• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok guzel olmus canim banada annem ordu kadife ipten 2 tane battaniye cok guzel oldular. Baklava motifli ordu annem. Ama tek renkten. Seninki ebruli de cok hos olmus. Ama oyle guzel renkler varki yavruagzi eflatun bebe mavisi pembe yesil. tek renklerde cok guzel.

Ben orgu ormesini pek bilmiyorum ama yinede heves ediyorum kendi ellerimle birseyler yapmayi. Elimden gelse neler neler yaparim.

Gule gule kullan insallah bebeginle canim sizin cinsiyetiniz belli mi peki?
Evet canım kendi yaptigin daha değerli oluyo. Basit modeller yapabilirsin sende. Dün doktora gitmiştim erkeğe benzetti yarında ayrıntılı ultrasona girecem bakalim orda ki ne diyecek , senin ki belli mi

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Özel olmazsa kaçıncı haftalarda kalbi durmuştu bebeklerin, geneli ilk 3 aymış diye okudum internetten ondan merak ettim.
Genlerimde pıhtılaşma yok yani ben öyle biliyorum. İlk gebeliğim bu, düşüğümde yok şükür. Bana kilodan dolayı pıhtı oluşabilir dedi ama bi test vs yapmadı kanda bişey görüp vermedi anlamadım bende o yüzden kararsız kaldım zaten kullanmalımıyım kullanmamalımıyım emin olamıorum eşimde internetten ilk 3 ayda düşüklerin fazla olduğunu genelde bu iğnenin ilk başlarda yada pıhtı sorunu olanlara kullanıldığını okuyunca iyice kafamız karıştı

Teşekkür ederim canım 6-7.haftalarda durdu hep. Benim de bir oğlum var ilk hamileligimde hiçbir sorun yoktu. Sonradan çıktı. Benim de bir arkadaşın aşılama yaptirmisti ilk aylarda iğne kullanmıştı. Önlem amaçlı. Seninki de öyledir büyük ihtimal

Haftaya çarşamba ben de gidicem 12 hafta olacak o hafta neler yapılıyor arkadaşlar bi anlatırmısınız

Haftaya çarşamba ben de gidicem 12 hafta olacak o hafta neler yapılıyor arkadaşlar bi anlatırmısınız

Eğer ikili test yaptiracaksaniz öncelikle ayrıntılı bir ultrason muayenesi yapılıyor, bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği ölçülüyor, sonra bir tüp kan alınıyor, bu test için yapılan ölçümler ve kan testi sonucunda çıkan veriler bir olasılık hesabıyla hesaplanarak bebeğin down sendromlu olma ihtimali hesaplanıyor.

Back
X