çiçekli zıbınları görünce bugün netten hem bakıyorum hem ağlıyorum tutamıyorum kendimi deli oldum çok dua ediyorum ama sonrada rabbim sağlıklısını ver yinede diyorum napim ay içim çıktı bugün hormonlar maratona çıktısen onu desenebedef le bende biri kız desin diye uğraşıp duruyoruz :) önce sağlık sıhhat tabii ki hepimizin yavrularına sonra da gönlünden ne geçiyorsa versin Rabbim
Verin Doğum tarihleri takvimci geldi haanııım
Ayy maşallah kuzularaaHissettiğin şey büyüyen rahmin canım. 13.haftadan itibaren dokunarak hissedebiliyorsun :) Benim dün ortalardaydı bugün sol tarafımda :) Hatta eşimde ordaki şişliği hissetti bugün bebişimizi severken. 13.haftaya başladık şükür. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Ayyyhhh kıyamam kız diyin garibime banada ve tabiki pıtırcıka sesli güldüm sen çok yaşa emi inşaşşahhhh rabbim sağlıklı kız evlat verir@GurbetGuzeli huhuuuuuuu tatlim cigerim balli lokumum. gozunun yagni yedigim az bidaha bir bak benim resimlere gozunu seviyim. Su gurbet elde kafir doktorlarin eline birakma beni
bunlarda 13 hafta burda peki birsey belli oluyo mu
Sorma ya şaka bi yana içim yanıyor pembe çiçekli zıbınları görünce bugün netten hem bakıyorum hem ağlıyorum tutamıyorum kendimi deli oldum çok dua ediyorum ama sonrada rabbim sağlıklısını ver yinede diyorum napim ay içim çıktı bugün hormonlar maratona çıktı

Ayyy inşallah bir kızım var inşallah buda erkek olur rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallahay hiç anlamam aslında ama :) ilk defa bir ultrason görüntüsüne yorum yapıyorum erkek bence sanki bacaklarının altındaki çıkıntıdan belli oluyor.
Kız canımallah canini almasin emi benimkine bari bak. isim falcilara kaldi iyimi
ben ekimde hamile kaldim o zaman 31 yasimdaydim simdi 32 yasimdayim