• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evt haklısın cnm onların iki dudağı arasına bakıyrz cımbızla laf alıyrz malesef.. inşallah bidaha ki gidişinzde öğrenrsinz..onları görmek bile mutlu ediyor napalım biraz daha merak edicezz :emir_bebek:
Öyle tabiki yeterkı sağlıklı olsunlar ıkısıde bızım hiç farketmez sadece meraktı bizimkisi Allah ım isteyen bekleyen herkese evlat versin inşallah iyi saygılı sevgılı doktorlarla karsılastırsın

Göremese yada tahmınde bulansa birşey.. Doktorun konuşma tarzı çok kırıcıydı bir daha asla gitmem :KK43:
Cnm sağlıkla al bebeğini kucağına inş neden tavrinizi göstermediniz sanki babasının hayrinamı.bakiyor benim önceki dr bana sert davrandı muayne bile.olmadan cıktı hastane yonetiminede sikayet ettim özür dilediler sonuçta benim paramla bana.bakiyor bedava değil benim tuo bebek dr çok iyi bir dr cumartesi 13+5 günlük oluyoruz bakalım bizim ki ne olacak bakarız dedi telde konuştum insan ister istemez merak ediyor dr işi inan şans işi benim bu dr 8 senelik dr allah razı olsun ufacık bir şeyde ararim gece bile arasam bakar çok iyi bir dr değiştir dr bence

Cnm sağlıkla al bebeğini kucağına inş neden tavrinizi göstermediniz sanki babasının hayrinamı.bakiyor benim önceki dr bana sert davrandı muayne bile.olmadan cıktı hastane yonetiminede sikayet ettim özür dilediler sonuçta benim paramla bana.bakiyor bedava değil benim tuo bebek dr çok iyi bir dr cumartesi 13+5 günlük oluyoruz bakalım bizim ki ne olacak bakarız dedi telde konuştum insan ister istemez merak ediyor dr işi inan şans işi benim bu dr 8 senelik dr allah razı olsun ufacık bir şeyde ararim gece bile arasam bakar çok iyi bir dr değiştir dr bence
Benım kendı doktorun çıkmıştı ordakı dıger doktora gıttım keşke gıtmeseydım:(

Kizlar esleriniz cinsiyet konusunda ne istiolar
Klasik erkek lafı...Erkek adamın oğlu olur :)
kizlar bir beyin firtinasi bilhi paylasimi yapalım .
18. hafta Tetanoz asisi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Bazi yerlerde erken doguma sebep olabileceği evde tarlada vs dogum yapilmayacaksa gerrk olmadigi yaziyor.
Bazi yerlerdede herhangi bir zarari olmadigi yapilmasi gerrktigi yaziyor.
siz ne dusunuyorsunuz?
2015 temmuzda olmuştum tetanoz şimdi yapmazlar sanırım 5 senede bir yapılıyor

Kızlar sımdı ozelde hastaneden gelıyorum esım çok ısrar ettı cınsıyet ıcın gittik doktora doktor hiç bi şekilde 17 haftalıgı geçmeden söylemem cınsıyetı dedı :KK43: sonra kalp atısı varmı dıye bakalım ultrason da dedı :KK43: bu arada bebegım 14 +1 gün cıktı 8cm 80 gram cıktı :KK43: aramızda bu ölçülerde cınsıyetı öğrenen arkadaşlar vardı çok cıns bır doktora denk geldım :KK43: morelım sıfır oldu:KK43:

Çok şükür bebegım ıyı Allahım hepımızın evlatlarını korusun ama bir heyecan ve umutla gıttıkkı doktoru da baya bekledık eşim çooook heyecanlanmıstı baya kapılarda gezdı falan kadın tavrı benı çok üzdü yanı çok sert davrandı azarlar gıbı ne var yanı bebegımızın cınsıyetını öğrenmek kadar doğal ne olabılır görünce söyleyen doktorlar var görmeese sıkıntı degıldi
Ayy içim bi fena oldu ha şimdi söyleyecek ha şimdi die okudum ilk mesajını korktum resmen bu kdr üzülme.. ne var ki kaç hafta bekledik azıcık daha sabrederiz...
Ztn kesin olark 16.haftadan sonra netleşir cinsiyet dr da haklı...
bazı drlar sert olabiliyor.. birşey yokken sadce cinsiyet için mi gittiniz...
Sağlıklı en azındn onu öğrenmişsin sabret..bn daha 4hafta beklicem ama yapcak bişey yok sağlıklı olsnda 4yıl bekledim 4hafta ne kiiii :)

kizlar bir beyin firtinasi bilhi paylasimi yapalım .
18. hafta Tetanoz asisi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Bazi yerlerde erken doguma sebep olabileceği evde tarlada vs dogum yapilmayacaksa gerrk olmadigi yaziyor.
Bazi yerlerdede herhangi bir zarari olmadigi yapilmasi gerrktigi yaziyor.
siz ne dusunuyorsunuz?
Canm bana oğlumda 2 doz yapılmıştı. Doktorumda yaptırman gerekiyor demisti. Bu hamilelikte de sağlık ocağında 3. Doz için şubata gün verdiler . Bu defa sadece 1 doz yapılması yeterli olacakmış.

Canım ne yaptıysak kilo kaybının önüne geçemedik. Gün aşırı serum aldım hastaneye yattım olmadı. 6 kg vermiştim 10. Haftada biraz iyiye gider gibi olunca 2,5 kilo almıştım şimdi yine 2 kilo vermişim. Bebeğin gelişimi şimdilik normal ama böyle devam etmez
canm allah yardimcn olsun bise olmaz insallah bulantilarin gecer artik

Aynen üşürler tabi Bursa’yı biliyorum Balıkesirliim bende Bursa’da Ablam yaşıyo gittim çok kaldım yazın evet sıcak oluyor ama ablamın orası tepeydi hamitler yinede serin oluyordu ama Kilis’in yakıcı bir sıcağı var bakalım ayarlıcaz bişiler zaten 40 çıkana çok fazla çıkılmaz hastane dışında öle böle vantilatörlerle idare edicez

Balıkesir'liymişsin memleketli çıktık seninle bende balıkesirliyim ve balıkesirde yaşıyorum:halay:

Kızlar sımdı ozelde hastaneden gelıyorum esım çok ısrar ettı cınsıyet ıcın gittik doktora doktor hiç bi şekilde 17 haftalıgı geçmeden söylemem cınsıyetı dedı :KK43: sonra kalp atısı varmı dıye bakalım ultrason da dedı :KK43: bu arada bebegım 14 +1 gün cıktı 8cm 80 gram cıktı :KK43: aramızda bu ölçülerde cınsıyetı öğrenen arkadaşlar vardı çok cıns bır doktora denk geldım :KK43: morelım sıfır oldu:KK43:

Canını sıkma tatlım benim doktorumda söylemiyor,bizim merakımızı heyecanımızı anlayamıyorlar...

Back
X