- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.201
Teşekkür ederm darısı sonuç bekleyenlerin başına..Seninde gözün aydın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederm darısı sonuç bekleyenlerin başına..Seninde gözün aydın canım
9+6 çıkmıştı ultrasonda 10 hafta dolmak üzere demişti dr daha kol bacak yoktu dra cinsiyetini sordum daha kolu bacağı bile yok daha ne cinsiyeti demiştiKiz gibi canim ama nerden anladin dersen erkek cocugunun vucudu daha netlesir erken zamanda ama tabi bu ultrasonun kalitesinde bagli daha kucuk tatlim bizimkiler ayniyizz bakalim ne cikcak bebisler
Aynen nasıl duruyolarsa iki büklüm :) Sağol canım bende erkek hissediyorum bi yandan da hemen netleşsin istiyorum. Sırf bişeyler alabilmek için :)Ay cocuklar icerde iki buklum yatiolar yaa kiyamam erkek gibi canim bencedee Allah kalbine gore versin
Canım o zofer ve zofrandan söz ediyorsan her ikisinide hem tablet hemde iğne olarak denedik bazen biraz etki bazen hiç etki etmedi. Şimdi akupunkturdan geldik sanki biraz rahatlattı bi enerji verdi gibi. Yarın yeniden çağırdı bakalım sanki bu işe yarayacak gibi
Muhtemelen duydum sanki öyle bi yer ama nereye bağlı bilmiyorumV
Canim tahta kopru yazio tercih kagidinda askeri bolgenin bulundugu yermi acaba bilmiorum ki hic
Sanırım karacısınız biz jandarmayız yabancı gelmedi zaten isimde hatırlayamadım hayırlısı canım hakkınızdaHakliymialsim canim hudut boluguymus
Amin canim ewet bakalim istemioruz dedik ama hayirlisi yaa cikarsada giderizSanırım karacısınız biz jandarmayız yabancı gelmedi zaten isimde hatırlayamadım hayırlısı canım hakkınızda
Cnm toptan satış içinmiş o fuar gidelim dedım de eşim söylediKızlaaarr BURSA da yaşayanlarr...
Bursada Junioshow fuarı başlamış...buttim tüyap ta(fuar alanında)
0-12 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim sektörünün ilkbahar-yaz konsepti ürünleri var 13 ocakta kapanıyormuşş
Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım hiç bir zararını görmedim aksine bence faydalı kimseye güven olmuyor kesip dikme aletleri kim bilir nasıl iyi strelize ediliyor mu hemşire ebe ne kadar dikkat ediyor falan onca zulümle doğuma kadar gelip en güzel kısmında tetanozla uğraşmayalım Allah korusunkizlar bir beyin firtinasi bilhi paylasimi yapalım .
18. hafta Tetanoz asisi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Bazi yerlerde erken doguma sebep olabileceği evde tarlada vs dogum yapilmayacaksa gerrk olmadigi yaziyor.
Bazi yerlerdede herhangi bir zarari olmadigi yapilmasi gerrktigi yaziyor.
siz ne dusunuyorsunuz?
Olmaz mı ejderha gibi böğürüyorumKızlar sizde geğirme var mı?

Ben hicc gegiremem ya kizlarrr hamileligi biraktimOlmaz mı ejderha gibi böğürüyorum![]()
Bu ne hesaplaması ya bende istiyorum doğum tarihi mi lazım 29.08.89Sen o zaman kasımda kaldın kız çıkıyo canım

Bu ne hesaplaması ya bende istiyorum doğum tarihi mi lazım 29.08.89Sen o zaman kasımda kaldın kız çıkıyo canım

erkek cikio cnm sendede :)Bu ne hesaplaması ya bende istiyorum doğum tarihi mi lazım 29.08.89
Sat 28 eylül
Yeterli mi canım![]()
Hadi ya haberlerde gösterdiler toptan olsa belirtirlerdi sanki aklm karıştıCnm
Cnm toptan satış içinmiş o fuar gidelim dedım de eşim söyledi
Sen o zaman kasımda kaldın kız çıkıyo canım