- 1 Ekim 2017
- 226
- 306
- 53
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.901
Tesekkur ederim canimSanki erkeğe benziyor canım :) sağlıkla gelsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canimSanki erkeğe benziyor canım :) sağlıkla gelsin inşallah
Bu hafta persembe randevum var inş o zmn soyler doktorum. Soylemezse yakasını bırakmam artikTesekkur ederim canimsayfadaki takvime baktım erkek diyor
![]()
Maşallah canım sağ salim kucağına alasın inşallahTesekkur ederim canimsayfadaki takvime baktım erkek diyor
![]()
Amin ins. Rabbim hepimize sag salim meleklerimizi elimize almayı nasip etsinMaşallah canım sağ salim kucağına alasın inşallah![]()

Evet canım kendi yaptigin daha değerli oluyo. Basit modeller yapabilirsin sende. Dün doktora gitmiştim erkeğe benzetti yarında ayrıntılı ultrasona girecem bakalim orda ki ne diyecek , senin ki belli micok guzel olmus canim banada annem ordu kadife ipten 2 tane battaniye cok guzel oldular. Baklava motifli ordu annem. Ama tek renkten. Seninki ebruli de cok hos olmus. Ama oyle guzel renkler varki yavruagzi eflatun bebe mavisi pembe yesil. tek renklerde cok guzel.
Ben orgu ormesini pek bilmiyorum ama yinede heves ediyorum kendi ellerimle birseyler yapmayi. Elimden gelse neler neler yaparim.
Gule gule kullan insallah bebeginle canim sizin cinsiyetiniz belli mi peki?
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Özel olmazsa kaçıncı haftalarda kalbi durmuştu bebeklerin, geneli ilk 3 aymış diye okudum internetten ondan merak ettim.
Genlerimde pıhtılaşma yok yani ben öyle biliyorum. İlk gebeliğim bu, düşüğümde yok şükür. Bana kilodan dolayı pıhtı oluşabilir dedi ama bi test vs yapmadı kanda bişey görüp vermedi anlamadım bende o yüzden kararsız kaldım zaten kullanmalımıyım kullanmamalımıyım emin olamıorum eşimde internetten ilk 3 ayda düşüklerin fazla olduğunu genelde bu iğnenin ilk başlarda yada pıhtı sorunu olanlara kullanıldığını okuyunca iyice kafamız karıştı
Amin canım benimde perşembe yapılacak bakalım sonuçlar ne zaman çıkacakKızlar allaha şükürler olsun ikili testim iyi çıktı darısı yaptiracaklara![]()
Kan sonucu bir haftada çıktı benim inş seninki de iyi çıkarAmin canım benimde perşembe yapılacak bakalım sonuçlar ne zaman çıkacak
İnşallah canım tedirginim bi atlatsaydım ikili testi zaten sıkıntılı gebeliğim rabbim hayırlara çıkarsınKan sonucu bir haftada çıktı benim inş seninki de iyi çıkar
Benimde korktuğum ayrıntılı test inş onuda atlatirim hayirlisiylaİnşallah canım tedirginim bi atlatsaydım ikili testi zaten sıkıntılı gebeliğim rabbim hayırlara çıkarsın

ise başladığımdan beri yetişemiyorum size ya akşamları da tamamen pert haldeyim.Benim de aynı yaş ve ay. Ramzi kuramına göre de kız. Eşimin sülalesinde inanılmaz çok sayıda erkek var, biz kız erkek eşit gibi... Bakalım ne çıkacak :) ne olursa olsun başımın üstünde yeri var :)Senin kız canım
Canım onda bişey ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyorsun eğer oysa onda herşeye bakılıyor detaylı yani asıl önemli olan ikili testBenimde korktuğum ayrıntılı test inş onuda atlatirim hayirlisiyla![]()
Gözünaydın canımKızlar allaha şükürler olsun ikili testim iyi çıktı darısı yaptiracaklara![]()
Haftaya çarşamba ben de gidicem 12 hafta olacak o hafta neler yapılıyor arkadaşlar bi anlatırmısınız