• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar işe gidenlere Allah kolaylık versin... Hastlara acil şifalar versin...
Kızlat bu rüyalarla ne yapıcam... hamileyim ve çoğul sarım ya 10 yada 12 birsi ilk 6sını kurtarın dior ve kurtarıyorlar... altı tanesini birer bacaklarından tutup poplarına vuruyorlar... 6 kız bebeğim oluyor... sıkıntılarn gideceğine yorumlanırmış hayırlısı inşallah ama kız görmek bni etkiliyor

image.webp
Kızlar var mı bir tahmini olan ;)

Arzu_Azra Arzu_Azra canım uzulme cinside cok bu doktorlarn. buraya bebegn resmini gonderdinmi hatrlayamadm ama gondermediysen yolla cinsiuet tahmini yapalm sana.

Kolay gelsin calisan hamislerr hepinize :anneadayı::KK200:

sağol tatlım ,herkese kolay gelsin, hamişken çalışmak zorluyor doğumdan sonra ne yaparım diye karar kara düşünüyorum,bir türlü karar veremedim,çalışsammı?çalışmasammı? diye :110:

Arzu_Azra Arzu_Azra cnm degistir doktorunu gitsin gercekden onemli doktor. valla ben zirt pirt gidiyorum devlettekini biraktim kafam rahat icim rahat. ozeldekide ne zaman istersen gel ultrason emrine amade diyor :) cokda pahali deil Allahdan bazen absrtip haftada 1 gidiyorum. ayrintili ultrasona 12. haftada grdik erkek dedi. sonra her kontrol gttimde cinsiyet tahmini yapmismiydm dior evet diyorum olsun ben yine bakim pipi var pipi dio gulusmeye baslioz. esim takti doktr oglumun pipisine diyor. :) gercekden halden anlayan kibar anlayisli doktor herseymis ya bu surecde okadr okuzle karsilastikkki bu colde bulunan bir su gbi

Arzu_Azra Arzu_Azra cnm degistir doktorunu gitsin gercekden onemli doktor. valla ben zirt pirt gidiyorum devlettekini biraktim kafam rahat icim rahat. ozeldekide ne zaman istersen gel ultrason emrine amade diyor :) cokda pahali deil Allahdan bazen absrtip haftada 1 gidiyorum. ayrintili ultrasona 12. haftada grdik erkek dedi. sonra her kontrol gttimde cinsiyet tahmini yapmismiydm dior evet diyorum olsun ben yine bakim pipi var pipi dio gulusmeye baslioz. esim takti doktr oglumun pipisine diyor. :) gercekden halden anlayan kibar anlayisli doktor herseymis ya bu surecde okadr okuzle karsilastikkki bu colde bulunan bir su gbi
Ay inşallah en kısa zamanda bende bulurum Allahım hepımızın karşısına iyi anlayışlı doktor cıkarsın (:

Ay inşallah en kısa zamanda bende bulurum Allahım hepımızın karşısına iyi anlayışlı doktor cıkarsın :-)
amin cnm amin belki hatirlarsin burdan devletteki kovmakdan beter ediodu bni psklji kalmamisti bnde . ozelinde adi ozel ben hayatimda bu kadar ucuz ozel gormedim erzurumda yasarken 80 90 tl muayene verioduk parasi burda 30 verince insan bedava grio gbi hissedio :)

Back
X